Kyttyrästräppikysely

Terve, ajattelinpa näin jälkikäteen kysellä että miten ovat maailmalle joutuneet tuotteeni kestäneet? Niitä lienee jonkun verran, mut en tietenkään muista kelle niitä oon tehnyt.

Joku aika sitten sain nimittäin yhdet korjaukseen (oisko ehkä neljänneks viimeiset niistä joita oon tehnyt). Toinen jalankiinnitysvekotin oli hajonnut kuvan osoittamalle tavalla: eli tuo varmistuslenkki oli revennyt (kuvassa irrallaan):

https://lh6.googleusercontent.com/-dSLf-wQC35w/Ul69CMUb8XI/AAAAAAAAA9Y/PEIUZToJ9f0/w717-h538-no/rikkistrappi.jpg

Mietin vaan, että onko tyyppivika, vaiko sattumaa vain?

Joo ja varulta vielä toteen en oo tekemässä enää uusia sträppejä näillä näkymin, ellen Slicks & Slideihin innostu paria tekemään, mut jos haluutte kertoo miten ovat kestäneet/toimineet ni olis kiva (jos tulevaisuudessa joskus muutamat parit tekis omaks ilokseen) :slight_smile:

Oon nyt vuoden ajan elänyt siinä uskossa, että olen kadottanut/myynyt siun tekemät sträpit. Oon siis vuoden ajan ollut aika harmissani siitä, että parhaat ikinä käyttämäni sträpit on hukkaantuneet. Kyttyrät oli miusta parhaat säätää, simppeleimmät, pitivät muotonsa ja jalka pysyi hyvin polkimessa. Olivat myös huomaamattomammat kuin esim. KRNKY:t, mitkä on isommat.

Onnen päivä koitti viime viikolla, kun kaveri kysy haluanko miun sille lainaamat sträpit takas. No tottakai! En oo vielä saanut sträppejä takaisin itelleni pitkältä laina-ajalta, mutta odotan. Eivät tule kyllä enää omaan käyttöön, koska lukkislife on vienyt mukanaan. Alun perin kaveri lainasi ne siksi, että olis piirtänyt niiden perusteella itelleen samanlaiset. Arjen piratismia.

Omissa ei ole nirhaumaa, eikä havaittavaa kulumista. Toisaalta, ei ne oo käsittämättömästi kulutusta myöskään nähneet. Oisko yks tai kaks talvea ja siihen päälle ehkä yks kesä ja kevät ykköspolkimina.

Miulla on pelkästään hyviä muistoja ja kokemuksia. Harmi ettet tee niitä enää.

^^ Repeämä on taittokohdassa, niin vissiin hankaumasta tullut, kuten aiemmin jo sanoin. Mutta en nyt ensi hätään muista oliko se sträpissä edessä vai takana.

Mulla on kaverilla lainassa toiset sun tekemät sträpit, vanhempaa versiota, oisko sinertävät niin ovat vielä ehjät, käytetty läpi vuoden.

Löytyy yksi pari. Sä muistat varmaan paremmin mikä versio mut 2012 Slicks’n’Slidseissa voitetut.

Ehdottomasti Luottokamat-, fitnforget- ja onjapysyy-matskua. Ei noita tarvii ikinä miettiä, kerran kun laittaa sopivalle kireydelle niin siinä pysyvät. Ovat huomattavasti helpommat säätää kuin esim. se kotimainen vaihtoehto ja pysyvät myös paremmin kasassa/muodossaan kuin muut kokeilemani sträpit.

Viimeks pari viikkoa sitten siirsin noi toisiin polkimiin ja en kyllä huomannut minkäänlaista kulumaa. Ovat olleet ties missä keleissä ja pannuissa mukana mut ilmeisesti dyykattu turvavyö ja Gatorskinvahvistukset hoitavat homman.

Elinikäisestä takuusta myös plussaa!

Hyvä kyttyraerae!

Parhaat sträpit! Toimii kaikin tavoin

mankkis - 20:38, 16.10.2013 » Elinikäisestä takuusta myös plussaa!
Niin siis tähän pitää todeta että en tietääkseni oo ihan elinikäistä takuuta luvannut, koska ihmisen elinikä nyt kuitenkin on kymmeniä vuosia ja siinä ajassa teräskin väsyy, alumiini hapertuu, hiilikuitu räjähtää ja jopa Shimanon keskiöt saattaa kulua loppuun.

Sen kuitenkin muistan että oon luvannut kaikille sträpit ostaneille et korjaan ne kyllä jos hajoovat ennen aikojaan, joka on tietty aika liukuva käsite koska en tiedä miten kauan sträppien pitäis kestää. Miten pitkä muuten keskimääräinen sträppien puoliintumisaika yleensäkään on?

Mut kyl niiden nyt pitäis kestää jokusen ajokauden, eli jos joku kokee et omat on hajonneet liian äkkiä niin saa laittaa viestii. Korjauksia on kuitenkin helppo tehdä jollei sträpit oo joutuneet esim. oksasilppuriin.

Ai nii: kiitti vastanneille, ilmeisesti ei oo mitään katastrofaalisia hajoomisia sattunut :slight_smile:

EDIT ai niin ja mä en tietenkään suhtaudu arkipäivän piratismiin negatiivisesti, eihän näiden rakenne mitenkään eroa tavallisista sandwich-mallisista sträppendaaleista. Eikä ne ees oo niin viimeistellyn näkösii ku ammattilaisten tekemät. Ainoot mielestäni omaperäiset asiat noissa on ulkokumivahvikkeet (saman efektin varmaan sais aikaan käyttämällä jotain hipompaa materiaaleja remmeissä) ja noi ylimääräiset, sträpin ympäri menevät remmit, joista oon aika ylpeä, koska ne pitää voileivän tiukasti kiinni ja velcrot kunnossa koko matkaltaan. Ja jos joku haluu jotain vinkkejä omien sträppien tekemiseen ni kerron tietty mielelläni.

Onhan nää nyt stäppien kuninkaat. Pysyy säädöissään ja muodossaan. Ei jousta. Keskimäärin mustat. Kestää.

Ehkä kolmas pyörähenkinen asia johon voi nelsonin ja H+sonin jälkeen luottaa