M: BMW Gangsta Track v2 L

Voisimmää tästäkin ehkä luopua, jos kukaan nyt fiksipyöriä enää ostaa. Keltainen Gangsta v2 L, maalipinta aika hakattu ja muutenkin ajettu kampe mutta kyllähän nämä kilometrejä kestää.

Myydään ajovalmiina pakettina - rungon lisäksi mukaan tulee Ellipset Chargen 32mm kumeilla, D-A kammet, BMW satulatolppa, retroflite, ritchey stem, easton risertanko, blb polkimet ja cinelli sträpit.

Kokonaisuudelle hinta pyöreät 1000 euroa, pyörä Helsingissä. Käyn tällä viikonloppuna Tallinnassa mutta ens viikolla voidaan tehdä kaupat.Älä myy.

Joku tekee hyvät gillat, kun haalii itselleen nyt myytävänä olevat arvometallit ja odottaa katuratapyöräilyn uutta sykliä joskus vuonna 2030.

mikset ole bear ja aja fixed gear

Ehkä syy on fear?

because the end is near ?

As happened with King Lear?

Yes. And that’s why I shed a tear

Pidä fiksi
Koska eli siksi
Kun siitä saa kiksit

oh dear…

Bumppia tälle perjantain kunniaksi, lisäsin aloituspostaukseen parit kuvat viikonlopulta.

Välitys on muuten 49/19, edessä Sugino 75 ja takana EAI. Voin antaa mukaan myös 21-hampaisen Surly rattaan talveksi ja ehkä jotain krossikumeja kanssa jos oot hyvä neuvottelemaan.

Hyvät kuvat siinä.

tää oli hyvä pyörä, mutta setbackkitolpan ois kaivannut. kymmenen takaperosta easy.

madutin - 8:52, 8.6.2017 » Bumppia tälle perjantain kunniaksi, lisäsin aloituspostaukseen parit kuvat viikonlopulta.
Viimeksi kun tarkistin, niin tänään on torstai mut hails silti tulevalle huomiselle.

jos oisin tän ganstan mahdollinen uusi omistaja niin laittaisin dropin, teetättäisin vaasankadulla levarikorvakkeen eteen ja kannuttelisin ton keltaisen piiloon jollain hassuttelumaaliduunilla, esim.

TIIKERIPARDILLA KOSKA RIPS OG