Kysely: Ärsyttävätkö polkupyörävarkaudet?

Polkupyörävarkaudet ovat maailmanlaajuisesti suuri ongelma, sillä ainoastaan Suomessa varastetaan vuosittain arviolta 100 000 polkupyörää. Mikäli pyörävarkaat ärsyttävät myös sinua, osallistu tähän lyhyeen kyselyyn ja auta ICT-alan ammattilaisista koostuvaa tiimiä luomaan parempi tulevaisuus pyörällesi. Vastaaminen kestää vain noin 5 minuuttia.

Kyselyyn pääset vastaamaan TÄSTÄ.

jos vaihatte sukupuolikysymykseen yhdeks vaihtoehdoks myös “muu” nii harkitsen vastaavani

manuelkala - 19:06, 18.5.2017 » jos vaihatte sukupuolikysymykseen yhdeks vaihtoehdoks myös "muu" nii harkitsen vastaavani

Otsikointi asetti odotuksia, joita kysely ei lunastanut. Olisin halunnut vastata kysymykseen pyörävarkauksien ärsyttävyydestä.

Vastaan tähän: joo.

Minua ei ärsytä. Pitäähän narkomaanien ja alkoholistien saada jostain sitä rahaa. Sossusta ei saa tarpeeksi. Vai olisiko se hyvä että nämä em.ihmiset pahoinpitelisi vanhuksia jne.suojaamattomia kansalaisia saadakseen rahaa?

Pitääkö vastata kyselyyn jos sanoo tähän että ärsyttää

Ärsyttää helvetisti. Pöllisivät marketeista eikä yksityishenkilöiltä.

Aihetunnisteet viittaavat lievään insinöörikiimaan, jossa teknisillä ratkaisuilla yritetään taas parantaa sosiaalisten ongelmien oireet eikä välttämättä panna pahaksi, jos pääomasijoittaja hoitaa laskun.

Säästän teiltä vähän aikaa, vaivaa ja fyrkkaa: pyörän takaisinsaamisen todennäköisyyden kasvattaminen ei kiinnosta loppupeleissä yhtään-vitun-ketään. Se meinaa insinöörikielellä nopeaa konkurssia. Pyörävarkauksien ongelma ratkeaa varkauden estämisellä ja siihen ei mobiilisovelluspalvelun kestotilaukset auta. Pyörävarkaudet eivät ole ongelma Japanissa. Käykää katsomassa miten maailman teknisen kehityksen edelläkävijä on sen hoitanut.

oh snap

Jokohan hakulaite teepannun vieressä Kumpulassa on pirahtanut?

Maailmanlaajuisia suuria ongelmia on muutama jonossa ennenku tulee polkupyörävarkauksien vuoro, vaikka ilmiö mua vituttaakin.

eio pöllitty pyöriä niin ei varsinaisesti ärsytä

aika 50/50

ps. jos tän kyselyn pohjalta on tarkoitus kehittää jokin innovatiivinen uusi lukko tai jos kickstarter mainitaan edes sivulauseessa niin: lopettakaa jo nyt.

siitä ei kuitenkaan tule mitään.

Lakimies84 - 19:29, 18.5.2017 » Minua ei ärsytä. Pitäähän narkomaanien ja alkoholistien saada jostain sitä rahaa. Sossusta ei saa tarpeeksi. Vai olisiko se hyvä että nämä em.ihmiset pahoinpitelisi vanhuksia jne.suojaamattomia kansalaisia saadakseen rahaa?
jäbylz vois antaa kaikki pyörät pöllittäviks ni narkomaanit ja alkoholistit pysyis aineissa vuoteen 2117 eikä tarttis ahdistella kunnon kansalaisia

Lol mikä juttu. Luulin että tänään oli torstai

Vitun haavi. Luulin et nyt on perjantai ku perjantaitopikki ylhääl ja oon jo iha kännissä. Huomenna töihin…

FF - 20:16, 18.5.2017 »
Lakimies84 - 19:29, 18.5.2017 » Minua ei ärsytä. Pitäähän narkomaanien ja alkoholistien saada jostain sitä rahaa. Sossusta ei saa tarpeeksi. Vai olisiko se hyvä että nämä em.ihmiset pahoinpitelisi vanhuksia jne.suojaamattomia kansalaisia saadakseen rahaa?
jäbylz vois antaa kaikki pyörät pöllittäviks ni narkomaanit ja alkoholistit pysyis aineissa vuoteen 2117 eikä tarttis ahdistella kunnon kansalaisia
Annoin jo. Muttei kelvannut! Kuulema pöllii ja fiilistelee Soma Wolverinea.
FF - 20:14, 18.5.2017 » eio pöllitty pyöriä niin ei varsinaisesti ärsytä aika 50/50 ps. jos tän kyselyn pohjalta on tarkoitus kehittää jokin innovatiivinen uusi lukko tai jos kickstarter mainitaan edes sivulauseessa niin: lopettakaa jo nyt. siitä ei kuitenkaan tule mitään.
Tää [oksennuslukko](https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2016/oct/21/bike-lock-developed-that-makes-thieves-immediately-vomit) on ainakin innovatiivinen

ei hele

Paavi - 19:35, 18.5.2017 » Ärsyttää helvetisti. Pöllisivät marketeista eikä yksityishenkilöiltä.
Markettienkin takana on yksityishenkilö/-henkilöitä. Kannannottoni kyselyyn liittyen: en jaksanut vastata, liikaa kickstarter meininkiä. Ei pitäis pyörävarkauteen liittyä Netflixit yms. jos tuote tarpeeksi hyvä niin kyllä jengi sen ostaa vaikkei olisi aikaisempia kestotilauksia.