Konversiot kunniaan!

Hetkinen, onko toi se vantteralta hankittu Reynolds-Cressu/Monark? Nätin maalin oot laittanut siihen.

Ahead on tietty ahead.

oliks maantieohjaamo jo joskus aiemmin muotia yksvaihdehomzeissa vai onko tulossa ns. uutena juttuna kaudelle 2013? mun tsygäaisti on poiminut sellasia signaaleja, että näitä tullaan näkemään paljon ajopainotteisissa kiinteävälitteisissä fillareissa tulevana kesänä.

antilla siisti konversio. kahvat on vähän ylhäällä. ehkä? mut huppuote näyttää kyl silleesti hyvältä.

ja ahead on tietty ahead. älä pidä muita jumalia.

^Onhan noita ollu ainakin täällä Helsingissä, mut ens kesänä varmasti entistä enemmän, koska FGGG.

Zigura - 15:15, 6.4.2013 » Hetkinen, onko toi se vantteralta hankittu Reynolds-Cressu/Monark? Nätin maalin oot laittanut siihen.
Juu, Cressuhan se. Itekin tykkään maalista, oranssi vaihtui vastaväri-siniseen.

edit. Sävy on Peugeotin värikartasta napattu KGN, bleu bourrasque - ikäänkuin hommage ensifiksi-Pökölleni : )

vallengrach - 15:22, 6.4.2013 » oliks maantieohjaamo jo joskus aiemmin muotia yksvaihdehomzeissa vai onko tulossa ns. uutena juttuna kaudelle 2013? mun tsygäaisti on poiminut sellasia signaaleja, että näitä tullaan näkemään paljon ajopainotteisissa kiinteävälitteisissä fillareissa tulevana kesänä. antilla siisti konversio. kahvat on vähän ylhäällä. ehkä? mut huppuote näyttää kyl silleesti hyvältä.
Kiitos! Kahvat on asemoitu vaijeriurien kohdalle, tangon kulma on vielä hakusessa. Ohjaamomuodeista en osaa sanoa, mullahan on aina ollut droppitanko ja siinä kahvat, jarrujen määrästä riippumatta. Huppuote vaan [i]toimii[/i].

Totta muuten, sullahan on aina ollut tollanen ohjaamo. Edelläkävijämeininkiä ainakin täällä päin. Ite oon tässäkin hommassa ns. late bloomer ts. jälkeenjäänyt, mut äskeisen Kakskerran kierron perusteella huppu-ja droppihommissa on kyl potentiaalia. Ku en oo näihin juttuihin aiemmin perehtynyt ni kahvojen paikka hivenen ehkä hakusessa, siks kyselin tosta.

Juu, “ei midist”. Pegulillahan oli Monarkissa joskus kaksi kahvaa eikä yhtään jarrua, ajomiehen merkki jos mikä.
Luontevintahan on että tangon ja kahvojen muodot muodostavat yhtenäisen linjan, seurauksena mukavampi ote. Vintaasipuolella kahvat ovat usein aika alhaalla, välillä kohtisuoraan edessäkin, tähän tyyliin.

(oliko täällä joku ohjaamokeskustelukin?)

Noiden kahvojen aikaan ei vielä hupuilta ajeltu.

Oma näkemykseni asiaan on että kahvojen ja tangon ei pidä muodostaa yhtenäistä linjaa, vaan pikemmin tanko laskee eteenpäin skidisti ja kahvan yläreuna vastaavasti hieman nousee tai on vaaterissa, niin että nämä muodostavat hyvin laakean V-muodon. Sopiva asemointi tosin riippuu täysin kuskin anatomiasta ja pyörän mittasuhteista, mistä kulmasta käsi siihen hupulle tulee.

Kävin Biltsussa ja oli kamera mukana ni ni ni pakko vielä vähän hehkuttaa koska ajopyörä höhöhö


^Siitähän tuli pätevä. Hieman rujo runko näyttää vaan hyvältä.

Ensimmäinen konversio, ja samalla fixi, on aikalailla valmis.
Tunturi Retkestä tuli Tunturi GT. Fauber-jumalat olivat myös suopeita. :slight_smile:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3230175/kuvat/pöörä.jpg

Vantteran pyörä tarvii lokarit, kai ostit kun olit Biltsuss? Tartsi on vähän turhan iso ja kaikki kuorman paino etuakselin etupuolella = not good. Mites, onko Unicanitor kräkänny vai pois kiskoilta?

mankkis - 12:47, 18.4.2013 » Vantteran pyörä tarvii lokarit, kai ostit kun olit Biltsuss? Tartsi on vähän turhan iso ja kaikki kuorman paino etuakselin etupuolella = not good. Mites, onko Unicanitor kräkänny vai pois kiskoilta?
Mitä selität, lokarit on nynnyille, minitartsit vuoden turhake, mun perse vastapainona ja unicanitor nyljetty. FAIL POSTI NYT SKARPPAA VÄHÄ

slam that load

Lokarit on äijille, mediumtartsi for lyfe, sulla perse jep ja mietin vaan sitä miks Unicanitorissa teipit? Hähh.

mankkis - 13:02, 18.4.2013 » Lokarit on äijille, mediumtartsi for lyfe, sulla perse jep ja mietin vaan sitä miks Unicanitorissa teipit? Hähh.
Toi on semmonen vanha pehmee unicanitor. Siitä oli pintakangas/-nahka rikki pahasti, joten strippasin. Tota vinyylikantta kuitenkin piti satulan teräsrungossa kiinni pieni niitti joka tuli siis kannesta läpi. No, sitä ei voinut jättää, olis repinyt houssut het. Ajelin jonnin aikaa välittämättä irtokeulasta, mut kerran kävi sit silleen, et SKIDASIN ALAS ANINKAISTENKATUA ja se vinyylikansi tunkeutui rikkinäisistä housuista sisään aiheuttaen todella huvittavia hetkiä jalkakäytävällä pyöräilleessä avopuolisossa. Teippasin ensimmäisellä käteen osuneella, eli Turun kaupunginkirjastosta lainatulla pakkausteipillä. Just hyvä penkki kyl muuten, joustaa about samalla tavalla ku Brooksit.

Loksut ei kyl oikeesti kiinnosta yhtään, on hauskaa olla likainen ja märkä

Tsek

Oma sinkula konversio valmistui tuossa viime kesänä. Tarkoituksena tälle kesälle mallata uutta stemmiä ja eteenkin jarru (e: ja kunnon jarrukahvat). Saa nähdä mitä tuon satulan kanssa sitten tekee.

Jarrusysteemi on kaikkinensa mielenkiintoinen.

Tuplakonversio.

^Tämäpäs on mielenkiintoinen.