M: Helium

Tässä on kyllä sellanen viritys että jos ei kevät lähde käyntiin tällä niin ei millään. Tuosta alta lisää lorea.

Ranskalainen taittopyörä, jossa on hienoja ominaisuuksia: taittuva runko, sisäiset johtojen viennit dynamolle, ulkoinen satulatolpan kiristyspanta (tähän todistetusti sopii Liplock, WTF?) iso tarakka takana. Olen ajanut tällä kerran Hesan kessestä Sipooseen ja takaisin ja oli kyl nättii.

Unohda kaikki hiipuva 650B pelleily ja siirry suoraan kunnon kamppeisiin eli olikohan tässä 500A renkaat. Päällä on ehjät, retro Michelinit. Turvallista lienee sanoa, että uusia et löydä.

Kaupan mukana saat niin paljon retro french osia kun jaksat kantaa. Tää on jotenkuten ajettavassa kunnossa renkaat pumppaamalla, jarruissa on vähän sanomista etenkin takana. Vaatii vähän erikoisen alta vedettävän sivuvetojarrun pitkällä reachilla. Vanteet on terästä, eli näillä spekseillä voit uskoa että jarruttaa todella hyvin.

En myisi tätä, ellei olisi kova luotto palstaan. Aiemmin myymäni Hirondelle, jota vähän posket punalla annoin uuden ostajan matkaan, tuli paluupostissa kuvan muodossa jokunen kuukausi myöhemmin ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Samalla häpeän ja helpotuksen yhdistelmällä olen luovuttanut samanhenkistä törkyä mm. käyttäjä @mustAfa lle ja hyvältä se Myyrä näyttää.

Joten tästä ullakkovarastosta pölyttymästä jonkun kolmannen krapulaista viikonloppua piristämään Helium. Pyydän siitä 200 euroa, mutta se on pyynti.

Tähän pyörään saattaa sisältyä sellainen taika tai kirous, että olet muutaman vuoden kuluttua perheellinen ihminen ja myymässä tätä seuraavalle. Ota tai jätä!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

13 Likes

500A Michelinejä Brexittilästä 37 mm leveydessä.