Le Vélo de Ghislain Lambert, TV2 su 5.10

Elikkäs kyseinen (kuulemma hyvä) pyöräilyleffa telkkarissa kakkosella tulevana sunnuntaina klo 19.10.

http://www.telkku.com/tiedot?oid=2008100519101

Pirun hilpeä filmi! Ajoin sunnuntaina päivällä neljän tunnin lenkin ja elokuvaa katsoessa koin pariin otteeseen voimakkaita päähenkilöön kohdistuvia samaistumisen tunteita. :slight_smile:

Pitää tarkastaa nauhoituksesta pieni asiavirhe, koska pariin kertaan näytti siltä, että näyttelijät kävelivät klossikengät jalassa.

Oli muuten mainio pätkä.

Ja nehän kävelivät klossikengissä, koska valmentaja oli ottanut normikengät pois humputtelun estämiseksi. (tarkennetaan vielä, mutta häkkienkin kanssa on ollut käytössä klossit, jotka tarttuivat polkimen takareunaan. On muuten tosi jees, mutta irtipääsy on varsin vittumaista.)

Hieno leffa.

Mulla on tollaaset (E Merckx Adidakset) häkkipoljin klossit 70luvulta (tod näk -74)

-Olli

Hangossa pyörii ainakin yhdet rivatin kengät suntourin klosseilla. En enää edes uskalla kokeilla. Telon itseni lukkiksillakin. En vaan osaa.

konkeli - 1 hour ago » Hangossa pyörii ainakin yhdet rivatin kengät suntourin klosseilla. En enää edes uskalla kokeilla. Telon itseni lukkiksillakin. En vaan osaa.
Hehe, sama juttu. Ajelin pitkään tommosilla klosseilla, sillon ei hirvittäny mutta takasin en vaihtais. On muuten yhet irtonaiset nurkissa jos joku kaipaa, look:in pulttikuviolle.

Mikä jännittävintä, kävin just foxcompissa käännähtämässä, niin siellä oli hyllyssä exustarin rataklosseja… oli kans niitä polkimiakin. Aika kivat sanoisin. Oli kiva hintakin. Oli myös exustarin tuplaremmejä ja tuplaremmihäkkejä.