Leader Mordecai aka Mörkö


Leader Mordecai 58
Volume Fu Manchu
Halo Aerowarrior/Maxxis Ignitor 2,1"
1/8"/Resist/KMC/Surly
Thomson/NS Bikes/KRNKY

Tähänhän voisi tarinoida kaikenlaista tarpeesta ja järkiperusteluista mutta totta puhuen ostin rungon ihan vaan sen takia koska tähän sai läskit maastonappulat alle ja se löytyi sopivasti alesta. Kyllähän se 29er-sinkulamaasturi oli hinguttanut jo vaikka kuinka kauan eikä tää vastaa sitä mitenkään mutta jumankekka että tuntui hauskalta peliltä tossa pihalla ympyrää ajaessani.

E: ja barspinnaa noillakin nakeilla. Win/win.

cool

Spot on! Kumien tekstit cool!!

Argh, juuri meinasin ruveta speksaamaan 29er-maasturia mut tällänenhän ois selvästi parempi. Do want.

Hieno on pyörä

^
Kuten ketjun aloittajakin toteaa, niin ei tämmöinen 29er maasturiin verattavissa oikeastaan ole. Nämä trikkirunkojen ohjauskulmat on inasen jyrkkiä oikeaan maastoajoon. Kyllähän tuommoisella mukavasti mettässä pärjää, mutta en nyt lähtisi 29er-maasturia trikkipyörällä korvaamaan, jos oikeasti olisi tarkoitus vähän pitää vauhtiakin siellä mettässä. Teknisemmässä alamäessä ollaan aika nopeasti nokallaan tuommoisilla yli 70 asteen ohjauskulmilla ja lyhyillä keuloilla. Ylämäessä tuommoisen taas kuvittelisi keulivan ympäri aika helposti.

^
Hyviä pointteja - ei tuollainen tietty maasturia korvaa. On vaan niin hauskan näköinen laite että pitää laittaa tutkintalistalle, tässä vaiheessa kun menossa on vielä tarpeiden speksaus (=keksiminen), ei niinkään pyörän.

Härkänen vehje!

eihän tossa metsää näy. ihan vitun hieno 9 1/2- kamaa!

no hep! Hieno tuli ja ennen kaikkea näyttää hauskalta ajettavalta.

mikä välitys? makee vekotin!

Joo, on sen verran tullut touhuiltua maastopuolella ettei mulla ole harhakuvitelmia siitä että tämä olisi tasavertainen oikean maasturin kanssa, eikä se ole tarkoituskaan - toisaalta kiinteällä ei ehkä ne nopeudetkaan siellä maastossa ole se juttu vaan se fiilis ja sitä tässä on haettu. Tyhmäpyörähän tämä on, jostain syystä olen sellaisiin tykästynyt…

Eikä tämä nyt pelkästään maastokäyttöön ole tulossakaan vaan kaikkeen mitä nyt hitaalla ja hauskalla kiinteävälitteisellä voi tehdä.

Välitys on nyt katusopuisa 36-16, oikeaan maastoajoon varmaankin lisätään taakse muutama piikki, ehkä kolmekin. Fiiliksen mukaan.

Jokke postailee recless loven keikalta! Arvostan! Ja ihq pöörä.

Joken mörkö on…

Jarru? Poljinheijastin? Pinnaheijastin? Kilikello?

Pyörä miehen mukaan.

Mörkö on nyt kesäkuosissa. Renkaat vaihtuivat Resistin Nomadeihin 45 mm leveinä ja ratas vaihtui Treehen. Kamera otti ilmalennon päätteeksi hittiä ja tarkennus on ihan miten sattuu, mutta onpahan dokumentoitu skeneä.http://farm6.staticflickr.com/5194/7115698875_79cea3dc98_z.jpg

hyvä meininki.

jahka saat kilsoja alle, niin käyttökokemukset nomadeista kiinnostaa. ovat omassakin pohdinnassa asfalttifäteiksi.

ja treen rattaista ei taida olla paljon huonoa kuulunut - sure shot.

jaahas jaahas, ruskeet kyljet taitaa olla kesän juttu. Näyttää hyvältä!

Noi ei ihan taida mahtua gängstään.

Nomadeja saanee 35 millisinäkin.

saaa joo mut en tiedä onko ne ajossa tarpeeks erilaiset ku 35mm paselat et vaihtais kun noissa vielä riittää kilometrejä. 40mm jos olis vois melkee harkita.

I’ve created a monster!

Samassa kun tässä syön sanojani brakeless-maastopyöräilyn ihanuudesta niin esittelen teille Mörköä nykysetupissa. Haarukka vaihtui 15 mm pidempään DMR Olly Wilkinsiin ja samalla sitten laitettiin Avidin Elixir 1 hoitamaan hidastelua. Etukiekko vaihtuu vielä kunhan saan pulttilevarinavan käsiini.Bonus shot: