komponenttikirppis (Helsinki) su 1.8.

tehdaanpas talle oma otsikko. Elokuun alussa siis pistetaan taas rojut kiertoon, tervetuloa myymaan, ostamaan tai vaihtamaan fillariaiheista silppua, tai sitten ihan vaan norkoilemaan nurkille tyhjanpaivaisyyksia jauhaen.

Oisko paikka taas wanha tuttu finlandiatalon parkkis? Vahan tylsa ehka, mutta tuttu mesta jonne paasee helposti ja sateen sattuessa voidaan menna katoksen alle.

Allekirjoittaneelta tulossa tyrkylle jokunen runko (lahinna konvertointikelpoisia maantiepokia), laatikollinen satuloita, tankoja, stemeja, kampia, jne osv lahinna vanhaa maantieosaa.

Turha kysella etukateen myyntiartikkeleista, www ja email ja yksityisviesteihin vastaileminen ei just nyt voisi vahempaa kiinnostaa. Rungoista ilmoittelen tanne ehka jotain mittoja sitten lahempana mutta kaupankaynti tapahtuu sitten IRL.

Kannatan finlandiatalon parkkia, varmaan muutkin kannattavat kun on toimivaksi todettu? Hyvä että toinenkin on tulossa, pakko sitä palikkaa on kerätä…

Porukkaa tulossa?

Ehdottomasti! Just piti itsekin nostaa taa ylos.

Teen just inventaariota omasta varastosta… Viisi runkoa, toistakymmenta satulaa, seitseman maantietankoa, laatikollinen kampia, jarruja ja kahvoja, stemeja, tolppia, napoja, vaihtajia ja muuta silppua ainakin ois ylimaaraisena…

Osa viekaa pois-rojua, osa taas “alkaa kuolatko paalle”-osastoa.

tulossa

Tulossa, tekemään heräteostoksia. :slight_smile:

toivotaan aurinkoista päivää sunnuntaille!

+1

mä en varmaa voi tulla ku mua alkaa itkettämään henryn tiskillä kuitenki :slight_smile:

Pitää ottaa vähemmän rahaa mukaan tällä kertaa… Mutta tarpeeksi.

^^Ei multa tuu kirppikselle kuin yksi sun kokoinen runko. Eikä pinkkejä osiakaan ihan kauheesti.

:slight_smile:

^no hyvä, sit voin tulla. päästelen sit vaan kevyitä nyyhkäsyjä sen suuntaan…mutta tulee siis pinkkejä osia kuitenk jotai? :smiley:

Tulossa ollaan…

11:00?

13:00, samaan aikaan kuin viimeksi?

Taidan olla Helsingissä tällöin. Palikoita nyt ei oikein oo sinne raahattavaksi asti.

Paitsi tietysti pari hassua Turboa. Kummatkin mustia. Toinen naisten mallia ja toinen sellanen 13 cm pitkä “compact”-malli. Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan, voin ottaa mukaan.

Eikö tätä nyt vois pitää vähän järkevämpänä ajankohtana, kuten flow -viikonloppuna? Kun ei pelkästään torin takia viitsisi ajaa sitä 400km saatana!! Helsinkiläiset!

Kyllähän sä voit pitää omaa kirpparia vaikka joka päivä.

Eikö tätä ois voinut järjestää Mäntän puolukkapäivien yhteydessä, kun täti ois ollu sopivasti sillon menossa siitä ohi?

Lieksassa olis vaskiviikot soppelisti.