KUMMELI-ajot 26.6.2015

[b]"Kakko, mitä vittua tässä manifestissa lukee?!"[/b]

http://yle.fi/vintti/yle.fi/kummeli/kuvat/arkisto/kakko_parantainen.jpghttp://yle.fi/vintti/yle.fi/kummeli/kuvat/arkisto/kakko_parantainen.jpg

Kyl te tiiätte. Ootte jo kuullut huhuakin. Kesäkuussa ajellaan. Näissä on niin paljon kaikkee lisähärpäkettä, että älläreistä puhuminen voi olla vähän loukkaus OG_lähettejä kohtaan niin puhutaan vaan ajoista.

Ideana on joko olla helvetin kova ajomies tai tietää kaikki Kummeleista. Jos oot molempia, oot vahvoilla. Jos ei Kummelit naurata niin nää kannattaa ehkä skipata. Ei vaan, kaikki ajaa ja nauttii Kummeli-huumorista.

Ala siis jos katsoa niitä Kummeleita VHS-videolta. Muistutan myös, että elokuvista VAIN Kummeli Kultakuume hyväksytään. Stories on ylipitkä jakso. Jackpot on jotain paskaa, samoin Alivuokralainen ja se, joka laskee tän uusimman edes liittyvän Kummeleihin diskataan heti. Nää on vakavia asioita.

PÄIVITYS!

OTTAKAA MUUTEN MUKAAN KAKSI (2) EUROA, SAATTE IKIMUISTOISEN PINNAKORTIN, KAUNIIN MANIFESTIN ja MAHDOLLISUUDEN VOITTAA HUIKEITA PALKINTOJA!

Näissä älläreissä siis saa ajaa, mutta eteenpäin pääsee myös tunnelmaan heittäytymisellä ja Kummeli-tietoudella. Ja taikasanat ovat siis ensimmäiset tuotantokaudet. Suosittelemme osallistumaan.

Annamme pisteitä myös teemaan osuvasta pukeutumisesta. Ihan oikeasti. Hoitamalla hommat oikein, voi kokonaispisteillä vähentää aika hyvin loppuajasta minuutteja.

Lähtöpaikka on tämän postauksen yläosassa olevassa kuvassa näkyvän rakennuksen sisäpihalla. Jos et tiedä mikä paikka on kyseessä, niin voit aina tunnustaa tietämättömyytesi julkisesti tai laittaa PM. Tai no okei, se on Pyynikin Trikoon sisäpiha…

Lähtö kello 19:00!

Kukin valmistautuu haluamallaan tavalla, mutta ihan ennakkovinkkinä: suosittelemme jokaista katsomaan ainakin alla olevan Kummeli-videon erittäin tarkasti ja tarvittaessa vaikka muutamaan kertaan. Siitä kannattaa painaa kaikki oleellinen mieleen!

Huhhuh.

Jos sulla on ajoasuna jotain ysäri-Kummeli-paitaa tai lippistä, saat heti aikahyvitystä.
todellakin on 'kyllä lähtee' -lippis nimmareilla.

ai juma

tofumosh - 13:16, 28.5.2015 » todellakin on 'kyllä lähtee' -lippis nimmareilla.
tofumosh - 13:16, 28.5.2015 » nimmareilla.
tofumosh - 13:16, 28.5.2015 » [b]nimmareilla[/b].
Saattaa olla että voittajasuosikki ei olekaan Leevi.

Niin nää on varmaan Tampereella, nääs?

p.s. Joskus way back olin faijan kanssa kattomassa Kummeli-keikkaa Pistohiekan lavalla ja menin keikkabussin liepeille kyseleen Heikki Silvennoiselta nimmaria, niin se vaan jupis pienessä maistissa että “Painu nyt sinäkin helvettiin siitä” tms :frowning: Ikuiset traumat.

No kainny nää o tanpereella. Toivottavasti saadaan toi yks silta valmiiks, et päästään ihasteleen mahtavia turbaaneja.

http://photo4.ask.fm/538/261/349/1940003025-1rdtrr3-31kh75s9n7s2ap0/preview/avatar.jpg

ei vittu muna! stories on best.

.... - 13:24, 28.5.2015 » [b]stories on best.[/b]
No HUH! Oispa Tampereella tuolloin. e: no sehän on just Bättre folk -viikonloppu :/


Ei tänne saatana ketään tuu!

.... - 13:24, 28.5.2015 » ei vittu muna! stories on best.
Nyt vittu Iiro. Skarppaa. Stories on best, mutta se EI OLE ELOKUVA. Se on ylipitkä jakso. Siispä Kummeli-elokuvia ovat vain Kultakuume ja Jackpot, joista jälkimmäinen on aika ripulia. Tästä käytiin Jyväskylässä Vesilinnassa valkoisten liinojen äärellä muistaakseni Anatin kanssa keskustelu, joka päätyi melkein yhteisymmärryksen kyyneliin ja kuitenkin videotodistukseen.
Munccis - 13:38, 28.5.2015 »
.... - 13:24, 28.5.2015 » ei vittu muna! stories on best.
Nyt vittu Iiro. Skarppaa. Stories on best, mutta se EI OLE ELOKUVA. Se on ylipitkä jakso. Siispä Kummeli-elokuvia ovat vain Kultakuume ja Jackpot, joista jälkimmäinen on aika ripulia. Tästä käytiin Jyväskylässä Vesilinnassa valkoisten liinojen äärellä muistaakseni Anatin kanssa keskustelu, joka päätyi melkein yhteisymmärryksen kyyneliin ja kuitenkin videotodistukseen.
https://www.wikiwand.com/fi/Episodielokuva

http://i.minus.com/idF0TZR3dT3kD.gif

Tota, lasketaaks OG ekan kauden Kummeli-paita kans?

Vitsihän on siinä, et se on vaan tavallinen valkone t-paita, ku kummeli-paitoja ei ees ollu ekalla kaudella vaikka niistä sarjassa puhuttiin musavisa-sketsin palkintoina. Katsojat alko sit tietty kysellä yleltä niitä ihan saatanasti ja niille tuli ihan vitummoine kiire saada swägiä markkinoille.

Tällee sitten alkoi Yleisradiossa tv-sarjan tuotteistus.

asb - 13:43, 28.5.2015 » Tota, lasketaaks OG ekan kauden Kummeli-paita kans?
Maksaako artisti?

e: äiä on kummeli-guru :slight_smile:

k_ma - 13:43, 28.5.2015 » https://www.wikiwand.com/fi/Episodielokuva
Hei. Ei ruveta vääntämään päivänselvästä asiasta ja ammuskelemaan puskista. Tää on käyty läpi. Storiesissahan osat on nimenomaan kokonaisuuden yläpuolella. Erityisesti kohtaus, jossa heitetään keihästä alasti, koska Vihinen vain halusi olla alasti. Kuten myös lopussa. Ja lopussa on tissejä.

Ja asb on asian ytimessä <3

Munccis olemme elokuva-asiasta liikuttavan yksimielisiä.
Voisinpa osallistua näihin.

sä oot käyny sen läpi popedamiehen kanssa.

Niin ja se on taivahan tosi.

Voin kuvitella sen Vesilinnan keskustelun:

Ai että

Onhan näitä jo odoteltu!

No kema saa kyllä tolla kuvalla episodielokuva-viisastelunsa anteeks ja vähä extraa päälle <3