Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

Itsekään en kyl nyt ymmärrä lainkaan tätä logiikkaa.
Perustetaan Work In Progress lanka, jonne sit pitäis postailla randon pyöräkuvia? Hä?

Itse kannatan nykyisten jo olemassa olevien topiikkien hyödyntämistä, eikä että tehdään taas joku uus topiikki, joka roikkuu etusivun uusissa.
Nyt on olemassa jo ainakin seuraavat enemmän ja vähemmän geneeriset topiikit.

Fiilistelukuvia
Jonka myös omasta mielestäni voisi pyhittää enempi siiteille kuville, mutta ei pääasiassa jotain omien pyörien fiilistelyä. Josta tämäkin vääntö lähti aluilleen.

Uudet projektit
Nimensä mukaisesti uusille tai vasta haave tasollakin oleville projekteille.

Näiden lisäksi on ainakin jo neljä (4) erillistä melko geneeristä yleistä topiikkia.
Löytöjä Interwebistä
Nimesäkin mukaisesti tarkoitettu erinäisten netistä löytyneiden kuvien yms. pyöräilyyn liittyvien juttujen postaamiselle.
Yksvaihde Twitter
Tätäpä nyt ei tarvii nimeä enempää avata käyttötarkoituksensa perusteista.
Jos nyt kuitenkin on vielä twitter epäselvä, niin Twitter @ Wiki
Ne hyvät fiilikset!
Jonne voi hyvin heitellä niitä omia kuvia omista ajeluista, pyöristä jne…
“Hauskat” sattumukset
Aika paljon liikenteestä hassuja sattumuksia, mutta myös muuta hauskoja juttuja, ja koska avoimen fillarikeskustelun alla, niin pyöräilyyn liittyviä juttuja siis pääasiassa.

Joten WIP topiikkia en näiden olemassa ollessa oikein ymmärrä, etenkin kun projekteille on jo (Work In Progress), ja noita geneerisiä myös on jo liuta.
/EDIT
Ja myös tosiaan tuo mitä ASB sanoo. Mikäli ei koe pyöräänsä arvostelu topiikin arvoiseksi, voi siinä vaiheessa myös miettiä, kiinnostaako se juuri muutenkaan millään tavoin täällä valtaosaa. Onhan porukalla erinäisiä beattereita/kauppapyöriä/mummiksia jotka eivät kaipaa omaa arvostelu topiikkiaan, mutta eivät myöskään siten erityistä postausta tänne.

Hyvä topikki tää on ja ihan paikallaan. Jos kaikki pohtis yllä olevan mukaan omia postauksiaan niin olis aika hiljanen foorumi. Ja jos kaikista beattereista AMA lanka, nii kohtahan niitä on enenmmän kun myynti-ilmoituksia. Ja mihin ihmeeseen mä postaan vakio puolvuotisen kuvan samasta tsygästä?

Uskomaton lanka taas, tapu tapu.

asb - 13:41, 25.7.2011 » Voi helvetti jos ongelma on taas siinä, että "uuden topicin tekeminen on niin raskasta ja vaikeaa." Menkää itteenne saatanan olmit ja kasvakaa sentti. Se on henkistä ja siitä pääsee yli. Ilmainen vinkki: isäsi valehteli, kun sanoi sinun olevan saamaton nysväri.
Senkin tylsä insinööri!

Uuden topicin tekeminen ei ole raskasta tai vaikeaa. Ehkeivät kaikki vain halua omille pyörilleen uusia lankoja. Topic on kuitenkin jossain määrin “tärkeä”, keskustelulanka jollekin asialle. Asiana “mulla on uus pyörä” tai “kiillotin mun vannekehät” ei ole välttämättä topicin arvoinen. Näitä asioita varten on hyvä olla itsensä määritteleviä ketjuja, jonne kerääntyy tavaraa josta sitten horista. Ei hyvä keskustelu huku mihinkään, jos osanottajia yhtään kiinnostaa.

…Saadaanpa tällä foorumilla toinen toistaan kummallisemmista asioista kauhea vääntö päälle.

