Kimppa Planet-X. HKI.

Oisko jotain jakamaan posteja mun kanssa Planet X:ältä? Jospa sitä vaikka joskus alkuviikosta yrittäisi tilata, joten jos tässä päivän/kaksi etsisi muita innokkaita tilaajia mukaan. Hyvä mahdollisuus saada etenkin isompi tilaus (runko/kiekot) puolilla postikuluilla.

  • 23.69€ postikuluja ja ne jaetaan osallistujien kesken tasan. (jos tilaat rungon/kiekot/tms suurempaa) muutoin hieman vähemmän posteja, koska pienemmät tavarat nyt muutenkin kulkee vähän halvemmalla.
  • Tilaa tuotetta jota on saatavilla heti.
  • Rahat tililleni ennen tilausta.
  • Kun paketti saapuu, nouto pääosin Tikkurilasta(etenkin isommat tavarat), muut onnistuu Malminkartanossa ja keskustassakin tapaaminen.
  • Laita linkki haluamastasi tavarasta peeämmällä, vastaviestinä saat tilinumeron.

Joo, ilmaset postit mikäli tilaa 60 punnalla, mutta jos tarviit jotain vähemmän arvokasta, niin hyödynnä ihmeessä tilaisuus.

On muuten aika edukkaita L-koon Pompino-kompliitteja tuolla clearance cornerissa…

RTZ - 18:14, 9.8.2012 » On muuten aika edukkaita L-koon Pompino-kompliitteja tuolla clearance cornerissa...
Kokonainen fillarikin onnistuu kyllä, mutta näyttää nostavan posteja 44 euroon.

Kokeillaas uudestaan tällästä.
Tilaan rungon, joten samalla tulisi muutakin roinaa mukana.

[s]Oon pistämässä tänään illalla tai viimeistään huomenna aamulla tilausta menemään, eli pikainen kimppahuhuilu. Tilaus sisältää kiekot, eli sellaisetkin saa tarvittaessa mukaan. Jos muut tilaa pientavaraa niin maksan tietty itse normipostareista (12,41 €) yli menevän osan.

YV jos kiinnostusta.[/s]

Tilaus lähti jo.

Vois olla ehkä tarvetta tavaralle täältä, mut 25.19€ postit ei kiinnosta.
Ketään kiinnostuneita?

Nouto Vantsalta (iltaisin) tai päivisin kulkeutuu mahdollisesti myös keskustaan mimmin matkassa. Ei välttämättä suuria tavaroita, mutta pienemmät ei ongelma.

Ja PKS planeettakimppaa pystyyn. Itselle edukkaita Pacentin kehiä tulossa joten vajaa 25 ekua posteja, eli vähän isompaakin kamaa mahtuu sitten mukaan. Sunnuntaina illalla meinasin tilailla.

Tää mänj.

Nosto.
Kiekot ja hilpettä (DHL 29€), lähdössä tilaukseen,
eli jos itäisen kantakaupungin alueella / manskun loppupäässä kiinnostuneita niin hep PM.