Le Prince kevättötterö

http://img130.imageshack.us/img130/4845/imgp4892.jpg

Hommasin viikonloppuna kesäpyöräksi ensifiksini, kokoa 53 olevan Le Pricen vaalean vihreän/mansikkatuutin värisen compliitin. Tarkoitus oli hakea pyörä Turusta asti mutta pyörä tarjouduttiin tuomaan Kallioon. Kaupanpäällisiksi sain toiset nahkaremmit ja pyörän mukaan oli koljuhen varalta pieni paikkamaalipullo. Prinssi tuntuu laadukkaalta peliltä fiksikokemuksien rajoittuessa Prinssiin ja kaverin retki Tunturi konversioon.

Kotona suoritin pakolliset heijastimen repimiset ja takajarrun poiston. Etujarrun jätin paikalleen ihan turvallisuussyistä, no ainakin toistaiseksi. Pieniä yksilöitymissuunnitelmia luvassa viimeistään kulutusosien vaihtuessa.

Miks otit takajarrun ja heijastimet pois?

nätti peli. ei mullakaan oo heijastimia, mut semmoset avaimenperän kokoset led lamput kannattaa hommaa eteen ja taakse. erittäin fiksut, edulliset ja käytännölliset jos haluu valloittaa öiset kadut.

Tämä taitaa olla ensimmisiä näistä? Saisiko tuosta kuvan, jossa näkyy samaan aikaan taka-akseli ja keskiö, mieluiten samalta puolelta kuvattuna kuin tuo yllä oleva kuva?

jarkko - 3:16, 18.5.2010 » Saisiko tuosta kuvan, jossa näkyy samaan aikaan taka-akseli ja keskiö, mieluiten samalta puolelta kuvattuna kuin tuo yllä oleva kuva?
Eli suoraan sanottuna: ottaako takakumi kiinni satulaputkeen takakiekon ollessa mahdollisimman edessä? :)
henri p - 5:41, 18.5.2010 » nätti peli. ei mullakaan oo heijastimia, mut semmoset avaimenperän kokoset led lamput kannattaa hommaa eteen ja taakse. erittäin fiksut, edulliset ja käytännölliset jos haluu valloittaa öiset kadut.
Jos liikenteessä näkyminen on tarkoitusperänä niin kannattaa laittaa ne heijastimet takaisin tai hommata kunnon lamput. Niillä yhden ledin tuikuilla nimittäin kun ei näy. Myös heijastimien puuttuessa lain kirjain jää täyttymättä. Ainoa juttu minkä ne tekee on että saattavat luoda itselle valheellisen turvallisuuden tunteen "kun mullahan on lamput".

lakipykälä juttu on kyllä ihan totta. ne ledit ei ole tietenkään mitään valonheittimiä, mutta on niitä ihan hyviäkin ja musta ne on toiminu hyvin kun viime syksystä saakka sellaista käyttänyt. enduro lenkillä ne ei todellakaan toimi, mutta kaupungissa mielestäni hyviä.

asb - 6:44, 18.5.2010 »
jarkko - 3:16, 18.5.2010 » Saisiko tuosta kuvan, jossa näkyy samaan aikaan taka-akseli ja keskiö, mieluiten samalta puolelta kuvattuna kuin tuo yllä oleva kuva?
Eli suoraan sanottuna: ottaako takakumi kiinni satulaputkeen takakiekon ollessa mahdollisimman edessä? :)
Ottaa kiinni. Mutta itse en näkisi tätä ongelmaksi, koska dropouteissa on tarpeeksi pelivaraa.

Kunhan ei ota kiinni takakiekon ollessa melkein haarukanpäiden takareunassa, niinku promokuvassa.

Mut miksi se on jätetty ottaa kiinni etuasennossaan…

Saa kato 20mm renkaan hipomaan pystyputkea.

mä sanon vaan HYJ HYJ HIFI KAKKA!!!

Mun on vaikea nähdä tossa mitään aivan hirvittävää ongelmaa, sama ilmiö tapahtuu kun oikeaan ratapyörään laittaa liian ison renkaan taakse. 28mm Randon ottaa mun Rossinissa samalla tavalla kiinni putkeen jos sen tunkee droppien etupäähän.

Toisaalta toi kertoo siitä, että pyörän peräpää on varsin lyhyt joka taas tekee mm. skidaamisesta helpompaa jne. Sillä että takarenkaan ja pystyputken väliin ei jää miehenmentävää väliä on muutakin merkitystä kuin että se vaan näyttää räädiltä…

tya - 20:21, 18.5.2010 » Kunhan ei ota kiinni takakiekon ollessa melkein haarukanpäiden [b]taka[/b]reunassa, niinku promokuvassa.
http://i48.tinypic.com/2i9oumr.jpg

Lyhyt sen perän pitää ollakin, eikä mikään rotta-retki-konversio, mut jos mainoskuvaa on katsominen niin edes tyhjä kiekko ilman renkasta ei pyöri droppien etuasennossa - onko siinä sit järkeä?

äärimmäisellä maksimilla!

Siitä saa sopivasti tuunatun näköisen, kun nakuttelee satulaputken mutkalle, jotta saa 28-randon pyörimään.

Avaan sanaisen arkkuni asiasta. Pyörät tuli satamalakon takia sopivasti myöhässä, jolloin nettisivuille jouduttiin laittamaan ainoa tehtailta tullut promokuva. Olin hieman ihmeissäni itsekin kuvasta, mutta onneksi tämä promokuva ei aivan vastaa todellisuutta. Toki takahaaarukka on suunniteltu aika lyhyeksi, mutta säätövaraa löytyy kyllä ihan tarpeeksi. Eiköhän se ole sanomattakin selvää, ettei ajokelvottomia pyöriä myydä.

Yhtäkään valitusta aiheesta ei ole pyörän ostaneilta asiakkailta tullut.

t.pyörän suunnitelija

.

No nyt kun näitä on myynnissä ja ajossa, niin saisko tosta sit oikean kuvan?