Keskariällärit 3.8.2016 klo 18:15 @ JKL

Toivottiin järjestettäväksi toimintaa matalalla kynnyksellä ja hyvällä mielellä. Sitä ois nyt sit tarjolla, eli kääntäkää farkkuboksereiden lahkeet, tarkistakaa rengaspaineet ja kiristäkää ketjut, keskiviikkona ajetaan!

Mitä: Ällärit, alleycat race, kujakissekisat
Missä: Tanssisali Lutakon lastauslaituri, Lutakonaukio 3
Milloin: Keskiviikkona 3.8.2016 klo 18:15

Vaikka konsepti olisi sinulle tuntematon, älä huoli, kaikki selviää kyllä paikan päällä. Mukaan tarvitset vain polkupyörän, kynän ja 2e käteistä rahaa, jolla kustannetaan jonkinlaiset palkinnot moisia ansaitseville.

Tervetuloa!

Joo inessä, jee!

jes ajan!

Tuli kylil uhkailtuu next genii et paikalle pitää tulla, mut oli niin hyvii tekosyit et saatoin antaa anteeks. Tosiaan ajojen jälkeen sit vapaamuotosta hengailua, beer, yms.

Ai vittu jes.

Mukana!

Näähän on jo huomenna!

Manifestit tulostuu kohta ja paljastettakoon, että kapoissa pysytellään Jyväskylän infopisteeltä saatavan opaskartan alueella. Tuon karttoja starttiin, joka muuten on Tanssisali Lutakon lastauslaituri, Lutakonaukio 3.

Pian nähään, uliuli!

vaihda ketjut, pumppaa renkaat, ota lamppu, ota juomapullo reppuun, hae kartta matkalla. eli aika 0/5 suoritus nyt, kaikki unohtu. onneks muistin kuitenkin ottaa 2e kolikon niin pääsee ajamaan ja vähän evästä töihin niin ei bonkkaa ennen starttia.

e: pinnakortteja myös luvassa, 30 sekkaa paintissa eli todellakin kannattaa osallistua niin saa jotain äärimmäisen hienoa kiinni kiekkoonsa.

Joo, luottograafikolta tuli kontenttia, joten kaikki saavat tapahtumasta laadukkaan muistoartefaktin!

Mikäli on tylsää ennen ajoja niin ite hörpin pre-älläri erikoiskahvit Coffeassa n. klo 17:40 ja siirryn sieltä sitten Lutakkoon.

e: Muistuttaisin vielä, että pyörän ohella erittäin tärkeä varuste näissä touhuissa on KYNÄ. Tämä tuppaa kokeneeltakin kollilta joskus unohtua.

Tässähän alkaa jo pikkuhiljaa jännittää.

Edit: tää biisi on omistettu kaikille, jotka miettii että tulisko ajaa vai ei.

16 kuskia! Osanottajamäärä yllätti järjestäjän ja jengi joutu pariutuun, ku ei manifestit riittän. Sori siitä!

Bonusrastia voi seurata verkossa osoitteessa http://www.ksml.fi/tv/verkkokamera/
Siel rupee ehkä tapahtuun kello 19:30

joo mitäs hittoa, olipa mukavaa ajella kun kuskeja oli vaikka kuinka paljon.

Saunakekkereihin sitten yhtä paljon väkee. Hyvät ajot ja hyvät vihikset, kiitti Jaakko!

Kiitti Jaakolle jälleen hyvistä ajoista! Pääs ajamaan niin että päässä heitti ja taidettiin siellä jossain välissä vähän rymistelläkin, lienee valtavan osallistujamäärän sivuvaikutuksia. Onnittelut immenkalvolle voitosta ja erikoisesta joukkueen nimestä!

Olipa hauskaa kiitti Jaakko! Tuli rymisteltyä joo, mutta ei madaltanu mieltä. ^ Sori :slight_smile: Verenmaku suussa jossain puolivälissä vaan tajus että eisss miten siistiä ajaa kovaa ja pahennusta aiheuttaen pitkästä aikaa. Mukava nähdä uusia ihmisiä mukana.

