M: Kaikki myyty

Uusi topi vanhan tilalle, kun ilmeisesti sitä ei enää ole… tai en ainakaan löytänyt, tai osannut. YV:llä tavoittaa ja sijaitsee Hki, kulkeutuu myös omien menojen mukaan vähän minne sattuu.

Myytyjä

Pelago Merino Sweater L / yellow
Pelagon merinovillapaita keltaisena. Käytetty jonkun verran, mutta edelleen tosi siisti. Sovittaakin saa ennen ostopäätöstä. Minulla on näitä kaksi ja tämä ei saa tarpeeksi käyttöä niin joutaa kiertoon.

HP: 50 EUR

**Panaracer Gravelking Slick Olive-black 38c (40-622)** Ajettu ehkä 20km. Ostin osana high fashion pyrkimyksiä, mutta väri ei lopulta ollutkaan niin hyvä match runkoon. LBS:stä löytyy kaveri jos parittomuus huolettaa.

HP. 30 EUR - as usual, tarjotakin saa.


Nitto R10
Myydään viime kesänä LBS:stä ostettu, kerran affenanmaan reissulla käytetty Nitto R10. Mukaan tulee kaksi eri pituista jalkaa sekä kiinnikkeet seat stayhin, jos varsinaisia reikiä ei löydy. Vaihdossa kelpaa myös Carradice Bagman Expedition. Kuvia voin laittaa vaikka whatsappilla ensi hätään, lisään linkin kunhan ehdin.

HP: 100 EUR, tarjotakin saa jos ei miellytä


Panaracer Pasela 32-622 tanwall taittuva
Noin 1500-2000km ajetut Paselat leveydessä 32. Ei puhjennut kertaakaan. Ei mitään valittamista ja pintaakin näyttää olevan vaikka kuinka. Myyn kun siirryn huomattavasti pulleampaan elämäntapaan.

HP: 30 EUR pari, tarjotakin saa jos ei miellytä

Kuvia ja renkaita tarjolle

Pitkästä aikaa aktivoitumista ja kaappien tyhjentelyä. Pelagon merinopaita kaupan. Ostakaa ja käyttäkää