LÖYTYKIN: Peugeot Ventoux JKL

Jyväskylän minimanin pihasta varastettu peugeot. Tuntomerkkeinä vaihteet löytyy, keltaiset scwalbet luganon renkaat ja pelkkä etujarru tekroon kahvalla ja musta deba tankonauha. Pyörä oli lukossa kryptonite U lukolla. Laitan kuvan kun pääsen kotikoneelle. Pöllitty noin klo 14.30-15.00 välillä eli kantamalla lähteny autoon varmaa prkl!! Vihjeitä voi soitella numeroo nolviiisnol 4104918

Ainut ero on musta tankonauha mitä kuvassa ei ole. Ketuttaa niin pirusti!!! Hieno systeemi toi sähköinen rikosilmotus joka kirjataan vasta huomenna tjn niitten tietoihin…

http://farm9.staticflickr.com/8408/8700932481_b655a8a32a.jpg
Varastettu JKL minimanin pihasta 2.5.2013 by kotiranta, on Flickr

DAYUM. Katuhaukka lupaa pitää silmät auki

Sanottu kaverille että jos näkyy niin ottaa haltuunsa vaikka olisi kuljettaja päällä

u-lukkoa feissiin jos sattuu tulemaan vastaan, will do.

Kyllä harmittaa vaikka mikää hipo pyörä ookkaa. Pakko toivoo että joku näkis ja ois ihan kiva saada tekijääkin vastuuseen jollain muotoa edes.

Vapaarattaallinen pyörä ilman takajarrua? Selvästi ollut jollekin liikaa. Pidetään silmät auki.

Joo ei ollut mulla “varastossa” toista kahvaa niin väliaikainen ratkaisu tosiaa. En vaan käsitä tämmöisiä ihmisiä? Mitä ne näillä tekee maalaa rungon ja myy vai mitä? Ei luulis hirvee rahakasta hommaa olevan.

Sitä voi kuule pikkurahan tarpeessa ihminen tehdä vaikka mitä.

Vois alkaa pitää taas silmiä auki erityisesti öisin liikkuessa. Yleensä on jotain känniporukoita, jotka sitten etsii huonosti lukittuja pyöriä ja ajelee niillä kotiin tai heittää Tourujokeen tms. Näitä vois ainakin yrittää bustaa.

Talvellahan halvempaa fiksiä ei välttämättä tarvi ees lukita, kun ei sitä kukaan vie kuitenkaan.

Jyväskylässä viedään ihan tolkuton määrä pyöriä joka vuosi. Toivottavasti löytyis tällä kertaa.

kimpassa joku gps-ansa?

tyhja - 23:23, 2.5.2013 » kimpassa joku gps-ansa?
ehdotan pikkasta vaille kahtia sahattuja "pommipyöriä".

Ei kuitenkaan U-lukkoa poskihampaaseen ulkokallon puolelta, vaikka olisikin rosvo näkyvissä. Hienosti humpaten pyörä pois kelmiltä ja tarvittaessa kevään korvalla kukkivat sinivuokot paikalle.

Kiitoksia tuesta! Jotain ansaa ois hyvä viritellä vois löytyä enemmänkin pyöriä yhdeltä varkaalta. Unohtu mainita että minimanin pihassahan ei kameroita ainakaan vartijan mukaan ole, muuten ois voinu ollakkin hyvä mahkut saada rekkarin kautta tekijää kiinni.

Pidetään silmät auki kun huudeilla pyöritään.

Jätettiinhän me kaverin mummis kompassille kun siitä hajosi jalkajarru, yön yli niin oli hävinnyt.
Meni tarpeeseen

You have my eyes!

Eilen käytiin illalla vielä kaverin kanssa kiertelemässä jkl ympäri ja jopa poliisisedällekkin keskustassa näytin puhelimesta kuvan, että jos näkyy pyörää jyväskylän yössä. Soitin tänään vakuutusyhtiöön (lähitapiola) ja luettelin kaikki ostamani osat ja lukon yms. niin yllätykseksi ihan ok korvaukset kotivakuutuksesta saan vaikka näinkin vanha pyörä. Että pisteet kyllä lähitapiolalle. Varmaan aika saman verran jääpi käteen omavastuun jälkeen, jos pyörän oisin myynyt… Täytyy jatkossa aina emännän kanssa kaupassa käydessä toisen jäädä vahtimaan pyöriä.

Tai lukottaa sen esim telineeseen kiinni.