laukkutriidi

Ihanaa palvelua, just tämmöstä kuvaa olen kaivannutkin! Enkä tarkoita nyt sun jalkoja.

Luulen, että tuossa vinskat olisivat kyllä taipumisen suhteen paremmassa tilanteessa kuin ton nykyisen ryhdittömän lähettilaukuntapaiseni kanssa.

Mites soljet yms. kestävät noissa pitemmän päälle?

mankkis - 21:10, 22.1.2016 » No pers..
voisin kyl uteliaisuuttani vaihtaa chrome rancheron --> mw:n fitzroyhin vaikka olemus onkin paljon muovisempi

pm pls

Ite oon käyttäny aina sellasta vinskapakettien mukana tulevaa pahvia siinä repun selkäosassa jos vinyyliä kuletteling.

Mullon tuo ny parisen vuotta ollu ja soljet yms. virheettömät. Tietty jos polokaset päälle, nii paskakshan ne mennee.

en nyt muista yhtään tarkemmin mut eiks mw:n takuuhommelit ole aika kovaa luokkaa tyyliin ovat maksaneet suutarilaskuja, kun jotain paikkailtu ja lähetelleet kuvan perusteella uusia muoviklipsejä ilman muita tietoja.

Ton laukun rakenne on vähä semmonen ettei siinä juuri kulu muu kun noi etuosan läpän yhteydessä olevat remmit vähän menettää elastisuuttaan vuosien saatossa ja mulla on molemmista muoviklipseistä murtunut toinen “sanka”. Mut se taittuva ja hajoava osa on siinä aukinaisessa päässä ja noita varaosia saa varmaan eurolla ebaystä tai sitte sieltä mw:n aspasta.

voin ite kans vaihtaa femman kybään jos joku haluu vaihtaa

Oman MW:n kanssa takuuasioita hoitaneena:

Koko hommeli hoituu sähköpostilla mukavasti, vastaavat nopeasti jne perussettiä. En ole kuullut että olisivat maksaneet suutarilaskua, mutta sen kyllä että jos homma vaatisi suutaria, ovat lähettäneet uuden laukun. Muoviklipsejä on lähetetty pyytämällä ja Cobrasolkia ilmeisesti pienestä lisämaksusta.

Itse käytin reppua suutarilla ei-takuunalaisesta hommelista johtuen. Tällöin vaihdettiin kokonaan uusi vetoketju ja MW:n vastaus oli jotakuinkin “no problem, hienoa jälkeä, loppurepulla on ihan normaali elinikäinen takuu voimassa”. Eli todellakin suosittelen ko. lafkan tuotteita.

negaatio - 16:52, 17.2.2016 »

voin ite kans vaihtaa femman kybään jos joku haluu vaihtaa

ei se oo tyhmä joka osti rancheron kun niit viel tehtiin

Etkö oo negis jo oppinut, että tavaran arvo kaksinkertaistuu, jos se on nuunuun kuratoima.

Mullekin tuli taannoin uus MW-reppu kun vanhasta vetoketju repes paikaltaan (mun oma moka todennäköisesti kun en en aina jaksanut availla niitä kompressioremmiasioita ja sisävetskaria).

Ihan mahtavia vehkeita, ainut mikä noissa harmittaa on tila jota sais olla Vandalissakin enemmän. Eikä mulla mielestäni ole siellä mitenkään erikoisen paljoo tavaraa. Arkivit vois olla kiva vaihtoehto mutta niidenkin se perusreppuosa on vaan 40L eikä niillä taskuilla niin paljoo lisätilaa saa.

Mitäs noita vielä isompia reppuja nyt sit oli?

just pamahti vielä san fransiscolta tuoksuva rambleri kotiovelle kuljetettuna, aah

75 km ollut selässä eri täyttein, erinomainen “ekaksi demoksi”.
Jokusen litraa ihan mielelläni ottaisin lisää esim. syvyyteen mutta noinkin erittäin jepa.

^^^^^^^jne testasin ja totesin, että hikipaja mk.2 reppuun menee sullomatta joku 30-40 vinyls, enemmän kuin käden ulottuvilla oli.

^^ Katsoin tuosta tietoja Shimpan sivuilta niin yllätyin, kun sain sen käsityksen ettei toi ole itsessään vedenpitävä – että siinä tulee mukana erillinen tempoteponkeltainen sadesuoja repulle.

Vilske - 19:32, 17.2.2016 » ^^^^^^^jne testasin ja totesin, että hikipaja mk.2 reppuun menee sullomatta joku 30-40 vinyls, enemmän kuin käden ulottuvilla oli.
Suosisin kyllä tätä. Voitas tehä sillee hassusti, että kaikki tilattas uudet reput hikipajalta ja sitte valitettas ku kestää.
tudetski - 19:44, 17.2.2016 » ^^ Katsoin tuosta tietoja Shimpan sivuilta niin yllätyin, kun sain sen käsityksen ettei toi ole itsessään vedenpitävä – että siinä tulee mukana erillinen tempoteponkeltainen sadesuoja repulle.
Kangas on pinnoitettu, mutta vetskarit ja saumat vuotavat kuin Bagaboon ekat demot. Siksi luultavasti se repun sadesuojus. Odotan monsuunia ja kerron sitten.

Mainittakoon, että pacin vedenpitävyys saumojen takia oli myös kysymysmerkillinen.

negaatio - 16:50, 17.2.2016 » en nyt muista yhtään tarkemmin mut eiks mw:n takuuhommelit ole aika kovaa luokkaa tyyliin ovat maksaneet suutarilaskuja, kun jotain paikkailtu ja lähetelleet kuvan perusteella uusia muoviklipsejä ilman muita tietoja.
Omassa tapauksessa takuuputki toimi erinomaisesti repun myyneen tahon kautta eli kivijalka Pelago --> MW:n diileri Euroopassa -->MW Olen tuon tainnut johonkin lankaan (ehkä jopa tähän) kirjoittaakin, mutta siis oma verrattaen paljon käytetty Fitzroy alkoi vuotamaan jostain pohjalta kun vettä tuli reilummin. Vaihtoivat repun uuteen perustuen johonkin materiaalijuttuun. Päivääkään en ollut ilman reppua vaan uusi tuli Pelagolle ja kävin siellä vaihtamassa.

Toi Shimanskin reppu vaikuttaa aika fiksulta, mutta tosiaan ehkä vähän isompi saisi olla.

Nyt kun oli puhetta MW:n takuusta niin sain viimein aikaiseksi kysyä uutta solkea Rambleriin pakkasilla hajonneen tilalle. Tunti sähköpostin lähettämisestä:

^ mulla sama kokemus. Joku erhe siellä kävi kun siinä lähetyksessä kesti kolmatta viikkoa (eli varmaan vaan unohtivat) mut asiointi oli asiallista ja uudet lukot tuli sitte myöhemmin.

Chromen Metropoliksen tilalle harkinnassa reppu. MW Vandal periaatteessa harkinnassa, mutta ulkotaskuun ei mahdu lukko (Kryptoniten mini-u) ja musta sisus ei nappaisi. Ehdotuksia? Vai onko vain haettava joku kiipeilyyn tarkoitettu riittävän tilava jostain Camusta tms. Kyytiin pitää mahtua viikattu puku, paita ja vastaavat ja kannettava ja työpapereita vähän. Vedenpitävyys must, käyttö työmatkaa ja asiointia ympäri vuoden. Ajatuksia?