Keskariällärit 27.4.2016 @JKL

Fixikreivi löi keskariliekkiä tulille harju-ajoilla ja nyt laitetaan seuraavaa puuta pesään.

Lähtö 19.00 Laajiksen parkkialueelta(Laajavuorentie 15) Manifestit käteen 18.55.

Mukaan kynä, reppu tm. kantolaite, kartta tai muu navigointiväline ja 1 euro rahaa taskuun.

ULIULI!!

Ugh!

jaahas, vois vaihtaa satulan joka ei revi sisäreiden lihaksia irti luista skidatessa ilman pehmusteita.

Tuun ajamaan pitkästä aikaa! En ees muista milloin oon viimeks ajanut Jyväskylässä ällärit… Haisee siltä et pääsee viemään DFL-kehän takaisin kotiin.

Tuun kanssa testaamaan mun välityksen soveltuvuutta näihin ajoihin!

Luvassa:

-http://i.imgur.com/pLlhrgh.png

-Mokkapaloja.

-Laminoitu once in a lifetime jaettava artefakti jokaiselle osallistujalle.

Jos perinnepalkintoja löytyy nii tietty mukaan vaan, isompi palkintopöytä on isompi.

Perinnepalkinto on Turussa mutta koitan saada sen tuotua… :smiley:

Mut sää mietityttää. Entä jos paistaa aurinko?

saas nähdä, taisin tehdä vähän tyhmästi eilen vaikka yritin taktikoida niin että jalkaa ois illalla ajamiseen. nyt aamulla ei meinannut päästä ees mäkiä ylös työmatkalla. voi tulla tiukka kisa siitä DFL:stä.

Moro

Oisko jollain tuoda ylimääräistä opaskarttaa lähtöön?

Mä tuon :slight_smile:

Kelihän näyttää olevan melkein liian hyvä. Tuun silti.

Kahdeksan starttasi. Aurinko paistaa.

Maali Takalankuja 1 takapiha.

Semmosta. Ajot ajettu ja kohti ens keskiviikkoa. Yay.

aamulla krossarin selkään ja fffuuu pyörä ei liiku mihinkään ja hikeä virtaa. iltapäivällä ihan sama. epätoivoista tankkaamista ja matkalla starttiin tasaisella kulki yllättävän hyvin slikseillä mutta kun se ylämäki alkoi niin bout kymmeneen aina pystyi laskemaan jonka jälkeen jalat simahti täysin.

eka sooloilua ja sit tajusin että bout samaa tahtia ja samanlainen reittisuunnitelma itellä kuin pyöräretkikaksikolla jotka yllätyksekseen voittivat. eikä kyllä ois kiinnostanutkaan hakea sitä yhtä missattua apteekkirastia niin reitin sai osumaan just nappiin kaksikon kanssa. minun palokan apteekkini on joskus ollut palokan ostarilla ihan neuvolarastin vieressä, oishan siitä osoitteesta pitänyt tajuta. pitkissä ylämäissä ihan totaalista tuskaa. edellä ajavien selät loittonee ja jalat huutaa että lopeta hullu. pari kertaa kävi luovuttaminen mielessä mutta onneksi oli vaan väliaikaista.

ja pääsi vielä hölkkäämään spd-sl:llä maaliin kun 50m ennen vikaa rastia gg-pätkällä tuli se viimeinen vanteen kilahdus, ois kannattanut vaan tarkastaa takarenkaankin paineet ennen lähtöä.

e: ai niin ja oli muuten hyviä mokkapaloja maalissa, kannatti ajaa.

