Krossia Jyväskylässä

Koska muuallakin krossataan niin koitetaanpa miten homma onnistuu jyväskylässä.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/100154902/Crossia.jpg

ffuuu työt haittaa, suoraan töistä ehtis mutta sit koirat ehkä räjähtäis vessahätänsä takia. pitänee yrittää saada joku käyttämään niitä.

^ yllättyneitä peltsipin aikatauluongelmista olivat: -

mutjoo, kaikki messiin!

Hivenen pikasella varotusajalla.

Klo. 17.30 lähetään Lutakonaukiolta kohti halssilan hiihtomaata. Saa tulla mukaan ihmettelemään rataa. Jos ei ennätä näin pikasella varotusajalla Lutakolle niin hiihtomaahanhan voi tulla omin päinkin. Varmasti siellä joku tovi pyöritään.

Jes, sain tyhmäilyfiksimaasturin kasaan, eli mukana ajamassa (taluttelemassa)!

Joohm puhuttii tossa netspin kans, et otetaa joku yhteislähtö lutakonaukiolta klo 17. Eli sinne siis.

Joo klo 17 lähetään Lutakonaukiolta. Kaikki mukaan, jos ei ajamaan ni juomaan beer ja speksaamaan. Ei tekosyitä.

gross is coming!

joo meitsi katsoo nää, ajelen autolla jos joku tahtoo kumipyörillä paikalle(PM!). veripalvelun neiti/rouva vastasi aika äkkiä kysymykseen että saako ajaa krossia illalla heti kun vähän selitin että millainen homma se krossi on.

Pienetkin tärähdykset vihloo suussa. Tuun ulkoiluttaan kameraa.

hölmönä lupasin kuvia jo tänä iltana niin ei auttanut kun istahtaa koneelle katsomaan ne kuntoon saman tien, sori on taas m$ paskeessa kun sinne menee kahdella klikkauksella ilman säätöä.

http://1drv.ms/1KgZ92C
ei-kaupallisessa käytössä saa tehdä noille ihan mitä huvittaa.

ps vaihdoin modeemia, uploadnopeus näköjään kymmenkertaistui eikä vika ollut kaapeliverkon tukkoisuudessa. eli kaikki kuvat on jo nyt tuolla eikä tartte odotella.

Aah, hyvät krossit oli. Varmasti väkeäkin jatkossa tulee lisää kunhan sana kiirii. Kiitti juhamatti&vilkku radan ja koko homman järkkäämisestä ja peltsip kuvista.

Tuolla huomasi kyllä hyvin omat puutteelliset ajotaidot ja maailman hitaimman jalkautumisen/pyörän päälle nousemisen. Rata oli sopivan helppo, ei tarvinnut pelätä kaatuvansa kivikkoon tai juurakkoon. Ja ajettava myös fiksillä, kuten samppa näytti todeksi.

milläs häshtägillä noita kuvia voi someen pommittaa? #jyväskrossit?

Joo oli kyllä siistiä(/hirveetä) ajella! Rata oli tosiaan ihan tosi hyvä, kun minäki sen pystyin fiksillä sotkemaan. Tällasta lisää! Ja toivottavasti seuraavilla kerroilla tulee vielä nekin mukaan, jotka nyt empi lähtemistä.

Jee!

Kiitokset meikän ja Vilkun puolesta. Ens kerralla vois tosissaan olla toiset mokomat lisää ajamassa niin olisi radalla hieman enemmän huisketta. Kuhan nyt ensiksi keksii missä seuraavat pitää. Täytyy kyllä myöntää, että lehmänkellon kilkatus kuulosti hyvältä viimeiselle kierrokselle lähdettäessä.

Kiitoksia kuvista!

Tulokset löytyy tuolta: Overall | Hiihtomaa CX | Race results | Webscorer

Niin, jyväskrossit lienee passeli.

Jyväskrosseilla nyt myös oma facebook-ryhmä.

Käytiin torstaina testailemassa/suunnittelemassa ensi viikon rataa
Elikkäs suuremmitta puheitta teaser-video:

Ps. toi fb-ryhmä ei näy kirjautumatta, eli en pääse. Mut ei kai siellä mitään tärkeää infoa ole, ainakaan vielä.

Kova! Pakko saada pyörä ajokuntoon :smiley:

On se, kyllä. Hommat isollaan!

jaahas, voiskin viikonlopun ajan miettiä nörtteilyprojektina että saisko kamerakamoja automatisoitua jotenkin kun näyttäis olevan sen verran sateensuojaa tossa yhdessä kohtaa niin vois sekä ajaa että sais kuvia. mutta jos joku tietää jo nyt tulevansa katsomaan niin multa saa kameran käyttöön ja vähän opastusta tarvittaessa jos kuvailu kiinnostaa.

ps oon tosta metsäpolkuhommasta ja urbaanimmasta käänteestä äärimmäisen hyvää mieltä. hiekasta kanssa silleen ristiriitaisella tavalla hyvää mieltä.

Käytii tossa tänää jyväskylän 26er-delegaatiolla vähän lenkkeilemässä ja siinä sivussa kierrettiin toi ens viikon ratakin. Ihan ajettava fiksillä taas, eli nyt vaa vähän nappularengasta katurataan ja ajelemaan!

Se on sitten huomenna krossia Kivelanrannassa. Siellä oli käyty urakalla harjottelemassa pehmeässä hietikossa ajoa, sen verran oli uraa syntynyt. Huomenna menossa mukana myös jalkautumisesteet.