M: Bianchi Krono TT

Moi,

Bianchi Krono TT myynnissä. Fillareiden fillari jos kaipaat selkävaivoja!

Korkeus: 59,5 cc
Pituus: 62 cc
Komponentit: Läpkotaisin Shimanon 105 palikkaa, vaihteet, jarrut, jne.
Vanteet: 700c takana & 650c edessä
Kumit: Tuubit, hieman kuivat mutta uudet löytyy jos et huudata hintaa

Jos kysyttävää niin mailaa; patrik.nygaerd"at"gmail.com. Pyörä on Helsingissä, Arabian rannassa.

Hinta: 400€
http://img685.imageshack.us/img685/7014/bianchi1f.jpghttp://img535.imageshack.us/img535/3992/bianchi2.jpghttp://img833.imageshack.us/img833/1772/bianchi3x.jpghttp://img810.imageshack.us/img810/8908/bianchi4.jpghttp://img855.imageshack.us/img855/1822/bianchi5.jpg

Koska:
Yksivaihde.net on yksivaihteisten ja kiinteävälityksellisten polkupyörien harrastajien, ihailijoiden, rakentajien ja etenkin ajajien yhteinen verkkoyhteisö.

Niin kandeis ehkä kokeilla tuota vaihteille pyhitettyä saittia. Nätti kompliitti kyllä.

kai täällä silti saa myydä vaihdepyöriä? Voihan joku ostaa tuonkin pyörän ja tehdä siitä yksivaihteisen. Mielestäni tuolla retrokilpureissa on liian vähän käyttäjiä ainakin toistaiseksi että ilmoitus saisi saman verran katselukertoja kuin täällä.
Eri asia on myydä esim tuntureita täällä.

Kannattaa ehkä kyllä harkita vaihtoehtoista myyntikanavaa tälle ihan siitäkin syystä, että ko fillari oli täällä jo 9kk myynnissä aiemmin. Tällöin koetettiin myös lottoa ja vain 12 foorumin jäsenistä olivat valmiita maksamaan 10€ tästä.

Jos vaikka ilmoittaisi retrokilpureissa ja linkittäisi muualla myynnissä säikeeseen, niin väki joka on kiinnostunut löytäisi tiensä sinne.

Musta toi ois siisti fiksinä, mutta onks tässä jotain muuta erikoista kun toi rungon ulkonäkö vai käyks fiksikamat suoraan tohon kii?

Etukiekonhan siihen joudut jostain hommaamaan jos et halua tuubilla ajella. Takakiekoksi passaa kaikki normiratahärpättimet.

Mutta: jos ei hyvällä, niin voihan näitä suoriltakin dellailla. Olis kiva jos oltais kivasti, varsinkin nyt kun on olemassa vaihtoehto, mutta jos ei onnistu, niin ei sit.

Deletoi itsesi.

Revolution spokes = vallankumous puhuu