M: 2 paria laatukiekkoja, ketju, gripit, putkiosaa

hepp!!

tecno tubo torino tanko! su 6.9. helsinkiin, kiitos.

Tanko ja Ouryt varattu

varovainen “dibs” mavicceihin. kulkisko ne kans mukana stadiin?

Laitoin viestiä Maviceista.

Mavicit meni ripaukselle, sillä sieltä tuli varovaisen varauksen sijasta YV:llä selkeä OSTAN.

senkin r(o)isto.

Jos nyt kerrankin saisin jotain mielenkiintoista edes tästä myynti-ilmoituksesta niin olisin tyytyväinen. Olen nostanut nörttiysastettani sen vuoksi.

Elikkä tanko, gripit ja Mavicit on varattu ja vaihtavat omistajaa viikonloppuna.

H+sonit on vielä kaupan ja jotta kaupat saataisiin aikaiseksi ennen viikonlopun kuljetusoption sulkeutumista (en millään jaksaisi alkaa paketoimaan kiekkoja ja lähettäminenkin on kallista), niin laitetaan hinnaksi 250e.

Ketju ja tolppakin löytyvät vielä.

H+Sonit varattu.

Teemu - 5:58, 3.9.2009 » H+Sonit varattu.
Hyvä! Taas lasten kanssa aamulla ihasteltiin kun Teemu paineli ohitse. Kiusaus ostaa noi vaan ihan jos sattuu tarvitsemaan periaatteella oli suuri :)

Juu, meikäläinenkin alkaa ehkä kohta arvaamaan, minkä näköinen heppu on kyseessä, joten ehkä ensi kerralla voi jo uskaltautua moikkaamaan. Tänään EAI saakin tod.näk. uudet kiekot alle…

Teemu - 7:50, 3.9.2009 » Juu, meikäläinenkin alkaa ehkä kohta arvaamaan, minkä näköinen heppu on kyseessä, joten ehkä ensi kerralla voi jo uskaltautua moikkaamaan. Tänään EAI saakin tod.näk. uudet kiekot alle...
Mitkäs navat on nyt tulossa? Se valkoinen H+Son ja mikä muu kehä? Joo huomenna aamulla sama aika ja paikka :)

Huomenaamullahan se sitten selviää. Paketti oli kuulemma tullut, joten pääsee kasaushommiin, kunhan kotia ehtii.

FAK!
Molemmat kiekot on myyty ja tänään tuli palat uusiin kiekkoihin. Vain takanapa puuttui lähetyksestä.

Teemu - 11:55, 3.9.2009 » FAK! Molemmat kiekot on myyty ja tänään tuli palat uusiin kiekkoihin. Vain takanapa puuttui lähetyksestä.
Hah! Sä tuut sitten kävellen tänä aamuna.

Onhan mulla vielä tuo Tricrossi ajokunnossa ja siellähän tuli ihan helevetisti vettä, joten olisin sillä lähtenyt enivie.

Ei 7:30 satanut juuri ollenkaan. Kyllä mä ajattelin Coppi:lla painella kesät talvet.

Hyvähän se nyt on luvata. Alkaa syys-/talvikelit ja huomaat, että takahaarukkaan ei mene yhtään 23mm leveämpi kumi, niin yht´äkkiä oletkin raketamassa talvipyörää jostain Pompinosta. Kyl meitsi vaan pitää kesä- ja sade-/talvipyörät erikseen.

Teemu - 11:04, 4.9.2009 » Hyvähän se nyt on luvata. Alkaa syys-/talvikelit ja huomaat, että takahaarukkaan ei mene yhtään 23mm leveämpi kumi, niin yht´äkkiä oletkin raketamassa talvipyörää jostain Pompinosta. Kyl meitsi vaan pitää kesä- ja sade-/talvipyörät erikseen.
28mm mahtuu :)

Unohtui ottaa Chaintugiin yhteyttä ja 3T:n tanko jäi auton takaluukkuun. Oli kyllä mukana, mutta eipä se paljoa lohduta. Sori.

Ouryjen ostajasta ei sitten kuulunut mitään, joten ne on vielä kaupan. Luminous-Ouryt pimeneviin syysiltoihin ovat ehdoton must. Ostakaa pois.

Myös Noname-tolppa jäljellä. Kaikki muut meni.