Läähättijuttuja

Siistii!

Tilaan ensimmäisen keikan: Keissi kukkoa Vallikatu 29:n

Peukut. Ollaanko tekemisissä maailman pohjoisimman fillarilähettifirman kanssa?

Uuh. Nää läähättijutut on kovia juttuja. Ei voi kun arvostaa.

dig!

JeeJee - 22:13, 19.11.2010 » Peukut. Ollaanko tekemisissä maailman pohjoisimman fillarilähettifirman kanssa?
Piti ihan karttapallosta katsoa. Saattaapi hyvin olla. En tiedä Onko kirk ajossa enää ja kuinka anchorage suhtautuu Tampereeseen pohjois-etelä akselilla? Saattaapi olla.

Piti tsekata google earthista. Anchorage on pohjoista leveyttä 61´13´05.00 ja Tampere 61´29´52.72.

Tampere on siis ainakin tuota pohjoisempi.

Smurf - 9:09, 20.11.2010 » En tiedä Onko kirk ajossa enää ja kuinka anchorage suhtautuu Tampereeseen pohjois-etelä akselilla? Saattaapi olla.
Tampere on pari asteen kymmenystä pohjoisempana (olin hidas)

Kova meininki!

Arvostan yrittämistä. Se kertoo rohkeudesta.

Ja sitkeydestä. Heh.

Tamperkeleessä kävi miten kävi. Vihreiden elikkäs bringin kanssakin olin periaatteessa yrittäjä ja onneksi kävi miten kävi. Eternaaliset kiitokset Ossille. Luv u bro! Sillä on muuten sakot maksamatta. En oo viittiny häiritä :slight_smile: Saattaa vituttaa, kun otan asian esille vaikka kymmenen vuoden kuluttua ja ruvetaan laskemaan korkoja :smiley:

Puoltoista vuotta on nyt väännetty omalla nimellä enkä vaihtais pois päivääkään. Enkä myöskään yhtään niistä illoista ja viikonlopuista, joina oon hakannu keikkoja koneelle ja lähetelly meilejä ja laskuja ja fixannu vaatteita ja pyörää ja miettiny millähän tulevasta kesästä/talvesta/veroista/kaikesta selvitään.

Meijän tiimi ajoi viime kuussa 644 keikkaa. #jeeskuu Mä maksan kohta kaks ja puol tonnia syksyn liksoja ihmisille jotka on ollu mukana tässä vitun unelmassa.

Kiitos yksivaihde. Kiitos mun duunarit. Ja kiitos messfam.

We on the rise.

Liketän.

Huh kova meno. Tykkään.

Kyllä täällä Tampereella sut vielä muistetaan. Toimistolla kyseltiin joku viikko sitten ajatko vielä ja lähetettiin terveisiä. Tykättiin palvelusta ja pidettiin erityisen mukavana lähettinä.

Pave - 19:57, 1.10.2015 » Eternaaliset kiitokset Ossille. Luv u bro! Sillä on muuten sakot maksamatta. En oo viittiny häiritä :) Saattaa vituttaa, kun otan asian esille vaikka kymmenen vuoden kuluttua ja ruvetaan laskemaan korkoja :D
Meinaat että joku korvaus kivusta ja särystä? Tsekkaa ettei ne vanhene (tietty perintään tokavikana päivänä).

Tota liiketoimintaa arvostan. Aattelen et oot hyvis, vaikka ootki työnantajan leirissä. :smiley:

Hienoa tyyppi!

Respect!

Onnittelut!

Joo-o.
Olin tos aikasemmin tällä viikolla stanbys espalla.
Ringring
-Espalla, mitäs?
“Työpajankadulta Kasarmintorille. Pitäis saada asap. Asiakas lupas tarjoo pizzan (huom. kirjoitusasu) jos hoituu alle puoleen tuntiin.”
-Hoituu.

Helppo homma ja pitkälläsillalla dropille ajaessa kilahtaa.
“Rööperistä samaan osoitteeseen, tää on kiireempi superpika.”
-Haetaan, jesssöör!! :smiley:

Siellähän oli sit reilut 25kg paperia. Nopeeta tetristä että saa koko paskan kyytiin ja matka jatkuu. Sen verran korkee kuorma että kädet jarruilla lootat osuu kypärään ja ajoasento on Froome. Brakeless or blind. Onneks lyhyt matka. Asiakkaan konttoriin, iso dirika nauraa kun virnuilen ovella että hähhähhää, kerkesinpäs hakee vielä printin noudon.
Kuormaa purkaessa mainitsin ohimennen sen pizzan. Että mitenkä?

“No ei oo pizzaa vaikka oli puhe, mut tos kauppahallis on se smoothiebar. Ni tällä kortilla, ota mitä vaan, lasku tulee meille.”

