Kilpaileminen pyörätiellä - not cool!

Meinasin tänään fillaroidessa jäädä kahdesti pyöräilijän alle!

Tämä oli ilmeisesti joku wannabe-lähettien juttu? Letkassa päin punaisia valoja, jalkakäytävällä kaahaamista, puhelin kourassa päin vastaan tulevaa liikennettä, tiukkoja ohituksia kääntyvien ohi jnejne. Tää on varmaan monesta varmaan tosi cool ja hip juttu. Todellisuudessa se on ainoaastan itsekästä ja muusta liikenteestä piittaamatonta toimintaa!

1# Liikennesäännöt
2# Varovaisuus liikenteessä, tilannenopeudet jne.
3# Kunnioitus / tasavertaisuus muita välineellä X liikkuvia kohtaan

Ne jotka puhuvat pyöräilijöiden puolesta pitäisi erityisesti huomioida nämä asiat! Muuten pyöräilyn edistäminen kaatuu, ihan aihelliseenkin, valitukseen huonosti käyttäytyvistä pyöräilijöistä. Pyörätie ja kevyen liikenteen väylä ei ole kilparata!

kiitos viestistäsi stefan

nalle wheelroos - 10:28, 2.9.2017 » kiitos viestistäsi stefan

Punaisilla valoilla tien ylittäminen on aiva hirveetä. Koska se on vastoin lakia ja pilaa kaikkien pyöräilijöiden maineen.
Näitkö Stefu myös kypärättömiä? Se vasta itsekästä onkin.

En se ollut minä, mutta anteeksi.

Olen pahoillani tässä on nyt ollu vähän kaikenlaista

olin nuori ja tarvitsin rahaa

sori siitä

stefan.g - 10:27, 2.9.2017 » Muuten pyöräilyn edistäminen kaatuu

Viittaan samalla hieman keskusteluihin, joissa ulistaan jalankulkijoista ja autoilijoista yms… varmaan samaa porukkaa oli tänään vetämässä reisiä hapoille jalankulkijoiden ja muiden hitaampien seassa!

Tän päivän suojatie-sprintin kuninkaille siis selkeä viesti on siis, että pysykää *kele poissa hitaampien joukosta ja hoitakaa joukkomasturbointinne suljetulla radalla!

Olis kyllä korkea aika saada nopeusrajoitukset pyörille ja ajokortti pakolliseks!

stefan.g - 10:27, 2.9.2017 »
Meinasin tänään fillaroidessa jäädä kahdesti pyöräilijän alle!

jalkakäytävällä kaahaamista

stefan.g - 11:19, 2.9.2017 » Viittaan samalla hieman keskusteluihin, joissa ulistaan jalankulkijoista -- varmaan samaa porukkaa oli tänään vetämässä reisiä hapoille jalankulkijoiden ja muiden hitaampien seassa! Tän päivän suojatie-sprintin kuninkaille siis selkeä viesti on siis, että pysykää *kele poissa hitaampien joukosta ja hoitakaa joukkomasturbointinne suljetulla radalla!
ajoitko siis hiljaa jalkakäytävällä, kun olit jäämässä wannabe-lähettien alle?

^^ äläkä vaan unohda pakollista liikennevakuutusta!

nalle wheelroos - 11:30, 2.9.2017 » ajoitko siis hiljaa jalkakäytävällä, kun olit jäämässä wannabe-lähettien alle?
Kyllä tää ajoi ihan normaalisti merkityllä pyörätiellä ja väistelin kiltisti poukkoilevia jalankulkijoita. Takaa vaan pärähti toistakymmentä fixi-sankaria lähettilaukut lepattaen, eikä homma todellakaan ollut enää missään järjen rajoissa.

Olisko vaa aika tulla kaapista ulos? Tuunata fixit kisavireeseen säädettävällä stemmillä, tempokahvoilla ja siirtyy sinne oikeaan kuningaslajiin eli työmatkatempoon!

Minkälaisia nämä kaksi tilannetta olivat?

Ootko Stefan miettinyt sellasta, että palautteen antaminen vittuilun muodossa on yleensä aika huono tapa saada mitään muutosta aikaan?

Kukas nyt trollailee?

Mobiilitupla

Eli harmittaa kun tuli tmt tappio? Mutta pääasia on että olet kunnossa vaikka kaikesta päätellen katastrofin ainekset olivat olemassa.

Okw - 11:48, 2.9.2017 » Ootko Stefan miettinyt sellasta, että palautteen antaminen vittuilun muodossa on yleensä aika huono tapa saada mitään muutosta aikaan?
Kyllä, usein ja paljon. Kuitenkin heti ensimmäisten vastausten ylimielisyyden jälkeen toivo asiallisesta keskustelusta oli menetetty jo alkumetreillä. Päätin siis siirtyä palstan suosimaan ilmaisutyyliin eli vittuiluun. No pun intended...
kunba - 11:54, 2.9.2017 » Eli harmittaa kun tuli tmt tappio? Mutta pääasia on että olet kunnossa vaikka kaikesta päätellen katastrofin ainekset olivat olemassa.
Onneksi mulla ei ole "kiire" koskaan niin ei tartte tempoilla. Jätän tempoilut keski-ikäisille suggis-herrasmiehille ja liian pieni lippis päässä kaahaileville. Käyttäytyminen muistuttaa erehdyttävästi toisiaan. Ulkopuolisen silmissä eroavaisuus on lähes huomaamaton.