Mahtavaa kun porukkaa saapu noin paljon paikalle ja pahoittelut, kun en ollut osannut varautua teihin kaikkiin! Manifesteja ja pinnakortteja oli rajallisesti, kun olin vähän pessimisti. Moinen ei kyl kannata, pitäs aina olla optimisti :slight_smile:

Tarkastuslaskennassa löytyi pieni laskuvirhe, joka tosin ei vaikuttanut palkintosijoihin. Lopulliset tulokset ovat (tasapisteissä maaliintulojärjestys ratkaisi):

  1. Immenkalvo (Tuomo & Jaro) 26 pistettä
  2. Roj 26 pistettä
  3. Kyrvänsyylät (Taikajim & Merten_kauhu) 26 pistettä
  4. Topi & Iikka & Jukka 25 pistettä
  5. roope 23 pistettä
  6. hansu 21 pistettä
    DFL kortebottom mikropenis (Timo & Tero) 14 pistettä

DFU:
Ikone, myöhästyi ensimmäisen manifestin palautuksesta minuutin
Antti, myöhästyi toisen manifestin palautuksesta minuutin
Muna & Nänni (Muli & Johno), myöhästyivät toisen manifestin palautuksesta minuutin (35 pistettä ois ollu…)

Manifesti 1:

Manifesti 2:

Bonusrastilla 5 ja 3 pisteen sakarat vietiin, Muna & Nänni kävi kääntymässä ja päätti olla jäämättä jämäsakaroille. Rataseisontatreenejä täytyy vissiin ruveta järjestään, ku ei pisteet maistunu:

Muutama fubari oli: keikkajuliste oltiin revitty veks, frisbeegolfkori poistettu pihalta ja yks osote osittain väärin. Pahoittelut näistä.

Iso kiitos vielä kaikille ajamaan tulleille ja onnittelut skaban vieneille ensikertalaisille! Tervetuloa jatkossakin ajeleen. Sää suosi kisoja, heti maalin sulkeuduttua alkoi ukkostaa ja pidettiin viitatornin oven edessä sadetta aika pitkään. Tilaan ens kapoihin paremmat afterride kelit ja sen saunan. Elokuun loppu/syyskuun alku, stay tuned:

e: Tarkistuslaskennan tarkistuslaskennassa havaittu yksi väärä vastaus vielä, mutta tässäkin maaliintuloaika ratkaisi, eikä tulostaulu muuttunut.

Huh_huh. Suuret kiitokset Jaakolle, oli hiton mukava meno vaikka meinas välistä oksu tulla. Voitto tuli vähän yllärinä kun ennen lähtöä eväät oli lähinnä renniee, imodiumia ja samarinia. Mutta sopivasti tuuria matkassa niin eipä siinä, jallu oli hyvä janojuoma. Kiitos koko jengille!

Siisti meno siellä. Jotenkin vähä meni iteltä nää jostain syystä ohi. Muutenhan ois ollu kiva osallistua.

Kiitti Jaakko, oli hemmetin lystiä! Mulin kanssa ajettiin tosiaan kahdestaan ja aika helposti löyty optimaaliset reitit, Muli sanokin jossain vaiheessa että “en haluis kehua mutta nyt keksin parhaan mahdollisen reitin.” Eka manifesti tuntui että ompas nämä helpot ja nopeat puolen tunnin ajot, ja annoin kaikkeni. Oltiinkin Teemun kanssa ensimmäisinä torilla palauttamassa ja kun saatiin toinen manifesti meinas tulla oksu, joka kuuluu lajin luonteeseen joten lähdettiin toki jatkamaan. Ajettiin hemmetin kovaa ja kai aika fiksusti mutta frisbeegolf-korin siirtäjän ajattelumaailma koitui kohtaloksi ja iltasoiton soidessa kaikki ne kiivetyt mäet ja haetut pisteet valui hukkaan. Oli hemmetin kiva ajaa, kiitos teemu ja jaakko, ja siistiä että Jyväskylässäkin on näin paljon hyviä ja aktiivisia pyöräilijöitä!

kova meno, harmi että meni eilinen vielä palautumiskoomassa ja juilivia polvia lepuuttaessa, seurasin trackstandit nettikamerasta. skene näköjään elää ja voi hyvin. varmaan ekat jkl ällärit jotka oon missannu vailla kunnon syytä.