Lukot

Clasulta ostettu kettinki+lukko, painaa ku synti mutta menee just hyvin kun heittää pään yli ja kainalon alta, just sopivan mittanen siihen. Saa kiinni vähän oudompiinkin paikkoihin helposti.

http://img16.imageshack.us/img16/3655/18022009539ca7.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/7455/18022009540mp6.jpg

Clas Ohlsonilta ostamani lukko päätti tehdä lopullisen tenän ja tuli tarvetta yleisavaimelle. Lukon olemuksesta päättelin että turhaan roudaan pulttisaksia messiin vaan otan heti rälläkällä niin ainakin aukee.

Ekassa kuvassa lähtötilanne ja toisessa lukon olomuoto n. 0,7 sekunnin jälkeen. Siinä on tollanen metallikuori, jonka sisällä itse vaijeri on…jostain syystä odotin vähän jöötimpää kamaa. Hyvä ettei menny pyörän runko samalla kun niin nopeesti hupsahti läpi lukosta. (punaisen arrow speedin uusi omistaja voi olla huoleti, ei osunut kumpaankaan runkoon :slight_smile:

Ei paljo saman talon asukkeja kiinnostanu vaikka pyörävaraston eessä pistelin menemään…

Ylemmässä postissa mainittu Ohlsonilta peräisin oleva ketjulukko löytyy kans hyllystä, vois kokeeks yhen lenkin katkaista ja kattoo onko sekin ihan lakritsia.

Minä elän uskossa, että tuommoinen vaijerilukko, jonka ympärillä on tuommoisia lomittaisia holkkeja olisi rälläkälläkin hidas katkaista, koska holkit lähtisivät vain pyörimään. Mut tällaisia nämä uskonasiat tuppaa olemaan… Itsellä on pihalla kolme nipussa vastaavalla Bilteman rinkulalla.

Lukot on nimenomaan uskonasioita. Mäkin pidin u-lukkojani hyvinä kunnes sana alko kiertää et ne aukee kynällä. Ja aukeshan ne, yhtä nopeasti kuin avaimella.

syclone - 19:21, 18.2.2009 » Ylemmässä postissa mainittu Ohlsonilta peräisin oleva ketjulukko löytyy kans hyllystä, vois kokeeks yhen lenkin katkaista ja kattoo onko sekin ihan lakritsia.
Ostin kans sen kml:n vinkistä. Katkaise lenkki ja raportoi tänne?

Onko noi Kryptonite-lukot nyt korjattu? Tarvis meinaan u-lukkoa. Vai kannattaako suosiolla ostaa toisen merkkinen lukko?

Sandelius - 10:00, 4.5.2009 » Onko noi Kryptonite-lukot nyt korjattu? Tarvis meinaan u-lukkoa. Vai kannattaako suosiolla ostaa toisen merkkinen lukko?
Jos meenaat sitä 5 vuotta sitten ollutta mustekynäkohua, niin kyllä on. OnGuard Bulldog Miniä voin suositella, jos pientä u-lukkoa hakee.

Ei noissa Kryptoniten lukoissa ole enää vähään aikaan ollut sitä pyöreän mallista avainta/lukkopesää tuon alaosan päädyssä, joten huoletta voit laittaa uuden minin.

Onko hajuu saako Oulussa jostai noita minikokosii?

edelleenkin. onguard mini > krypto mini
hintaa 4x vähemmän, 2x enemmän avaimia, 2x enemmän duunia katkasta kun lukittuu molemmat puolet, näyttää ja tuntuu paremmalta.

ouluun on varmaa jo netti vedetty eli eiköhän

Ohan se niinki.

boren: Suvalasta olen oman Minin ostanut, hintaa tais olla ~30€, ja avaimia tuli mukana muistaakseni neljä (mihin tarvitsee useampaa?..). Suvalassa on (ainakin ollu) myös noita OnGuardin tuotteita.

Kukas noita onguardeja stadissa myy, ja paljonko on hintaa?

basti - 12:22, 4.5.2009 » Kukas noita onguardeja stadissa myy, ja paljonko on hintaa?
En oo tuota miniä hyllyssä nähnyt ja oma tuli saksasta pari vuotta sitten alle kahdellakybällä.
tnts - 12:27, 4.5.2009 » oma tuli saksasta pari vuotta sitten
Vaiko vuosi sitten? Googlella suomenkielisiltä sivuilta löytyi kaksi osumaa, joista ensimmäisen takana on [hamppua ja u-lukkoa](http://tonitiainen.net/blog/?p=568)!

Pitää varmaan tilata jostain. Miten ois OnGuard-kimppa?

uao - 13:05, 4.5.2009 »
tnts - 12:27, 4.5.2009 » oma tuli saksasta pari vuotta sitten
Vaiko vuosi sitten? Googlella suomenkielisiltä sivuilta löytyi kaksi osumaa, joista ensimmäisen takana on [hamppua ja u-lukkoa](http://tonitiainen.net/blog/?p=568)! Pitää varmaan tilata jostain. Miten ois OnGuard-kimppa?
Jaa niinpä olikin vuosi sitten. senkin agentti.
uao - 13:16, 4.5.2009 »
syclone - 19:21, 18.2.2009 » Ylemmässä postissa mainittu Ohlsonilta peräisin oleva ketjulukko löytyy kans hyllystä, vois kokeeks yhen lenkin katkaista ja kattoo onko sekin ihan lakritsia.
Ostin kans sen kml:n vinkistä. Katkaise lenkki ja raportoi tänne?
Katkaisitko?

Kaverilla katosi avaimet Kryptoniten lukosta ja piti keksiä vaihtoehtoinen tapa vapauttaa pyörä ikeestä.

Koetin tavallisella rautasahalla mutta en saanut edes naarmun tapaista aikaiseksi. Seuraavat vaihtoehdot oli sitten tunkki ja rälläkkä joista ensimmäinen oli helpompi saada lainaksi. Näin siinä sit kävi.

Pyörä oli lukittu melko huolettomasti ainoastaan laittamalla lukko ainoastaan takarenkaan ympäri. Jos se olisi ollut tukevasti rungon ympäri ja johonkin kiinni niin tunkistakaan ei olisi ollut mitään hyötyä.

Vahvaa tekoa on ja suosittelen!

edit: linkin korjaus

Finanssialan Keskusliitto

Tuolta onnistuu tarkistaa onko lukko “vakuutusyhtiön hyväksymä” vai onko hyväksyntä päättynyt (en tiedä sisältääkö kaikkia lukkoja).

Jos lukko on otettu käyttöön ennen hyväksynnän päättymistä, säilyttää lukko hyväksyntänsä käyttöikänsä loppuun asti.

Nykyiset Minikryptot näyttäisivät olevan hyväksyttyjä 31.12.2009 asti, joten kauppiaat tuskin täyttävät varastojaan niillä enää kovin innokkaasti. Eli ostoksille, jos sellaisen näkee.