M: Blb london lowpro 52cm Helsinki 700e

Kuvaus: Tommonen fixi olis myynnissä. Luettelen osat ja kuvat saa sitten puhua puolestaan. Maastoon pitäis päästä ja pyörä vaihtoon siksi. polkimina shimanon xt:t jos haluaa käydä kokeilemassa. lukosta ja brooksin samanvärisestä tankonauhasta voidaan vielä erikseen sopia, jos haluaa mukaan. myös diadora kengät tarjolla jos käyttöä. koko 39.

Osat:
Runko siis Blb london lowpro, ohjainlaakeri campagnolo record, keskiö campa record, ketjut kmc, satula Brooks b17 imperial, stemmi 3ttt, etuhaarukka olmo, kammet andeltrack. kiekot: navat shimano dura-ace, pinnat dtswiss, kehät mavic openpro, kaks eai ratasta, 15 piikkinen ja 17piikkinen. (eturatas tais olla 42.)

Rungon koko: Rungosta tarkemmat tiedot kuvissa, mutta runkokoko 52cm, satulaputki 53cm.

Kuvat:http://www.fillaritori.com/topic/78573-m-blb-london-lowpro-52cm-helsinki/

Hintapyyntö: 1000e 700e/tarjous.

Paikkakunta: Helsinki

Yhteydenottotapa: Puhelin 0445200892, s-posti: sami_anttilainen@hotmail.com

(lisää myös otsikkoon)

Näit sitten tarpeelliseks tarttua siihen? kopioin siis tekstin vaan ohjeen mukaan eikä tullut huomioitua noita. Ei se mitään. Poistelen ne sieltä välistä, niin ei jää paha mieli?

Vahva alku foorumiuralle!

Sitä ollaan liikenteessä iloisin mielin ja tonnin hintapyynnöllä?

Saa tarjotakkin, jos kiinnostaa.

Hintaa pudotettu. Vieläkin voi tarjota.

Taas hintaa tiputettu.

Taas hintaa tiputettu.

Teen palveluksen kun tää on niin vitun vaikeeta:

Tässä on kyllä pistetty ihan turhan arvokasta kiekkoa ja muuta palaa sekasin paskan palan ja ruman rungon kanssa ni saadaan aikaseks sellanen buildi/hinta kombinaatio, jota tuskin saa kaupaks

Myydään sitten osina?

Kyllä tuolle pelille ostaja löytyy. Ei tosin ihan heti.
Odottele rauhassa ja nostele tätä ilmoitusta aina silloin tällöin.
Tämähän on ollut vasta pari viikkoa myynnissä.

Täytyy kyllä myöntää, että vaikka oon myyny kaikennäköstä, niin näitten myynti on joku mistä en tiedä mitään. Eli vinkkiä saa kertoa jos tulee mieleen. Nyt hinta on se, minkä haluan siitä. Mulla on itelläni ollu jo 20 autoa ja melkeen 10 moottoripyörää, mutta ensimmäistä kertaa myyn jotain, mistä tiedän vähemmän kun mahdolliset ostajat.

Kiitos muuten sille joka laitto noi kuvat.

Ylös.