Mielestäni tälläkin foorumilla on tilausta “pyöräsi kuva”-tyyppiselle topicille, jonne voi laittaa laaduttomia ja vielä laaduttomampia kuvia uudesta fillarista, päivityksistä yms.

cuppis - 15:02, 25.7.2011 » Mielestäni tälläkin foorumilla on tilausta "pyöräsi kuva"-tyyppiselle topicille, jonne voi laittaa laaduttomia ja vielä laaduttomampia kuvia uudesta fillarista, päivityksistä yms.
Täysin samaa mieltä.

Kuumana en ole käynyt, ja valittamisenkin sijaan tykkäisin ajatella olevani olleen kriittinen, johon toisaalta kuuluu toistaiseksi uupunut esitys siitä miten asioita voisi muuttaa paremmaksi. Tosin lähinnä totean, että toisin kuin eräiden mielestä, musta tosiaan vaikuttaa että yksi lanka on tähän mennessä uupunut, ja mm. sen vuoksi fiilistelykuva-ketjuun on alkanut tulla kuvaa jota ei alunperin siellä ollut. Kannatan siis ed. tätä lankaa, vaikka toisaalta Asbin, krhm, rohkaisuissa AMA-lankoihin oli perää.
Mutta miten olis langan tittelin muuttaminen esim. "pyöräni kuva"ksi?

ROFLMAO

Tää on just hyvä ketju. Onhan näitä Cinellejakin nyt nähty, joten jaksaako sitä AMA-lankaa aina olla perustamassa. Kuviakaan en osaa ottaa.

http://www.tkukoulu.fi/~saranpaa/fillarit/cinellit.jpg

Tai onhan Vigorellista jo lanka ollutkin ja Mashikin on jo so last season.

Hyvä ketju. Pyöräkuvat on musta kivoja.

^^onko tämä nyt sen taannoin aloittamasi järkeistämisen tulos: uusi Mash-runko täysin identtisen tilalle?

Ja laita toki ainakin tuosta etualalla olevasta AMA-lanka, niin pääsen dumaamaan ainakin noita keveitä-mutta-rumia kehiä :wink:

Piu piu pau!

^mulla samanlainen lotekin tarra samassa putkessa, mutta ylhäällä.

kid_scientifik - 0:52, 26.7.2011 » ^^onko tämä nyt sen taannoin aloittamasi järkeistämisen tulos: uusi Mash-runko täysin identtisen tilalle? Ja laita toki ainakin tuosta etualalla olevasta AMA-lanka, niin pääsen dumaamaan ainakin noita keveitä-mutta-rumia kehiä ;)
Järkeistäminen alkoi joulukuussa ja loppui helmikuussa. Eipä siitä sen enempää. Uusi Mash, vanha Mash, häh, meneehän tässä itsekin jo sekaisin. Onko mulla niitä kaksi, vai onko tuo se sama, vai eri, vai mikä?

Mashistakin on jo KOLME (1 2 3) ketjua, joten eiköhän se riitä.

Kehäthän on tietysti ajokelvottomat ja susirumat, sillä niissähän on tarrat paikoillaan ja jarrupintakin vielä. YÄK!

^Missä se tykkää-nappula on?

^^ jarrupinnallinen kehä on esteettiseltä olemukseltaan kuin satula joka on valittu perstuntuman perusteella. Ajokelvoton per-se.

Romut pursuilee ympäri parveketta. Spessu sai sentään uudet kiekot. Saas nähä miten Novatecit selviää ens talvesta.

^onko noi ne novatecin lf ebay navat?
Aattelin itse tilata sellaset syksyks uusiin kiekkoihin?
+/-?

Teemu, mua kiinnostaa oikeasti tuon kuvassa näkyvän Mashin nykymeininki - semminkin kun oletan sen keveyttä silmälläpitäen kasatuksi katukulkineeksi. Itse ajelen tän sesongin toki - tai pikemminkin näköjään - erinäköisillä teräksillä =/

Teemu - 11:56, 26.7.2011 » Kehäthän on tietysti ajokelvottomat ja susirumat, sillä niissähän on tarrat paikoillaan ja jarrupintakin vielä. YÄK!
Varmasti oikeinkin hyvät - ja kevyet - kehät [i]ajaa[/i], mutta estetiikka ei tosiaan nappaa..