M: Campagnolo Pista ratakammet

http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4683/44/56/1637846481/n1637846481_125142_4404141.jpg

Lisää kuvia täällä

Oisko nämä nyt sitten oikeat infot, korjatkaa jos olen väärässä:

Campagnolo Record Track Pista 170mm 144bcd vuodelta nakki

Ostin vuosia sitten ja oli jo valmiiksi ajetut. Kuvat pyrkii antamaan noista mahdollisimman rehellisen kuvan, eli ei ole uudet mut ohan ne ihan nätit. Polkimien kierteet kunnossa, ei ole raiskattu shimpan neliskantilla eli ei ole klappia.

Kaupanpäällisiksi saa tuohon sopivan campan 47 piikkisen rattaan, se on oikeesti kulunu ja en edes suosittele ajamaan sillä vaikkei itsellä olekaan vielä kertaakaan tuon kanssa ketjut hypänneet.

Laittakaa tarjouksia tuomas piste jarvenpaa ät lpt piste fi
Ilmoittelen tässä viimeistään viikon sisään jos jonkun tarjous kiinnostaa. Pahoittelen tälläistä kapitalismin huipentumaa mut en mä noista haluis luopua mut pakko rahoittaa reissaamista ja uusia pyöräproggiksia. Mieluiten myyn kasvotusten jolloin ei ole mitään kyseenalaista noiden kunnossa tms. eli ostajalla on mahdollisuus perääntyä vielä kun näkee livenä.

piis aut

*edit näät sijaitsee Lahdessa, mut voin tarpeen tullen roudaa helsinkiin, tampereelle ja poriin.

Okei sen verran kiinnostusta löytynyt että odottelen tiistaihin asti tarjouksia, laitetaan kauppa vaikka kiinni klo 18:00

Voitte huudella vaikka tähän ketjuun jos haluatte tai sit laittaa privaa tai sähköpostia ni päivittelen tänne parhaani mukaan.

Tällä hetkellä 75e tarjottu.

Minkä levyiselle keskiölle noi vanhat Campagnolot suunniteltu?

Meitsi on käyttänyt ihan campan 111mm keskiötä, eli esmes veloce toimii ainakin omien kokemuksien mukaan.

Mikä on päivän hinta? Huudan 80,-

Onkos Campan keskiöt epäsymmetrisiä? Vai meniskö ketjulinja kohdilleen millä tahansa ISO 111 mm keskiöllä?

Korkein tarjous tällä hetkellä 90euroa.

markkuj,
mutulla sanoisin että ne on symmetrisiä ja et vois onnistua muillakin keskiöillä mut varmaksi en osaa sanoa ja nyt niin kiirus ettei ehdi tarkistamaan. Mut eihän toi veloce ole kuin +20e tms. vai miksi pohdit?

95,-

johnjohn: Kysyin kun saattaa olla vastaavan pituisi keskiöitä varastossa valmiina…

Tarjoan 100. Ja ilmoitan samalla, että tulisivat mahdollisesti uudestaan myyntiin parin viikon päästä 90 eurolla. On tuo 170 mm sen verran riskirajoilla yhteen projektin.

Halvalla menee hienot kammet, vai meneekö sittenkään?

Campan nykytuotannosta kalliimman Record Pista 109mm kasettikeskiön ohella noihin käy esim. Veloce tai vähän kallimpi Centaur, molemmat 111mm akselilla, samoin mahdollisesti Michen Primato 107mm. Campan alkuperäisen Super Record Pista keskiön akseli on symmetrinen ja 109mm pitkä, kuten myös Sugino75 tai Hatta Swan NJS-irtokuulakeskiöissä jotka siis myös kävisivät. Oli vaan jostain syystä pakko kertoa tämäkin informaatio.

105,-

myyty