M: Hiillikuitukeula Liv Envie

Erittäin siisti hiilikuituhaarukka Liv/Giant Envie, Giant Propel ja TCR malleihin
1 1/8" tapered 33mm, helppo sorvata holkki 30mm paksuuteen
21,5cm putkella
Erittäin siisti
Giantin V-jarruille paikka haarukan takapuolella tarvittaessa
Tuon näköinen:

Hp 109e/tarj

1 1/4" vai 1 1/2" ja toimiiko tavallinen mini-v?
kysyn koska tällä voisi ehkä tehdä vähän tavallisemmasta pyörästä erikoispyörän

33mm on 1,3". En tiedä miten sen voi muuten ilmoittaa. Holkki on kovamuovia. Helposti sorvattavissa. 28mm kumi mahtuu hyvin haarukkaan.

En olis ekana hiilikuitukeulaa sorvissa pyörittelemässä ohuemmaksi ja en oo ihan varma mikä tuossa nyt varsinaisesti on helpoa.

Eiku onx tässä siis 118 suora ruoto ja sit joku soviteholkki? Hämmentävä rakenne jos kyllä, mutta.

timoma - 15:25, 19.3.2020 » Eiku onx tässä siis 118 suora ruoto ja sit joku soviteholkki? Hämmentävä rakenne jos kyllä, mutta.
Tommosta rakennetta käyttämällä saavutetaan just tasan ei yhtäkäään niistä rakenteellisista hyödyistä joita tapered-hiilarikeulalla tavotellaan.

¯_(ツ)_/¯

Hei, joo suora alumiiniputki 1 1/8 ja siihen on liimattu tyvelle kovamuoviholkki. Sorviin aluputken pää kiinni ja muovia ohentaa tarvittavan määrän. Muissa Gianteissa (Defy, TCR) on sama rakenne, mutta holkki alumiinia. Näissä olen sorvauttanut holkin halk. 30mm ja sitten 30mm crown tai haluttu sovitetapered crown. Lasikuitumassalla on täytetty haarukan ylääpään reunoja, jos jää rakoa liikaa emäputken ja haarukan väliin, kun tuo haarukan pää on viisto. Vanhempiin Giantteihin tämä käy muutoksitta.

Hinta laskettu 85€ posteineen.