Joo kannatti ajaa. Vähän meinasi taas ikuisen laiskuri-meikän naama venähtää startissa kun manifestissä oli kaks sivua. Mut äkkiähän siitä sai fiksun reitin järkkäiltyä. Paitsi et missasin tokan rastin kun painoin suoraan Palokan kirkolle, käymättä apteekin kautta. No takas apteekille ja karmeaa kiroilua takaisin Palokan keskustaan. Uljaan perässä painoin aika sokkona niihin kelvitunneleihin, tädit väistivät kun oli kiire ja takarengas vinkui. Siellä yhytettiin peltsi ja todettiin että kaelum ja netspi meni jo aikaa sitten, enää ei oo kiire. Mut ois pitänyt arvata et hirveen nopee on sairaan sokee. Eli Palokasta mentiin rauhallista mutta mukavaa tahtia Sorastajantielle, josta Biltsun polkupätkältä Lohikoskelle, Ahjokatu, Keskisuomalainen, josta peltsipin määräämää huikeaa reittiä pitkin kivääritehtaalle. Oli kiskoja, junanvaunuja, lasia, portaita ja paljon graffiteja. Siitä sit vapaudenkatu ja ilmarisenkatu, lyseonkatu, asema, lutakonaukio ja pieni tykittely mattilanniemeen rantaa pitkin. Siitä mukava nousu Syrjälänkadulle, josta biisin vaihto eevilstööhön ja ajorataa pitkin kohti kortepohjaa. Parit rastit haltuun ja sit näinkin jo peltsipin juoksemassa valkoisella kelkalla valkoset spd-sl kengät vilkkuen. Flätti. Onneks oli ehk 200 metriä maaliin ni jätettiin peltsi kylmästi ja ehdottelinkin Uljaalle viimisen mäen kisaa. Oli unohtunut nimi fanifestista uljaalla ni pääsin palauttaa manifestin ekana paitsi että kaelum ja eddz olivat jo maalissa. kaelum oli yrittänyt taktikoida ja taktikoinut itsensä vajaalla manifestillä maaliin, samoin eddz. Mokkapalat oli sairaan hyviä ja täyttäviä, ei tarvinnut edes illalla enää juurikaan syödä.

Kiitti vielä JJ90 ja Hansu järkkäämisestä, rytinällä ja hyvällä manifestilla uuden kaupungin sykkeeseen!

Siinäpä ne edellä tärkeimmät tuli.
Nimikömmähdys oli lapsellinen, mutta onneksi tiedostin sen jo vikalla rastilla. Ei vaan tullu kunnon kirikamppailua loppuun, kun ei ollu mitään saumaa, koska nimi piti jokatapauksessa laittaa.

Kovin kiire tuli kotoa lähtöpaikalle, kun poika veti potkupyörällä otb:t just ku olin lähössä ja oli vähän hammas/huulidamagea siinä ja piti ne järkkäilyt hoitaa vielä ennen lähtöä.

Kaksivunen manifesti oli kyllä aika pahan näkönen aluks, mutta suht looginen reitti siitä muodostu ja aika sopiva ajettava. Kivaa oli.

li-sam - 8:47, 28.4.2016 » ...Mut ois pitänyt arvata et hirveen nopee on sairaan sokee...

…kaelum oli yrittänyt taktikoida ja taktikoinut itsensä vajaalla manifestillä maaliin, samoin eddz…

Näinpä juur. Antin kanssa ajettiin ekoina palokkaan ja ite käännyin siihen kauppakeskukseen apteekille ja katoin kun muut jatko suoraa, hah. No mut en sitten ees löytäny sitä oikeeta ovea, missä ois ollu vaan yks numero muutettuna ja kävin sisällä kuvaamassa aukiolot, vaik aavistin et ei moinen käy. Palokan kirkon ja terveyskeskuksen puolelle vaihtaessa jengiä tulikin vastaan hakemaan unohtunutta rastia ja aattelin että tässähän onkin jo hyvä kaula. Liekkipäissäni aattelin että jätän lohikosken kokonaan ajamatta ja säästän muutaman minuutin. Ekstrapisteistäkään en jaksanu välittää. Laskin, että ekana maalissa niin saa sen muutaman pisteen vajauksen katettua (+5pts)... Eihän se sit ihan niin menny, ku oli muutamasta laskutehtävästä ihan väärä tulos.

Mut oli kiva ajella kovaa ja oikein hyvä reitti. Sääjumalat oli kans suosiollisia ja kylmä tuli vasta maalissa muita odotellessa. Ois pitäny syödä enemmän niitä mokkapaloja, olivat oikein hyviä, kuten täällä on taidettu jokuseen kertaan todeta. Kiitos ajoista!