Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

Pyörät jotka eivät kuulu Fiilistelykuvien kriteereihin (Retrokuvat jostakin yhdellä vaihdeella vedetyistä Tourista tai Girosta, hipofiilistelykuvat hiilikuituisesta haarukasta, moni muukin asia, pääosinhan täällä mennään suorastaan eeppisissä sfääreissä), eivätkä projektit lankaan ovat tervetulleita tänne. Jos et jaksa luoda pyörällesi omaa projekti lankaa, tai et näe sitä AMA:n arvoiseksi, tuo se tänne esille.
WIP

lfgss.comin Current Projects anta vihiä teemalle. Täällä saa rakentavaa kritiikkiä projekteista ja esteettistä apua, jos on vahingossa laittanut väärän väriset tankonauhat.

Voishan tästä keskustella vaikka kuinka kauan, että mikä nimi tälle langalle olisi paras, ni ehkä Kuvia on tarpeeksi itsestäänselvä, ympäripyöreä ja kaiken kattava nimi. ensittentiedä

1 Like


Yhtiä ekoja aurinkoisia kevät päiviä skotlannissa ja olin just saanut Langdalen ajokuntoon.

Koristelin kaatopaikkakuormasta pelastetun Nishikin rungon ylijäämäosilla. Tuli ihan kiva ajettava.
https://lh4.googleusercontent.com/wskTLf58_-z4X_iwkyqSglsDt4ejq1wIhgI7OWpR-6GrQ9Ff206KBnS1BU2k8a1_ISZePPwivKkR1jGlaM6ac-PoiQ=s512

Pienillä muutoksilla oleva gromada… Ei ikinävalmis.

1 Like

eroaako tämä ketju siis miten tästä vanhasta “Uudet projektit” -ketjusta? muuten kuin siten, että kaikki postatut pyörät on ajokuntoisia siis?

^siis eks tähän lankaan voi heittää niitä räpsyjä (eli kuvia, jotka on ei ammattilaisten ottamia ei ammattilaiskameroilla ilman ammattitaitoa) omista tsygistä, vanhoistakin? Tuolla edellisessä langassahan käytiin kuumana kun jengi fiilisteli omia tsygiään ja oli liian heikkotasoista kuvamateriaalia tjsp.

Milloin tästä foorumista tuli näin paska?

Musta tällainen yleiskuvaketju kaikille pyörille on hyvä. Kaikelle ei voi olla omaa ketjua, ja mitä enemmän kivoja kuvia yhdessä ketjussa, sen parempi. LFGSS Bike Porn, Current Projects jne. Paljon kuvia ja juttuja, vähemmän yhteen asiaan keskittyneitä ketjuja.

^komp

Miksi tästä pitää tehdä joku Wip/projekti-ketju, kun tarkoitus oli, että porukka voisi vain laittaa kuvia pyöristään tai vaikka naapurin pyörästä. Kerta löytyy jo projekti-lanka, niin ottakaa tuo wip nyt tuosta pois.

Jii - 11:09, 25.7.2011 » Milloin tästä foorumista tuli näin paska?
Naurahdin.

Tarkotus olis et tänne vois foorumilaiset postata vähemmän formaaleita kuvia pyöristään. Uudet projektit lanka vaikuttaa olevan enemmän keskeneräisille pyörille.

Vaikutti siltä, että tällaiselle langalle oli kysyntää.


Kommuutteri, josta on tarkoitus tulla syksyllä retkipyörä.

edit: ^mäkin lollasin.

pabs - 18:25, 24.7.2011 » Jos et jaksa luoda pyörällesi omaa projekti lankaa, tai et näe sitä AMA:n arvoiseksi, tuo se tänne esille.
Hevonpaskaa. Kaikki fillarit ovat AMA:n arvoisia. Jos pelkäät kommentointia, niin pidä pyöräsi piilossa. Lukkoon tämmöset turhuustopicit.
accro - 11:14, 25.7.2011 » Paljon kuvia ja juttuja, vähemmän yhteen asiaan keskittyneitä ketjuja.
Ja kun tulee se yksi pyörä josta voisi vääntää järkevää keskustelua, niin se hukkuu lörpöttelypaskan sekaan.

Voi helvetti jos ongelma on taas siinä, että “uuden topicin tekeminen on niin raskasta ja vaikeaa.” Menkää itteenne saatanan olmit ja kasvakaa sentti. Se on henkistä ja siitä pääsee yli. Ilmainen vinkki: isäsi valehteli, kun sanoi sinun olevan saamaton nysväri.

