M: Ingria Firestarter (myyty / SOLD)

Moi kaikille! Laitetaas perjantaitopi tulille tässä ennakkoon. Suolaukset, hintatarkastelut sekä muut tiedustelut mielellään tähän.

560 vaakaan c-c, 565 pystyyn c-c. 130mm emäputki. jyrkät kulmat. ilman kiekkoja ja satulaa myydään.

“tirehtöörihävittäjä” “järjetön pulkka” “ei mitään järkeä” “kunnon saatanan kelkka”
Todettakoon, että nopea tämä on. Täyskuitukeulassa rakea 25mm, kääntyy just sinne minne haluat ja nopeesti. Joku sanoisi epävakaaksi. Yllättävän kevyt, todella jäykkä. Eteen menee 25mm rengas, 28mm hieroo turhan paljon kuitua omaan makuun, taakse 28mm, ehkä leveämpikin, mutta nähdäkseni ei 32mm. Kulkee ilman käsiä suoraan, on siis “harvinaisesti” suora Ingrian tuotos.

Painoa rungolla 157x, keula 38x. alle kahden kilon runkosetti siis, laakerilla varmaan vähän yli. Ellipseillä tai vastaavilla tän saa sinne 7,2 - 7,3 kiloon helposti. Alle seiskaan pitänee jo keventää. Tarrat repsottaa, hankaumia on, mut ei dingei tai dongei. Velobian paulus on (kiroillen) tehnyt runkotyöt (ohjainlaakeripintojen ja keskiömuhvin feissaukset ja rotsauksen) kun oli niin paljon maalia ja paskaa laakeripinnoissa, pitäisi olla hyvät nyt.

Toivoisin, että runkosetin lisäksi menisi ainakin omniumit mukana, ratastuksesta voidaan jutella, jos 49T miche ei tunnu oikealta. Muut osat kiekkoja ja satulaa lukuunottamatta tulee mukaan, varmaan kaapista löytyy jotain muutakin, jos siltä tuntuu.

vanha ama on tässä: AMA: Venäläistä käsityötä

Kuvia on alla, hintaPYYNTÖ on 300 euroa, jonka erittelen seuraavasti (keula 50, omput laakereineen 80, runko 130, kilkkeet 40), lähtökohtaisesti en laita paloiksi. Postittelut sun piikkiin ok, lähtökohtaisesti kuitenkin suosin noutajaa. kuvat meni väärään järkkään, sori siitä! Alppilassa sijaitsee.

p.s huoli pois siitä, että olisin fiksie harrastuksen lopettamassa, päädyin vain venäläisestä käsityöstä hiukan idemmäs.

copyright normaali

4 Likes

Oho oho oho oho glws

1 Like

150 voin maksaa rungosta

keulan kans

huhhu

ps. myy omput mulle

Katoin Kreivi foorumihistoriasta että 3v sitten kasattiin tää kissan kanssa.
Good times.

1 Like

kiitokset kaikille tähän myyntilankaan osallistuneille, koko setti vaihtoi äkkiä omistajaa. se oli toki tavoitteenakin. kiitokset emppu kampien asennuksesta, hyvin ovat pysyneet kiinni.

1 Like

Mitä tuolla viistoputkessa ohjainlaakerin vieressä tapahtuu?

Idästä tuulee ja kovaa kesällä 2021 :joy::sunglasses: hyvä et tää löys uuden kodin!

Aika läyhy, onneks meni jo.

En nyt tiiä kuinka relevanttia on tällainen myydyn myyntitopikin nostelu, mutta kyseessä on kuitenkin viistoputkeen hitsattu vahvike, putki ei ole rytyssä. ikään kuin puolittainen muhvi. olisko pietarissa huomattu aiemmissa malleissa ettei kestä seinään ajoa ja siksi sasha pajallaan on myöhempiin runkoihin lisännyt tuollaisen vahvikkeen?

ps. paljon kyselyjä tuli ulkomaita myöten, joten ingrioiden aika ei taida olla ohi!

1 Like

Lisään vielä kaks sanaa: tube gusset