Löytynyt: Gios Torino

Pöllitty Tampereella eilen yöllä tai tänään päivällä Hämeenpuistosta kämpän sisäpihalta Gios Torino. Osat suurimmaksi osaksi Campaa. Nykyisessä kuosissa shimpan lukkopolkimet ja gripit sinisestä tankoteipistä ja sinisestä erkkarista. Lukottakaa jos tulee vastaan. Seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestän puoluetta joka puoltaa pyörävarkaiden elinkautista. Jos havaintoja on, soittakaa 0451310240, palkkio luvassa.

Paska meno. Toiv. löytyy!

Ei hemmetti! Tää on muuten meidän sisäpihalta! Tarvii pitää silmät auki kaupungilla.

T. Naapuri

Lukitulta sisäpihalta lähtenyt, samalla lähti avovaimon ja ilmeisesti monen muunkin pyörät, ilmeisen ammattimaista toimintaa siis. Omaa mokaa kyllä kun oli väliaikaisella markkalukolla kiinni, OnGuard monivaihteessa joka ei luojan kiitos ollut pihalla ollenkaan.

tori.fi kannattaa kytätä lähikuukaudet

Epäilen kyllä vahvasti, että tekijät ovat tarpeeksi tyhmiä alkamaan myymään pyöriä heti suomessa, poliisikaverin mukaan yleensä nämä useamman pyörän varastajat ovat 24 tunnin sisällä rajan toisella puolella. No mutta, jos tulee 63 cm gios eteen niin ilmoa.

kaikki okei.

Laita lukkoon ja ota kuva.

kumpi ehtii ekana paikalle, u-lukkomilitia vai reinikaiset? vai onks jälkimmäisiä vielä soitettu?

saisko jotai livefeediä tänne jo

Jännittävääää!!


Toivon oikeuden toteutuvan

u-stream tulille asap

No???

joko siellä on nuhdeltu?

Sontwo - 17:03, 25.8.2014 » http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/30596566/images/1393817447567.gif Toivon oikeuden toteutuvan
jäätävä rosmo.
askopee - 16:29, 25.8.2014 » kaikki okei.

ja ninjat editoi. raporttia?

Gios onnellisesti lainopillisesti oikean omistajansa hallussa. Tarroja revitty vähän, mutta muuten pyörä hyvässä kunnossa. Jäi kyttiskeikka nyt tekemättä, olisi saanut seuraavaan YV-tapahtumaan hyvän ohjelmanumeron aidon pyörävarkaan muiluttamisesta. Kiitos ja kumarrus vielä askopeelle esimerkillisestä toiminnasta, saatiin tästäkin maanantaista mukava päivä!

Jes! Hyvän fiiliksen topsu! Muokkaahan otsikkoa.