Itsekään en kyl nyt ymmärrä lainkaan tätä logiikkaa.
Perustetaan Work In Progress lanka, jonne sit pitäis postailla randon pyöräkuvia? Hä?

Itse kannatan nykyisten jo olemassa olevien topiikkien hyödyntämistä, eikä että tehdään taas joku uus topiikki, joka roikkuu etusivun uusissa.
Nyt on olemassa jo ainakin seuraavat enemmän ja vähemmän geneeriset topiikit.

Fiilistelukuvia
Jonka myös omasta mielestäni voisi pyhittää enempi siiteille kuville, mutta ei pääasiassa jotain omien pyörien fiilistelyä. Josta tämäkin vääntö lähti aluilleen.

Uudet projektit
Nimensä mukaisesti uusille tai vasta haave tasollakin oleville projekteille.

Näiden lisäksi on ainakin jo neljä (4) erillistä melko geneeristä yleistä topiikkia.
Löytöjä Interwebistä
Nimesäkin mukaisesti tarkoitettu erinäisten netistä löytyneiden kuvien yms. pyöräilyyn liittyvien juttujen postaamiselle.
Yksvaihde Twitter
Tätäpä nyt ei tarvii nimeä enempää avata käyttötarkoituksensa perusteista.
Jos nyt kuitenkin on vielä twitter epäselvä, niin Twitter @ Wiki
Ne hyvät fiilikset!
Jonne voi hyvin heitellä niitä omia kuvia omista ajeluista, pyöristä jne…
“Hauskat” sattumukset
Aika paljon liikenteestä hassuja sattumuksia, mutta myös muuta hauskoja juttuja, ja koska avoimen fillarikeskustelun alla, niin pyöräilyyn liittyviä juttuja siis pääasiassa.

Joten WIP topiikkia en näiden olemassa ollessa oikein ymmärrä, etenkin kun projekteille on jo (Work In Progress), ja noita geneerisiä myös on jo liuta.
/EDIT
Ja myös tosiaan tuo mitä ASB sanoo. Mikäli ei koe pyöräänsä arvostelu topiikin arvoiseksi, voi siinä vaiheessa myös miettiä, kiinnostaako se juuri muutenkaan millään tavoin täällä valtaosaa. Onhan porukalla erinäisiä beattereita/kauppapyöriä/mummiksia jotka eivät kaipaa omaa arvostelu topiikkiaan, mutta eivät myöskään siten erityistä postausta tänne.

Hyvä topikki tää on ja ihan paikallaan. Jos kaikki pohtis yllä olevan mukaan omia postauksiaan niin olis aika hiljanen foorumi. Ja jos kaikista beattereista AMA lanka, nii kohtahan niitä on enenmmän kun myynti-ilmoituksia. Ja mihin ihmeeseen mä postaan vakio puolvuotisen kuvan samasta tsygästä?

Uskomaton lanka taas, tapu tapu.

asb - 13:41, 25.7.2011 » Voi helvetti jos ongelma on taas siinä, että "uuden topicin tekeminen on niin raskasta ja vaikeaa." Menkää itteenne saatanan olmit ja kasvakaa sentti. Se on henkistä ja siitä pääsee yli. Ilmainen vinkki: isäsi valehteli, kun sanoi sinun olevan saamaton nysväri.
Senkin tylsä insinööri!

Uuden topicin tekeminen ei ole raskasta tai vaikeaa. Ehkeivät kaikki vain halua omille pyörilleen uusia lankoja. Topic on kuitenkin jossain määrin “tärkeä”, keskustelulanka jollekin asialle. Asiana “mulla on uus pyörä” tai “kiillotin mun vannekehät” ei ole välttämättä topicin arvoinen. Näitä asioita varten on hyvä olla itsensä määritteleviä ketjuja, jonne kerääntyy tavaraa josta sitten horista. Ei hyvä keskustelu huku mihinkään, jos osanottajia yhtään kiinnostaa.

…Saadaanpa tällä foorumilla toinen toistaan kummallisemmista asioista kauhea vääntö päälle.

Mielestäni tälläkin foorumilla on tilausta “pyöräsi kuva”-tyyppiselle topicille, jonne voi laittaa laaduttomia ja vielä laaduttomampia kuvia uudesta fillarista, päivityksistä yms.

cuppis - 15:02, 25.7.2011 » Mielestäni tälläkin foorumilla on tilausta "pyöräsi kuva"-tyyppiselle topicille, jonne voi laittaa laaduttomia ja vielä laaduttomampia kuvia uudesta fillarista, päivityksistä yms.
Täysin samaa mieltä.