M: Crescent 307 Fashion line

http://lh5.ggpht.com/_VEhOQUNkJWo/StNfakCvWjI/AAAAAAAAAQ0/-HYu-z45PK8/s720/crescent.jpg

Tästä piti tulla aistikkaan värityksen ansiosta talvisinkula, mutta enpä taida jaksaa. Muistelisin että satulaputki oli 55 cm c-c, tarkistan tän ja muut mitat ja päivittelen tänne.

Yleiskunto hyvä, keskiötä lukuun ottamatta kaikki paikat läpikäyty, sisä- ja ulkorenkaat uusittu. Runkolukkoon löytyy molemmat avaimet. Lisäksi löytyy alkuperäiset valkoiset lokarit ja tarakka.

Hinta 75 € ja Tampereelta löytyy. Noutajat etusijalla.

pm

Väärin muistin. Satulaputki 53 cm c-c, vaakaputki 58 cm c-c.

Hienot mitat rungossa, jos yläkroppaa on siunaantunut reilusti. Runkoon mahtuvat myös aika pullukat kumit, ja jopa isotkin nastarenkaat sopivat pyörimään. Aito asia. Tuo on harvinaisen luja ja kestävä pyörä.

Tiedoksi muuten: Lukkoliikkeestä saa noita runkolukkojakin uusina.

Tuure

-.-

Tuossa on siis kellofauber, ja sille riittää, kun tuon vasemman kammen saa irti ihan perinteisellä kynsillä varustetulla ulosvetäjällä. Silloin rastaspuolen kampi lähtee akseleineen päivineen, osat voi pyyhkiä puhtaiksi, laakerit kylvettää liuottimessa, rasvata paksusti laakerirasvalla ja kasata uudelleen.

En välttämättä edes yrittäisi niistä keskellä olevista kierteistä tuota vetää auki, vaan käyttäisin heti isoa järeää kaksikyntistä tuohon vasempaan kampeen. Kun kynnet pehmustaa esim. maalarinteipillä kunnolla, niin edes kammen sisäpuolelle ei jää niitä rumia kynnenjälkiä. Kynnet kannattaa tosiaan suojata.

Kuivina kasatut kammet ovat 20 vuodessa hitsautuneet todella lujasti kiinni akseliin. Pieni kaasutoho auttaa laajentamaan alumiinista kampea.

-.-

MYYTY