Mut se pizza. Luvattiin. Saatana.
Vikan pasilan jälkeen menin sit pizzamixiin.

Liekkö sit vaan rookien saatanallista liekkiä, mutta on ollut parasta duunia ikinä.
Oli pizzaa tai ei.

Joo pizat tulee. Tajusin tänää et pitää vissiin järkkää tässä kesällä semmoset ajot joistA ei huudella yyveedsä.
Vitun kovalle tiimille.
Ja siis juu tietty pizzat ja parit bisset kuuluu diiliin.

Jaha… hiljasta ollu. Täällä. Onneks vaan täällä.

200+ keikkaa tällä viikolla. Seo semmonen ennätyshommeli. Kvartaalit ja kevät ja lomat o lusittu ja Harrin Hammastehtaan oma kuski lomilla ja mitä kaikkee täs nyt sit olikaan.

Joutu office-rottakin ajohommiin :slight_smile:

Mikä on helevetin hyvä homma. Jotenkin toi talvi meni varmistellessa ja löysäillessä ja kolmen-neljän kuukauden jälkeen tajusin, et nyt pitää vissiin muuttaa plääniä, ku hajoo pää ja maksa ja suhde ja sitte hajoo kaikki ja sit ei ehkä tarviikkaa ajaa enää muuta ku aamulla töihin ja illalla himaan.

Huikee viikko kyl. Hecticityy, mindgamee, positivityy ja vitusti fingeriä :smiley:

Mitäs täs muuten… Omnium Cargo. Pari kuukautta alla. Digaan erittäinkin paljon. Vaihteet on aika kiva keksintö, ku voi ajaa täysii aina ku huvittaa. Ja huvittaahan se :wink:
On saatu sille syötäväks mm soppaa ja rautaa ja sieniä ja bissee ja kakkaa ja paprua ja kyllä se ihan mielissään on kai ollu. Lokarit rämisee ja vaihteet rutisee ja levyjarrut huutaa ja seisontajalka on perseestä ja stadin mukulaiset vauhtitöyssyt on tolle melko saatanaa, mut minkäs teet… Ei olla vittu Perliinissä. ( Missä ukot ajaa saatana 180 kilsaa päivässä tommosilla) ( No okei tuunatuilla minmaxeilla ja okei ei ehkä ihan joka ukko, mut kuitenkin…)

This is Hellsinki. Koni laukkaa takatak ja pitää turpansa kiinni.

.

Kaigennägöstä pöhinää ilmassa… Bringille kaks kuskia. Huh. Pitäisköhän vihdoin yrittää napata ne pokat sieltä ennenku ei ollakaan enää stadin vikoja ja kauneimpia ja kaikki on helevetin helppoo… Joo yritän alottaa esim ens viikolla. Enhämmäoo miettinytkään sitä ku vasta kolme vuotta :smiley: Btw: hyvä tai halpa myyntitykki saa ehkä tekemistä esim kuukaudex jos on tylsää ja silleen.

Hähhää!! Vanhat vihreet tietää mitä tarkottaa kantoapukeikka. Tänään iski eka nakki Kimbelle.
Ziisus… kaheksan lootaa bissee. Yes we can. Hitaasti mutta varmasti.
Pitää vissiin viikonlopun aikana viritellä vihdoin kuntoon se saatanan sisuriwebbi siihen ompun lavalle. Kiva ku tajuut Lönkkaa lasketellessa, et ohjaustanko ei oo muuten nyt just kääntymässä, koska lasti on pikkusen kallellaan :smiley:

Nooh… opetellaan. EIHÄN TÄS OLLA KU VASTA PÄÄSTY OTTAA PIKKUSET ALKUVAUHDIT :smiley:

Toi talvi alkaa muuten olla taputeltu. Mä tiedän nää jutut :slight_smile: Oli sinänsä helppo, mutta synkkä ku Sörkka. Eipä tarvii enää herätä neljältä kattoo ikkunoista ja ennusteista, et pitääkö lähtee vaihtaa vittu renkaita joihinki vitun pööriin. Abaut puoleen vuoteen :wink:

Kiitos Jussi, Anton, Aki, Josh, Samuli, Emppu, Stuart, Paavo, Heikka, Kim, Lotta, Toby, Jarno ja Joni.

Nyt mä meen suihkuun ja sit mä lähen bisselle.
:smiley: :smiley: Eiku saatana kuunvaihde!!! Jos vaikka rupeis hakkaa noita kahtasataa koneelle, ni sais laskut liikkeelle ajallaan :smiley: :smiley: :smiley:

Juu ei. Ei tänään.

kakskyt-neljä-tuntia-tuntia-tuntia-tuntia…
Katkase virta.
Valitse poistu.
Lataa akku.
Tajunnas toistu.
Liikevaihto.
Elämän leima.
Sielunrippeeni.
Pirstaleina.