Kimppatilaus CNC:lle

Tällä haavaa on päätetty, että tilaus tehdään huomeniltana. Mukaan mahtuu vielä!
Maksaneille osallistujille kiitokset ripeästä toiminnasta!

Tilaus tehty. Menee varmaan muutama päivä ennen kuin tavara alkaa liikkua. Ilmeisesti lasku tulee sähköpostiini tilauksen käsittelyn jälkeen. Tilaajia on kaiken kaikkiaan viisi, joten postimaksut (6e.) voi maksaa tililleni tai sitten noudon yhteydessä käteisenä, ei väliä.

Ilmoitan tässä ketjussa kun tilaus lähtee kohti Suomea. Sitten kun tavara kolkuttaa kotiovea, niin pistän osallistujille PM:ää.

http://www.cnc-bike.de/product_info.php?products_id=12003

http://www.cnc-bike.de/images/track_bahnrahmen_weiss.jpg

ug faux pro fixeh skiddah 215e??!?

kattelin kans tuota VISP-kopioo. vielä kun ois kuitua keulalla, niin ois jämpti diili.

negaatio - 16:46, 22.2.2012 » http://www.cnc-bike.de/product_info.php?products_id=12003 http://www.cnc-bike.de/images/track_bahnrahmen_weiss.jpg ug faux pro fixeh skiddah 215e??!?
Ei lähetenyt moinen matkaan. Tuskin olisi edes mahtunut kimppaan painorajotusten vuoksi, jotka ovat 5kg/paketti.

^^ saksaa osaamatta jotenkin päättelin tän “- Gewicht Gabel: 530 Gramm” meinaavan haarukan painoa, eli se vissiin jopa on kuitua jos puhuvat totta.

Slouppaakohan toi oikeasti eteenpäi vai näyttääkö se vaan jotenkin hämmentävästi siltä? Onko vispimaakarit vihdoin tajunneet et mitä härskimpi sitä parempi noissa vehkeissä.

^kuvakulma hämännee, pyörä kuvattu takaviistosta

Mukaan osallistui vielä yksi kaveri. Tämän johdosta postit 5e/hanuri. Ne jotka ovat maksaneet euron liikaa voivat pyytää sitä takaisin esim. noutovaiheessa.

negaatio - 17:13, 22.2.2012 » ^^ jotenkin päättelin tän "- Gewicht Gabel: 530 Gramm" meinaavan haarukan painoa, eli se vissiin jopa on kuitua jos puhuvat totta.
[i]"mit 1 1/8" Aluminium Gabel gerade Scheiden"[/i]

google translate avuksi

=

"1 1/8 “aluminum fork straight vaginal”

Ahoi kimppatilaajat! Paketti lähti tänään matkaan. Ilmoittelen, kun se on perillä.

Pakettia yritettiin toimittaa minulle tänään siinä onnistumatta. Puhelu tuli töihin, eikä siitä numerosta myöhemmin enää vastattu. Myöskään mitään viestiä ei oltu jätetty.

Laitoin viestiä DPD infoon ja pyysin toimitusta huomiselle. Toivottavasti onnistuu, soitan vielä huomenna toistamiseen ja kerron sopivan toimitusajankohdan.

Eli jos homma pelaa, niin kuin sen pitääkin voivat tamperelaiset hakea tavaransa huomenna iltapäivällä. Ilmoitan vielä huomenna asiasta.

Paketti perillä. Saa neuvotella tavaroiden hausta!

Käytetään vanhaa lankaa. Onko helsingin suunnalta halukkaita kimppatilaukseen ja postikulujen jakoon?

Khyl, oisin kiinnostunu tilaa vanneparin.

e: mitä nopeammin sitä parempi, ovat nyt ainakin roimassa alessa.

Sitä nopeammin mitä nopeammin sopii myös minulle. Pm:llä vaikka tietoa mitä halajat, odotellaan nyt vielä vähän jos saataisiin lisää kiinnostuneita.

kiinnostusta löytyy. milloin tarkoitus laittaa tilaus sisään?

Moi. Mukana sillä ehdolla, että joku vois säilyttää tavaroitani helmikuulle. En tilaa paljon.

Tällä viikolla mahdollisesti jos saadaan sopiva määrä porukkaa tilaukseen ja maksut maksettua. Näin ainakin itsellä olisi toiveena.

Edit. Voin säilyttää kamoja jos ne ei vie mun kaappitilaa paljon.

Tällä hetkellä ilmeisesti mukana olisi:

Asfalttisoturi
Jake2.0
Dpstyles?
Artpow?
Ja tietysti allekirjoittanut

Tällä porukalla postit jo 6€/nenä. Jos vaikka ootellaan tää ilta ja katsotaan ketä mukana niin laskeskelen sitten summat ja pistän maksutietoja että saadaan tilaus vetämään.

^tollaset postit on mulle ainaski ok. Ja tuo lyhyt odottelu on todella jepa, pysyy myös kimppa tilaajalle suht järkevän kokoisena.