Kevyt perjantaitopi, keksi pyörälle merkki/nimi

Laitetaanpa jo tänään liikkeelle kevyt perjantai-topi. Saadaan sitten perjantaina työaikana tehdä välillä jotakin rentouttavaa ja hyödytöntä.

Keksi pyörälle kuvaava merkki/nimi.

Esimerkiksi näin: Mannine = yhdeksänkiloinen miestenpyörä.
tai näin: LUUK = Luukutettuun keltaiseen runkoon rakennettu fiksi.

Jatkakaa…

Violence Is So Popular

Kuhao - pyörä varaaneille

Biciolli - pyörä biciollille

^ Jos et ole nähnyt, niin minun kaikissa pyörissäni, lukuunottamatta Leopardia, lukee BICIOLLI.

Italian kielen asiantuntija kirjoittaa nimestä:

“Mitä tuohon nimeen tulee, italiaksi liite -olli on sympaattisen kuuloinen, ja ehkä hieman “naif”. Pyörittelimme tuota merkkiä suussamme italialaisten kanssa, ja heille merkki BICIOLLI - tai loppuaksentilla varustettu BICIOLLÍ - toi mieleen jonkun lasten tai nuorten pyöriä valmistavan, sympaattisen kuuloisen merkin. “Biciolli” ei sinällään tarkoita mitään italiaksi, se tuo mieleen sanan “biciollo” monikkomuodon. (Ääntäminen: bißolli) Myöskään sana “biciollo” ei sinällään tarkoita mitään, mutta tuon -olli loppuliitteen kanssa vaikutelma on sympaattinen, enemmän kivat ja söpöt lasten pyörät kuin esim. kilpapyörät mieleen tuova. Riippuu siis siitä, minkä mielikuvan haluat antaa yleisöllesi.”

Soma - nykypäivän eskapismia, perinteisiä huumeita vähemmän haitallinen, mut kantsis ehkä herätä todellisuuteen.

Biciolli - 18:51, 11.1.2018 » Laitetaanpa jo tänään liikkeelle kevyt perjantai-topi. Saadaan sitten perjantaina työaikana tehdä välillä jotakin rentouttavaa ja hyödytöntä. [b]Keksi pyörälle kuvaava merkki/nimi.[/b] Esimerkiksi näin: [b]Mannine[/b] = yhdeksänkiloinen miestenpyörä.
Kyrvälläkö sä sitä pyörää ohjaat, vai mistä tämä sukupuolirajaus?

Laakista seksismitopsuun. Taattua Ollia, eli kyllä tästä perjantaitopi irtoaa.

Vaimo kerto anekdootin lähijunasta, missä pikkupojat kommentoivat toisilleen Gary Fisheriä sanoin “toi on miestenpyörä, mutta täällä ei oo ketään miestä, jolla olis pyöräilykypärä.”

Nuoriso: menetetty.

Näkyy olevan monella pyöräkaupallaki MENS ja LADIES filtterit
http://www.wiggle.com/cycle/road-bikes/

Vaateostoksilla vasta armottomaan seksismiin törmääki…

Mallinimet:
Virtanen = korkea ja vähän lyhyempi
Korhonen = matala ja pitkä

Pyörämerkki hakee vielä muotoaan.

asb - 5:20, 12.1.2018 »
Biciolli - 18:51, 11.1.2018 » [b]Mannine[/b] = yhdeksänkiloinen miestenpyörä.
Kyrvälläkö sä sitä pyörää ohjaat
Kuulin, että mannine luopu tästä suunnitelmasta, kun kontaktipintaan ois tarvittu niin järeetä putkea, että paino ois karannu käsistä.
RTZ - 12:26, 11.1.2018 » lukemaan fillarikeskustelua.

Kun kalikat kalahtavat, koirat älähtävät…

asb - 5:20, 12.1.2018 »
Biciolli - 18:51, 11.1.2018 » Laitetaanpa jo tänään liikkeelle kevyt perjantai-topi. Saadaan sitten perjantaina työaikana tehdä välillä jotakin rentouttavaa ja hyödytöntä. [b]Keksi pyörälle kuvaava merkki/nimi.[/b] Esimerkiksi näin: [b]Mannine[/b] = yhdeksänkiloinen miestenpyörä.
Kyrvälläkö sä sitä pyörää ohjaat, vai mistä tämä sukupuolirajaus? Laakista seksismitopsuun. Taattua Ollia, eli kyllä tästä perjantaitopi irtoaa. Vaimo kerto anekdootin lähijunasta, missä pikkupojat kommentoivat toisilleen Gary Fisheriä sanoin "toi on miestenpyörä, mutta täällä ei oo ketään miestä, jolla olis pyöräilykypärä." Nuoriso: menetetty.
Ei tainnut aueta tuo Mannine. Man = mies ja Nine = yhdeksän. Siis niinku englannista suomeen. Väännäpä siitä sukupuolineutraalia.

Voipi olla, että profiloitumisesi parantumattomaksi seksistiksi esti minulta sukupuolirooleillaleikittelyvitsisi ymmärtämisen. Semmoista se on. Koeta kestää.

Kerrotko Olli vielä millainen pyörä tämä mainitsemasi miestenpyörä on?

Ei tainnu sloupata ainakaan

Mitäs oot asbi mieltä siitä että lähes jokainen pyöräliike jakaa pyörät kategorioittain joista löytyy lähes poikkeuksetta miesten- ja naistenpyörät? Ja jottei nyt menisi ihan ohi aiheesta:
Kyrpäjyrä = läskipyörä jolla poljetaan sovinismi nyky yhteiskunnasta.

IhanaTaina - 10:14, 12.1.2018 » Mitäs oot asbi mieltä siitä että lähes jokainen pyöräliike jakaa pyörät kategorioittain joista löytyy lähes poikkeuksetta miesten- ja naistenpyörät? Ja jottei nyt menisi ihan ohi aiheesta: Kyrpäjyrä = fillari jolla poljetaan sovinismi nyky yhteiskunnasta.
Oon mieltä, että perseestä ja se pitäis lopettaa. Fillareita on tavallisia ja läpiastuttavia. Läpiastuttavia käyttävät ihmiset, jotka eivät ole tarpeeksi ketteriä nostamaan jalkaa satulan yli (usein vanhukset), ovat muuten vain mukavuudenhaluisia tai joilla nyt jostain syystä vain sattuu olemaan sellainen fillari. Läpiastuttava on rakenteelliselta lujuudeltaan yksiselitteisesti huonompi ja sen assosioiminen naisiin on pelkkää seksismiä.

e. hyvää perjantaita kaikille. olen lomalla.