Kulttikulkineet

Yliluoma - 20:16, 31.1.2013 » Kuinka moni on jättänyt toimivan, itseä miellyttävän järkiosan ostamatta sen takia, että se 1. ei ole tarpeeksi mielikuvituksellinen palstalaisten silmissä? 2. on liian yleinen palstalaisten mielestä?
^ Niin, on katu-uskottavuutta ja "katu-uskottavuutta"... Tämän unohtaminen johtaa ygöseen ja kagoseen.

en minä kyllä muista missä yhteydessä tuollaista olen spekuloinut. kahvilankaan olen tainnut kolmeen eri otteeseen meinannut postata sen saman horinan siitä miten pahat päänsäryt minulle tulee jos olen juonut pitkään ja vähän enemmän kahvia.

Kare_Eskola - 14:06, 16.1.2012 » Eiköhän se riipu siitä tehdäänkö pyörä ajoon vai nettiin vai toteuttamaan omistajansa mielisairautta.
Tämäkin pyörä - siis yleispätevä kommentti tähänkin topsuun - on jo keksitty ;-)

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/199916_700b.jpg

Leo - 22:51, 31.1.2013 » Yleensä kuolema koittaa siinä kohtaa kun siitä satulasta erkaannutaan oppimattomasti.
Siis jäbälle joskus käyny tollee? Aika harva palaa kertomaan kuolemasta et miten se nyt menikään, mut silti ihmiset ja eläimet saa tietää siitä kaiken, KOSKA NE KUOLEE!!!

oon nyt neljä kertaa koittanu lukea tän topicin alusta loppuun enkä yhtään tajua mikä tän pointti on. Saaks tänne perseillä gänäs huomen?

perfect dehumanisation = the answer

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/84/Martin_Heidegger.jpg/220px-Martin_Heidegger.jpg

katu-uskottavuuteen on myös viimeisimmän Pirkka-lehden niksiosion tarjoama tosi kiva vinkki: “Kun haluat edullista katu-uskottavuutta, osta energiajuomapullo ja täytä se vedellä. Vesi on paljon terveellisempääkin.”

negaatio - 0:48, 1.2.2013 » oon nyt neljä kertaa koittanu lukea tän topicin alusta loppuun enkä yhtään tajua mikä tän pointti on. Saaks tänne perseillä gänäs huomen?
Kiva kun kerroit. No mikä ettei. Jos vaikka ajatus kulkisi paremmin. Tosin ne tietää jotka tietää ja jos ei tiedä niin jättää sitten mieluummin kirjoittamatta.
Smurf - 15:18, 16.1.2012 » en lukenut kuin otsikon ja ensimmäisen poustauksen. Ei kai tästä vaan taas tule sellainen kuva-väite-vastaväite-metaironia -lanka?
(wanhojen keskustelujen kierrätystä jälleen)

+1 :wink:

Edit:

Yliluoma - 20:16, 31.1.2013 » Kuinka moni on jättänyt toimivan, itseä miellyttävän järkiosan ostamatta sen takia, että se 1. ei ole tarpeeksi mielikuvituksellinen palstalaisten silmissä? 2. on liian yleinen palstalaisten mielestä?
Mikäli keskustelun avaus tuntui vähän kököltä liian vaikealta hahmottaa jotta pystyisi kommentoimaan niin tämä lienee monille tutumpi tilanne kuin se että joutuu varjelemaan kulkupeliään vainoharhaisesti varkailta aina kun ei roikota sitä seinällä.

Foorumilta ei löytynyt juuri mitään hauilla “kulttipyörä” tai “kulttirunko”, joten vaihdoin tämän langan otsikkoa. Saattaa tietysti olla skenen kollektiivisesta mielestä aivan yhtä tyhmä aihe kuin alkuperäinenkin, joten saa ampua alas jos ei juttu siitä syystä luista.

kid_scientifik - 0:49, 7.2.2013 » mahdollinen dilemma on tietysti se, että tuo on genren kovin kulttirunko, jolloin siihen pitäisi heittää vain joko orkkispalaa tai sitten vastaavanhenkistä hipompaa kampetta. toisaalta kuitenkin ajossa toimivin on tavallaan aina paras mahdollinen.
[Cannondale](https://lh6.googleusercontent.com/-_Cnn0eHawME/URKWUFbHzXI/AAAAAAAARQo/5D5daOBe41E/s720/IMG_8574.JPG), [Look](http://i27.photobucket.com/albums/c167/Kaasari/Look%20AL264/20130206_195246.jpg), [Bianchi](http://farm9.staticflickr.com/8360/8383260423_ba48247a52_c.jpg) sekä niitä ulkoisesti muistuttavat "mielecit". Mitä muita skeneen huonommin perehtyneiden kannattaisi juuri tällä hetkellä kytätä/kuolata? Vai onko se niin että ne tietää jotka tietää vähän niinkuin kalamiesten ja parhaiden ottipaikkojen suhteen?

Tää on hyvä lanka. Tuntee itsensä todella tyhmäksi kun lukee. En tajua vittu sanaakaan. Mina hoono soomi?

Taksikuskien ja talsan keskustelupalstan yksivaihde.netin sijoitusvinkkien sijaan pörssiin skeneen huonommin perehtyneiden kannattaisi ehkä perehtyä siihen pörssiin skeneen paremmin ja tehdä itse omat päätöksensä sen pohjalta?

^+1 :smiley:

Tää topicci oli hyvää vauhtia kompostoitumassa ja unohtumassa, mutta sitten päätit, että aihe pitää muuttaa, jottei skene ikinä pääse unohtamaan miten vitun tyhmä topicci tämä oli.

Olisit vaan antanu tän mennä ja laittanu uuden topicin tulille.

Kulttipyörät aiheena eikä kukaan maininnu Vispii?

taitaa johtua siitä ettei kukaan oikeen tiedä mistä täällä puhutaan

RTZ - 12:22, 7.2.2013 » Kulttipyörät aiheena eikä kukaan maininnu Vispii?
Oliko täällä jokin aihekin?

Olen sitä mieltä, että tämä idioottimainen aiheen vaihto oikeuttaa tä topicin lukitsemisen. Järkevä keskustelu ei ole edes teoriassa mahdollista, kun kukaan ei tiedä mikä on aihe.

Raaka-Aihe