Kiekkojen kasailu, vinkit sun muut hässäkät

Oli pieni aivojumppa taas kun kasasin 26-tuumaisia kiekkoja. Valmistajan ilmoittamalle ERD:lle en pannut paljon painoa ja aloin mitata kehiä tavalliseen tapaan vastakkaisiin reikiin pujotetuilla pinnoilla. No eipä ollut varastossa riittävän lyhyitä pinnoja vaan lyhimmätkin 277 pitkät meni reilusti limittäin. Mittasin sitten ylityksen pinnojen sisämutkasta tönärillä kuten muutenkin, mutta aloin pähkiä, pitääkö ylitykseen ynnätä pinnan paksuuden verran eli 2 mm ennen kuin laskee lopullisen ERD:n. Tai ehkä 4 mm? Vai vähentää?

Asia selvisi deduktiolla, mutta ihan intuitiivinen se ei ollut. Tämmöisessä tapauksessa ristiin menevien pinnojen ylitykseen ei lisätä eikä vähennetä mitään, vaan erotus on suoraan tönäristä tuleva lukema, kuten silloinkin, kun pinnat jäävät vajaiksi. Nyt on kiekot jo kasassa ja laskelman mukaan tilatut pinnat osoittautui prikulleen oikean mittaisiksi. Valmistajan ilmoittama ERD heitti 6 mm. Ryde Zacit kyseessä.

Mistä ootte löytäny edulliset pinnat?

Hollandbikeshopissa pinnoja myydään 72kpl seteissä, DT comp ja aerolite kumpikin 56€/72 eli onhan toi aika kilpailukykyinen sanoisin.

Ei taida hesoista löytyy alle huntilla ohennettuja pinnoja kahteen kiekkoon? Saati mustana ja aerona?

kolkka - 9:40, 27.2.2018 » Hollandbikeshopissa pinnoja myydään 72kpl seteissä, DT comp ja aerolite kumpikin 56€/72 eli onhan toi aika kilpailukykyinen sanoisin.
Ainakin comppien osalta Rose tulee vähän edullisemmaksi.

Oliko noissa Stan’seissa muuten mitään ihmeellistä ERD:n ilmoittamisen suhteen? Pistin tilaukseen Arch MK3:t ja jotkut sattumanvaraiset pinnatkin.

Muistelen, että valmistajan ilmoitus +3 mm olisi ollut ERD viimeksi kun Stan’sin kehien sisälle pinnoja ja napaa ripustelin.

Vaan kuten joka kerta muistutan: paras mitata itse.

Jaah. Dyneemapinnoja. Mitäs seuraavaksi.

Vähän kyl mietityttää, et kuinka helposti toi naru lähtee kiertymään kasatessa ja miten toi liitos tohon kierteytettyyn päähän on saatu kestäväks.

Eiköhän tuolta kierteellisestä teräspäästä pidetä kiinni nippeliä kiertäessä.

Vaikuttaa kyllä mageelta idealta. 8 dollaria / pinna on vähän hintava, mutta ei se lopulta kunnon kiekkosetin hinnassa isoin menoerä ole.

WW:ssä väki jo noita tilaillu. Mukavan kotikutoselta vaikuttaa tuotteet ja brändäys:Jahas metallipinnojen aika alkaa lähestyä loppuaan

aah

:smiley: en todellakaan osta mitään verkonnarua pinnoiksi hyi helvetti

Nipa vie takanavan kun pinnojen katkomiseen tarvii vain kynsisakset tai stendarin. Tai koko fillarin vanteen lyttäämäällä jos käyttää Sheldonin menetelmää lukitsemiseen.

negaatio - 22:16, 5.4.2018 » aah https://i.imgur.com/VFwxi4D.jpg
mitä nyt vittu taas :DDDDDDDD
pieni merenneito - 11:00, 6.4.2018 »
negaatio - 22:16, 5.4.2018 » aah https://i.imgur.com/VFwxi4D.jpg
mitä nyt vittu taas :DDDDDDDD
ja siis parastahan täs kys. kyhäelmässä on se, että 2,5k enve kiekkosettiä päivitetty 450 dollarin naruilla https://i.imgur.com/yiAYnoy.jpg

eio early adoptereilla helppoa :smiley:

diy ghetto narupinnat -topikki tulille?

pajafesteille hyvä huumoriohjelmanumero ois

mustAfa - 11:40, 6.4.2018 » diy ghetto narupinnat -topikki tulille? pajafesteille hyvä huumoriohjelmanumero ois
Mites nipparipinnat? sais ihan hyvin kiristettyykin.

jjö.

Kommentoinnin perusteella lienee selvää ketkä täällä ei aivan oo WW-foorumin ydinkohderyhmää.

Konsta - 12:24, 6.4.2018 » Kommentoinnin perusteella lienee selvää ketkä täällä ei aivan oo WW-foorumin ydinkohderyhmää.
kommentoinnin perusteella täällä on aika vitun vähän edes yksivaihde-foorumin ydinkohderyhmää.