Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

^mulla samanlainen lotekin tarra samassa putkessa, mutta ylhäällä.

kid_scientifik - 0:52, 26.7.2011 » ^^onko tämä nyt sen taannoin aloittamasi järkeistämisen tulos: uusi Mash-runko täysin identtisen tilalle? Ja laita toki ainakin tuosta etualalla olevasta AMA-lanka, niin pääsen dumaamaan ainakin noita keveitä-mutta-rumia kehiä ;)
Järkeistäminen alkoi joulukuussa ja loppui helmikuussa. Eipä siitä sen enempää. Uusi Mash, vanha Mash, häh, meneehän tässä itsekin jo sekaisin. Onko mulla niitä kaksi, vai onko tuo se sama, vai eri, vai mikä?

Mashistakin on jo KOLME (1 2 3) ketjua, joten eiköhän se riitä.

Kehäthän on tietysti ajokelvottomat ja susirumat, sillä niissähän on tarrat paikoillaan ja jarrupintakin vielä. YÄK!

^Missä se tykkää-nappula on?

^^ jarrupinnallinen kehä on esteettiseltä olemukseltaan kuin satula joka on valittu perstuntuman perusteella. Ajokelvoton per-se.

Romut pursuilee ympäri parveketta. Spessu sai sentään uudet kiekot. Saas nähä miten Novatecit selviää ens talvesta.

^onko noi ne novatecin lf ebay navat?
Aattelin itse tilata sellaset syksyks uusiin kiekkoihin?
+/-?

Teemu, mua kiinnostaa oikeasti tuon kuvassa näkyvän Mashin nykymeininki - semminkin kun oletan sen keveyttä silmälläpitäen kasatuksi katukulkineeksi. Itse ajelen tän sesongin toki - tai pikemminkin näköjään - erinäköisillä teräksillä =/

Teemu - 11:56, 26.7.2011 » Kehäthän on tietysti ajokelvottomat ja susirumat, sillä niissähän on tarrat paikoillaan ja jarrupintakin vielä. YÄK!
Varmasti oikeinkin hyvät - ja kevyet - kehät [i]ajaa[/i], mutta estetiikka ei tosiaan nappaa..
pabs - 22:46, 26.7.2011 » ^onko noi ne novatecin lf ebay navat? Aattelin itse tilata sellaset syksyks uusiin kiekkoihin? +/-?
On ne. Halvat ja kevyet. Kestävyys jää nähtäväksi. Takanavan kierteethän noissa on kuulemma yleensä korkannu, mutta ainakin tuossa mun navassa ratas + lukkorengas pyörähteli ihan nätisti jengoille.

^ Poriin saapuneissa metalaippasis Novateceissa laakeripesä on koneistettu liian väljäksi, konelagerit tippuu paikoiltaan ja kiekkoon jää parin millin välys. Jes!

kid_scientifik - 23:27, 26.7.2011 » Teemu, mua kiinnostaa oikeasti tuon kuvassa näkyvän Mashin nykymeininki - semminkin kun oletan sen keveyttä silmälläpitäen kasatuksi katukulkineeksi. Itse ajelen tän sesongin toki - tai pikemminkin [i]näköjään[/i] - erinäköisillä teräksillä =/
Teemu - 11:56, 26.7.2011 » Kehäthän on tietysti ajokelvottomat ja susirumat, sillä niissähän on tarrat paikoillaan ja jarrupintakin vielä. YÄK!
Varmasti oikeinkin hyvät - ja kevyet - kehät [i]ajaa[/i], mutta estetiikka ei tosiaan nappaa..
Teemun projekteista on järki kaukana, silloin kun touhutaan niin tehdään se viimeisen päälle. Mash on ymmärtääkseni kevyt(?), mutta kestävyydestä tinkimättä rakennettu beater. Helvetin hieno peli se on, koeajoa odotellessa. Vielä kun Teemu saa selkänsä kuntoon niin nähdään onko se myös nopea...
austone - 0:40, 27.7.2011 » ^ Poriin saapuneissa metalaippasis Novateceissa laakeripesä on koneistettu liian väljäksi, konelagerit tippuu paikoiltaan ja kiekkoon jää parin millin välys. Jes!
Ilmeisesti mulla kävi mäihä, kun kaikki mun 3 Novatecia vaikuttaa ihan normaaleilta.

Voisko reklamaatio olla mahdollinen viallisen tuotteen vuoksi? Ainakin myyjä “Chain and Sprocket” laittoi nopeesti takanavan tulemaan kun oli ensin lähettänyt kaks etunapaa, eikä tarttenut alkaa lähettämään toista etunapaa takas. Kertoo jotain napojen todellisesta arvosta, luulen ma.

Tämä ketju on yksivaihteen parasta antia! :slight_smile: tätä on kaivattu!

kyttyra - 9:26, 27.7.2011 »
austone - 0:40, 27.7.2011 » ^ Poriin saapuneissa metalaippasis Novateceissa laakeripesä on koneistettu liian väljäksi, konelagerit tippuu paikoiltaan ja kiekkoon jää parin millin välys. Jes!
Ilmeisesti mulla kävi mäihä, kun kaikki mun 3 Novatecia vaikuttaa ihan normaaleilta
Kas, Jumala kosti heti ylpistelyni. Toisessa etunavoista tuntuu olevan aavistuksen klappia, ja jos kirraa klapin pois, niin laakeri kinnaa pyörittäessä - ei paljon mutta juuri sen verran että kiekkoa pyörittäessä ja akselista kiinni pitäessä sen huomaa. Laakerit sentään pysyy hienosti paikoillaan.

Arvatkaapa kumman etunavan ympärille kiekon kasasin?

Tänään tuli viimeiset titaniumit, joten projekti on valmis.
Mashin nykymeininki on siis just hyvä.

Yllättävän vähän kuvia kuvatopikiksi.

^Korjataan asiaa.

http://i8.aijaa.com/b/00482/8382321.jpg

http://i6.aijaa.com/b/00543/8382320.jpg

Sadepäivä, gradun tekeminen kotona. Hipstamatic ftw.

BEY Bikes - Devil's Tomb on Vimeo]Video.

SuperSport

http://img13.imageshack.us/edit_preview.php?l=img13/2395/img2325y.jpg&action=rotate&degree=-90&r=0.7985504480663124

^ oon kuullu puhuttavan noist gmagmagnooloist jotakin…