M: Charge Plug Freestyler 2010, Violetti, Tampere

Eli Tampereella myynnissä on kuvanmukainen Charge Plug Freestyler 2010 jolla on ajettu käytännössä alle kuukausi. Koko on S, ite oon 175cm niin se on skidisti liian pieni (Lue: ajais paremmin kun hyvin jos ei olis polvee leikattu justiinsa) ja väri violetti, tosin tummanpunainen/vihree on osuvampi väritys meikästä. Ostettu viime keväänä Signature BMXstä (kuitti tallessa) minkä jälkeen melkein heti multa hajos polvi, eli käytännössä pääsin ajamaan sillä vasta kesäkuun puolessa välissä. Samantien totesin ettei leikattu polvi kestä fixinä ajamista, eli pyörä on sinkulana molemmat jarrut kiinni. Heinä- ja elokuun vietin reissussa, ja nyt kun tulin takasin totesin ettei polvi tottele vieläkään ja näin pienellä vehkeellä skidaaminen on mahdotonta, joten fillari on ja pysyy toistaiseks sinkulana. Mukaan tulee kiintee ratas eli ei pitäis olla juttu eikä mikään vaihtaa toi vapaaratas pois jos niin halajaa. Mukaan myös epämääräinen kasa heijastimia yms. jotka tuli mukana.

Eli siis kuten edellä mainittu niin fillari alkuperäsessä kunnossa. Ajettu vain auringolla kesäkuussa ja muutaman viikon nyt syyskuun alussa märällä, muuten säilytetty sisällä paineet tyhjennettyinä pois renkaista. Skidaan ei oo päässy eli takakumi hyvässä kunnossa. Jarrupalat ehkä kulunu vähän. Rungossa muutama hyvin pieni naarmu. Taakse vaihdoin sisäkumin kun joku oli yöllä tyhjentäny, samalla kiristelin kaikki ruuvit, ketjut yms. ja rasvasin liikkuvat osat. Laitoin myös tollasen Bilteman lokarin kiinni syyskelejä ajatellen, sen voin jättää kiinni kaupanpäällisiks jos niin halutaan. Tästä hyvä vähän pienempi vehje talvikeleille tai muuten vaan pienemmälle miehelle/naiselle!

HP: 450€ (Jos koet tämän raivostuttavan korkeaksi ja olet varmis tarjoamaan järkevän hinnan niin asiasta voidaan toki syksyn kunniaksi keskustella yksityisviestin tai meilin välityksellä).

Jos halutaan johonkin muualle kuin Tampereelle niin toimituksesta voidaan neuvotella.

Yhteydenodot joko YV tai mikael.ashorn [ät] uta.fi

http://dl.dropbox.com/u/11447144/IMG_2676.JPG
Pyörä sivulta

http://dl.dropbox.com/u/11447144/IMG_2677.jpg
Takaa

http://dl.dropbox.com/u/11447144/IMG_2679.jpg
Oikeella isoin skraidu mitä koko fillarista löytyy. Vasen salaman heijastus jos joku ei sitä tajunnut