Löydetty: Valkoinen fiksi (Turku)

Otettu huostaan itäisestä Turusta valkorunkoinen, kiinteävälitteinen mankeli, jossa korostusväreinä sinistä ja vihreää.

Noudettavissa tarkkoja tuntomerkkejä tai kuvaa vastaan. Jos ei omistajaa ala kuulua, pitänee toimittaa viranomaisille. Ajattelin kuitenkin yrittää, jos onnistuisi näin kansalaisvoiminkin.

Kai ymmärrät, että omistaja saattaa jo kysellä poliisilta, joten mitäpä jos heti ilmoittaisit poliisille löydöstä ja toimittaisitkin pikimmiten. Täälä tiedottaminen auttaa yhtä paljon, on pyörä poliisilla tai sinulla.

Ihmetyttää tämä nykyään somessa tapahtuva etsintä sen kustannuksella, ettei varastettua tai löydettyä tavaraa samantien toimiteta eteenpäin…

Mihin Josba aattelit palauttaa löytötavaran virastoaikojen ulkopuolella?
Tietty jos päivätolkulla säilytellään niin sun pointtisi on ihan validi.

Poliisihan ei sitten edes ota vastaan tavaraa, jonka katoamisesta ei ole tehty rikosilmoitusta. Eli jos tuota löytää pyörän, joka on selvästi pöllityn oloinen, niin ensin soitto kytille ja sitten vasta somehuutelut. Ja jos oma pyörä katoaa, niin välittömästi rikosilmoitus.

Onhan kaikilla pilvipalvelussa dokkari, jossa on pyörien sarjanumerot ja tuntomerkit tallella, että ne saa puhelimella copy-pastettua rikosilmoitukseen siinä, kun silmä kosteana seisoo leikatun u-lukon vieressä?

asb - 9:33, 17.11.2015 » Onhan kaikilla pilvipalvelussa dokkari, jossa on pyörien sarjanumerot ja tuntomerkit tallella, että ne saa puhelimella copy-pastettua rikosilmoitukseen siinä, kun silmä kosteana seisoo leikatun u-lukon vieressä?
Tämä. Kun aamulla tulin pyörän luo ja huomasin että se on viettänyt yksinäisen yön ulkona, ilman lukkoa ja oli vielä tallella.