M: Crescent världsmästarc. Sinkuloitu klassikko

Tällaista oranssia klassikkoa oon itselle haaveillut ja ostin, kun tuli kohdalle…vaikka oli liian iso. Jotenka myytävä se on. Ei oo kiva ajaa liian isolla…

Pyörä:
Crescent världsmästarcykeln “Pepita special”. Alkuperästä ei ihan tarkkaa tietoa, mutta nettihaeskelun perusteella se on vuodelta 60, 61 tai 62. Ostin sen alkuperäiskuosissa (oli seisonut varastossa vuosikausia). Ollut käytössä viimeksi omistajansa isällä.
Hajotin pyörän osiin ja pistin putsauksen jälkeen uudet rasvat keskiöön, putsasin rungon ja paikkamaalasin pahimmat ruostekohdat (kaikki nimi-ja logomaalaukset säilytin alkuperäisinä).

Osat: Kiekot on vaihdettu 90-luvun Rossinista(etu Normandy ja taka Gipiemme). Uudet 28mm:n tuubikumit. Uutta osaa myös retrohenkiset tankoteipit, vaijerit, sinkitty shimanon ketju, nahkasträpit häkeissä ja jarrupalat. Hupulliset jarrukahvat(gipiemme) on niin ikään Rossinista. Kaikki muu onkin orkkista (myös satula Brooks B17 competition standard).

Välitys: 52/18(vapaaratas). Mukaan saat myös pienemmän etulimpun.

Koko: TT58,5 ST58

Kunto on ikään nähden hyvä. Maalipinnassa toki näkyy aika eikä paikkamaaluskaan koovin tarkkaa syyniä paikoitellen kestä, mutta sain kohtuu mukavan kiillon vielä aikaiseksi vahaamalla ja hiomalla… 2m:n päästä maalipinta on oikein hyvä. Vetopuoli toimii hyvin. Satulan kunto myöskin hyvä.

Hinta: 450€ Nouto/tuonti onnistuu Oulun seudulla. Lähettääkin voin…

Up!

Osto- ja myyntiketjujen “uppaaminen”

Ilmoituksen laittaja saa nostaa omaa ilmoitustaan maksimissaan kerran viikossa…