KoF & SoF 2021 4.9.2021 Suvilahdessa

https://forms.gle/8se3Gb5UMechbjSK6 Ilmoittautumislinkki

Where is the king? There are rumors that the king has travelled to West. How far - no one knows. Queen has been seen around velodrome and polo court, but whispers are telling that the queen is too busy with ruling the most important, few Chihuahuas

Folks around here are becoming restless. I’ve heard that other crown lies dusty somewhere in Arabia and other crown somewhere closeby to central park. There must be new Rulers of Fixed.

Lauantaina 4.9.2021 Helsingissä kilvoitellaan Kommander of Fixed ja Sovereign of Fixed Helsingin Suvilahdessa klo 11 alkaen!

Kommander tulee olemaan avoin sarja ja Sovereign on WTNB. WTNB tässä yhteydessä tarkoittaa Women, Trans & Non-Binary. WTNB-sarjaan voivat osallistua kaikki itsensä ei-miehiksi identifioituvat fiksikilvoittelijat.

PERINNELAJIT:

Trackstand
Kädetön sprintti
Takaperinympyrät
Skidaus
Clip In - Burn Out.

ÄLLÄRIT
Rastit julkaistaan etukäteen, jotta tämä olisi tasapuolisempaa ulkopaikkakuntalaisille.

Sunnuntaina säävarauksella poolobrunssi Pasilan häkillä!

Koronaturvallisuuden takia tämä tapahtuma tullaan järjestämään kokonaisuudessaan ulkona: jatkobileitä ei siis uskalla järkätä. Myös Footdownissa turvavälit eivät välttämättä pysy, joten uusi laji on tulossa:
Clip In - Burn Out. Siinä lasketellaan jalat irti polkimista, kädet irti jarruista pientä alamäkeä ja viivan jälkeen olisi pikainen pysähtyminen tavoitteena. Todennäköisesti vain polkimia saa käyttää hidastamiseen, u-lukko etupinnoihin varmasti olisi nopein, muttei paras. Jarrun käytöstä tietysti diskaus. Jos vedät ketjut niin kireelle ettei vauhtia mäessä tule, niin lupaan että hankit skidausvauhdit myös samoilla ketjunkireyksillä. Toivon rehtiä ja reilua kilvoittelua.

Jos sinulla on halua auttaa tapahtuman toteuttamisessa, niin se sopii. laita vaikka pm.

Jos uudet tittelit aiheuttavat tärinää ja pärinää, niin suosittelen toisen topikin perustamista, älä tukota tätä, sovitaanhan niin?

Kiitos Judda / zykkeli tapahtumalogosta!

34 Likes

Kova. Paikalle kyllä

1 Like

kowa! :revolving_hearts:
*Tulossa :slight_smile:

1 Like

Kalenterissa.

Anteeksi maalaisuuteni mut mikä on WNTB?

Women, Trans & Non-Binary

9 Likes

Täytyyhän tänne päästä, uus laji kuulostaa huikeelta!

1 Like

Eiks tää vois olla niin että lähtöviivan takaa sais polkasta haluamansa vauhdit, ja sit se kuka lyhimmässä ajassa ylittää maaliviivan ja pysähtyy, ni voittaa. Nythän toi motivoi just tyhjentämään renkaat ja kurvailemaan ja vähän vahingossa hinaamaan housunlahkeella rengasta matkalla

Hyvän kuulonen laji kyllä siis muuten!

2 Likes

Kalenterissa😛

Kiitokset Juddalle / zykkelille tapahtuman logosta!

Pyrin viikonlopuksi tekemään jonkinsorttisen googleform-ilmoittautumislomakkeen, ei oo edellytys tapahtumaan osallistumiselle, mutta saan siten vähän parempaa käsitystä tarvittavasta pinnakortti- ja manifestimäärästä. Tapahtuma-paikka muotoutuu jo, mutta pidetään jännitystä yllä.

6 Likes

Musta tää ei ollu lainkaan hölmö kysymys, ja olisi hyvä että se avattaisiin myös ensipostauksessa

10 Likes

jep, vaikka about arvasin heti mistä kyse niin jokunen minuutti piti silti aikansa ratoksi keksiskellä että mihin kukin kirjain viittaa.

Jeeeee!

4 Likes

Kisat järjestetään Suvilahdessa ja välittömässä ympäristössä. Jytäkesä GO-GO onkin No-Go, joten siellä on meillä hyvin tilaa temmeltää. Cirkon takana oleva alamäki ei muuten riitä, mutta siinähän on se vinokattoinen talo kalasataman verkkosataman puolella…

Jos tiedätte tulevanne tapahtumaan, niin laittakaa ilmo tulemaan, osaan sitten varautua pinnakorteilla ja muilla härpäkkeillä luontoa säästäen ja kunnioittaen.

Ilmolinkki: https://forms.gle/8se3Gb5UMechbjSK6

6 Likes

Lauantaina mennään, toivottavasti ei myrskysateita saada Helsinkiin asti!

Tapahtumaa tukee pienin palkinnoin Töölön Pyörä, Velobia, Hiltusen Pyörähuolto, Pelago ja Pizza Bike Helsinki!

Pizza Bike Helsinki on myös tulossa paikan päälle kärryineen ja myy pizzaa sekä kahvia!

Lupasin pientä älläriteaseria ja tässä sitä nyt olisi:

Bertel Jungin tie
Kaironkatu
Ilmala
Kivihaka
Ilmattarentie
Pietarinkatu
Metsolantie
Josafatinkatu
Ensi Linja
Kallion Kirkko
Kirjurinkatu
Taka-Töölö

17 Likes

Alkaako ohjelma klo 11 ja missä?
Ja monelta on älläristartti?

4 Likes

Tavoite on, että kaikki kisaajat olisivat paikalla klo 11 Suvilahdessa Oranssin edessä, niin päästäisiin aloittamaan ekan lajin kanssa 11:15 tietämissä! Älläreiden startti riippuu tietenkin perinnelajien läpi viennistä, mutta haaveissani se on klo 15 Suvilahdesta.

3 Likes

Up

1 Like

Pinnakortit laminoitu, manifestit printattu, kruunut ja palkinnot noudettu!

6 Likes

onk ällärien ajan jonkin sortin HQ, mihin jättää epäarvotavarat?

e. omalla vastuulla, tietty

1 Like