#Koronakesä2021

Jos ei päähesessä pärjää ilman autoa, niin ei kyl missään (Suomessa).

Ootko kokeillut keskiluokkaistumista?

2 Likes

2 Likes

En oikein ymmärrä tätä. Katsoin huvikseni että tuo 506 vuoroväli on 20 tai 30min ja jollain paikallisjunalla pääsee alle vartin välein. Tai sit vaan kävelee sen 2,5km. Kyllä pienestä pitää valittaa huhhu. Mene vaikka taksilla kun tolla asenteella varmaan parkkipaikankin löytäminen taitaa tuottaa aikamoista tuskaa.

5 Likes

Ai niin kyllähän tää kesäsuunnitelmia muuttaa kovasti kun alla on kesäkiesi. -87 Carina II. Nopein väri tietty.

Tuonne:

Itse kesästä sitä mieltä että kun olis lämpimät ilmat niin se olis mukavaa. Ei sen kummempia suunnitelmia ole.

4 Likes

salaisuus hyvään kotterottomaan elämään on olla alottamatta mitään muita harrastuksia kuin pyöräily internetissä

jos elinpiiri on säteeltään yli 2km suurimman osan vuodesta niin you’re doing it wrong

5 Likes

dekkareita lukiessa varmaan pitkälti. ja jonnekin vois polkea ainakin kerran. onneksi on toi Vetokannas Beach tossa vieressä niin jos ei muuten niin jätskiä lidlistä ja sinne kirjan kanssa kuuntelemaan lasten kiljumista, tulee siitä semmonen kotoisanlepposa olo. hashtag opelomalla

(ainiin ja kävin uimassa joenpohjasta yhden pyöränraadon tossa joku päivä, sitä sitten kans vois ropeltaa sadepäivinä.)

How it is going:

3 Likes

Autoista ei ole kuin haittaa ja aina kun joku vikavalo syttyy lähtee ainakin pari vuotta eliniän odotuksesta. Jos asuisin jossain ruutukaavalla en kyllä jaksais sellasta.

Lomille lompsis tänään ja voidaankin viettää pari viikko autotonta elämää lasten kanssa kun vaimolla ei ole lomaa.

Ainoa mikä harmittaa on uimapaikan puute kotikylällä. Toki isohko lastenallas löytyy että kai siihen itekin mahtuu.

1 Like

Aurajokeen vaan rohkeesti, ite täällä 13km lounaampana käyny vuosikaudet. Toki mukuloiden kanssa vähän etsimistä, jotta löytää sopivan rantautumispaikan, mut esim. vedenlaadussa ei mitn vikaa.

1 Like

Helppoa se on teillä siellä varsinaissuomessa. Meillä Vantaalla on vettä vain vantaanjoessa ja siihen laskevissa sivuhaaroissa. Etelämpänä Helsingissä varoitetaan vedenlaadusta, eikä uimista suositella. Itse uiskentelisin, mutta lasten kanssa sopivaa rantaa vaikea löytää, kun kaikki on peltolöllöä.
Häklin montulla ollaan käyty, matkaa reilu 10, eli jos pyörällä menee voi jo paluumatkan puolivälissä unohtaa uineensa lainkaan.
Lähempänäkin olisi hiekkamonttulampi, mutta se on aika umpeenkasvanut jo ja siellä asuu viitasammakoita, sammakoita, mantereita ym. herppejä, joten annetaan niiden asua siellä rauhassa.

Mitä kesään tulee, niin loma alkaa huomenna ja juttelin jo naapurin isännän kanssa nosturiauton lainaamisesta. Maalikauppaan pitäis mennä ja eilen tein hankintoja lauta-aitoja ja terasseja varten, kun tänään nousi taas sahatavan hinta 50%. Amerikan #koronaelvytys näkyy ja tuntuu kotimaan lautatarhoissa, kun sielläkin on CLT-rakentamisbuumi ja meidän metsäteollisuus ei tajua jalostaa raaka-ainetta suoraan lopputuotteeksi, vaan myy tavaran bulkkina amerikan elementtitehtaisiin.

Teltta tuli hommattua jo keväämmällä ja kaikkea muuta retekilytavaraa kylkiäisiksi. Toissapäivänä hankin joustokeulaan kiinnitettävän topeak M1 etutarakan (ans kattoo, onko siitä mihinkään). Muutama bönthöbagi pitäisi ommella ja junnujen pyöriin ehkä tankokääröt ja joku harnessi kuivapussille satulaan. Sitten voisi toteuttaa sen kauan kaivatun telttaretekn pyöräillen, jota juniorit on kinunneet toissakesästä asti.

Mites Vetokannas? Lähdelampi, jätskikiska.

tulisitte tänne tampereelle, täällä on pitsaa ja puhdasta vettä

5 Likes

Joo ei kun ei toi pienempi uskalla oikeen laiturilta ja tässä Aurassa ei ole yhtään paikkaa mistä pääsis ylös rannasta. Isompi käy naapurin laiturilta kyllä joka päivä.

Ovat kyllä luvanneet tehdä mutta saa nähdä koska.

1 Like

Kaikki lämpinä päivinä niin täynnä lihaa, että sinne hukkaa lasten lisäks itsensä.

Totta puhuen on muutamia lämpäreitä ja joitain epävirallisia uimapaikkoja joista ei huudella, mutta ei tähän keskisuomen järvien keskellä kasvaneen ole helppo sopeutua.

2 Likes

10 Likes

Sähköinen hydrofoil surffilauta kokeiltu.

2 Likes

arkkitehdin kanssa tavattu mökkiasioissa

2 Likes

2020: Ei tää nyt voi enää pahemmaksi mennä.

2021: Tabanus Sudeticus eli Jättiläishevospaarma tai Tumma Nautapaarma.

3cm puhdasta kauhua.

6 Likes