Kellot kiinnostelee

Mites on hipsterit ja ironiset naavaturvat, katsotteko aikaa ranteesta vai iPhonesta?
Itsehän suosin rannekelloa, koska pillifarkkuni puristavat taskujen kohdilta lihasikkaiden reisieni takia ja puhelimen kaivaminen taskusta on siis rasittavaa.

Minun valintani on Casio GW-M5610BC-1ER, löytyy atomiajat ja aurinkokennot, sekä neljä hälytystä, alaspäin laskuri ja piippasu joka tunti.

Ja nyt ei lasketa mukaan mitään Käteisen ja Rolexanderin valintoja, sillä siitä seuraa:

Tätä onkin odoteltu, että päästään aiheeseen tälläkin foorumilla.

Uusin hankintani muutaman päivän takaa;

http://anthax.1g.fi/kuvat/Kellot/Orient+Deep/PC143229.jpg/_smaller.jpg

Orient “Mako” Deep Pepsi. Cal 46943 in-house liike ja tuntuu jopa kävelevän erittäin lähellä oikeaa aikaa. 200m ja ruuvattavat nupit niin voi kyntää huolettomana vesileikeissä.

Tein takavuosina periaatepäätöksen joka on todennäköisesti vain säästänyt mun rahat: päätin että jos ostan rannekellon niin ostan käsintehdyn sellaisen. Onneksi ovat niin kalliita että ei todennäköisesti tule koskaan hankittua.

Myönnän kyllä kuolaavani lontoonkielisten lehtien sivuilla oleville mainoksille. Onhan nää tämmöset kyllä aikamoisia herkkuja sekä mainoskuvissa että myös näyteikkunoissa livenä

e: tuli muuten flashback että onhan mulla kello jossain kaapin perällä:
http://2.bp.blogspot.com/_t49mUJBeNvw/TL4nGRPZfKI/AAAAAAAAAnQ/AP09vfjPvsc/s1600/PAG40B-2V.jpg

Ei näin…liian usein Suomessa nähty näky. Puku + Suunto tai muu vastaava muovi/kumiviritelmä!

http://suomenkuvalehti.fi/s/files/vanhat/library/images/Alexander%20Stubb%20130808.jpg

Ranteesta tottakaii. Alkuviikosta häröilin jonkun näyteikkunan ohi, ja oli jo hyvin lähellä etten ostanut sellaista täysmustaa 5600 G-Shockkia. Onneksi kuitenkin muistin ainakin pari omaa periaatettani: a) vain mekaanisia ja b) älä, koska niitäkin on jo liikaa.

“Suomalaisfoorumilla syttyi raivo poliitikkoja kohtaan ja vihapuhetta”

markoh - 8:30, 20.12.2012 » Ranteesta tottakaii. Alkuviikosta häröilin jonkun näyteikkunan ohi, ja oli jo hyvin lähellä etten ostanut sellaista täysmustaa 5600 G-Shockkia. Onneksi kuitenkin muistin ainakin pari omaa periaatettani: a) vain mekaanisia ja b) älä, koska niitäkin on jo liikaa.
GW-5000 nyt tilaukseen ;)

Stubb:illa taitaa kellolle olla muutakin käyttöä, kuin kullinjatke?? Taitaa treenata ihan oman osansa…

Treenaako se (ei uima)puku päällä?

jiima - 8:34, 20.12.2012 » Stubb:illa taitaa kellolle olla muutakin käyttöä, kuin kullinjatke?? Taitaa treenata ihan oman osansa..
Jos nyt on pakko pitää suomalaista osaamista ranteessa, niin varmasti vaikka [Kari Voutilainen](http://www.voutilainen.ch/) tarjoaa jotain.

Toistaiseksi ranteessa Peugeot mutta nämä kiinnostaa : http://www.suf.fi/


Luotan kelloissa mun yhdeksän Euron Casioon. Siinä on valkoinen kellotaulu ja mustat viisarit, joten sitä on helppo lukea. Muutama kuukausi sitten luulin yhteisen matkamme päättyneen kun tuota ranneremmin vapaata päätä pitelevä muovirengas katkes. Pelastin tilanteen 18-23mm sisäkumista leikatulla siivulla.

Mulla oli myös hieno kello, mutta hukkasin sen.

Joo kaikki kunnia Stubille. Kovakuntoinen kaveri ja puhuu kieliäkin, mutta silloin kun edustaa Suomea tuolla Euroopan foorumeilla kovat kaulassa, niin voisi jättää sen Suunnon sinne treenikassiin. Eipä siellä muilla pukumiehillä muovisia kelloja näy (paitsi Stubbin ystävällä J.Käteisellä). Tää Suunnon käyttö voi tietysti liittyä siihen Suomi brändityöryhmäänkin, johon Stubb ilmeisesti kuuluu?

Nään kyl tuon pointin, mut tuonkin tyypin oletettavilla matkapäivillä tuskin jaksaisin veivaa toista kelloa vaan sen mukaan, ettei rannetietokone ole “kosher”…

Ei pitäs puuttua, kun en käytä kelloa ensinkään.

Voutilaiset on kyl komeen näköisiä.

Ehdotan brändityöryhmälle venäjätyylejä kellogaten työstössä:

http://i.thestar.com/images/b3/4c/ab3837e24fcdaddaccac6a638a2a.jpg

Jopa tuosta ranteesta saatiin hävitettyä kello kuvia varten.

Joku päivä sitten Basson etusivulle nostettiin kellokeskustelu. Siellä oli ihan kiinnostavaa materiaalia harrastajille sekä nööseille. Suosittelen kurkkimaan, itekin vihdyin siellä pidemmän tovin vaikka kellot ei juuri omaa ydinkiinnostusaluetta olekaan.

Joo mutta summa summarum: kellot kiinnostelee ja tarjonta on loputon sekä hintaskaala määrittelemätön. Joskus aikanaan tuli ostettua Aasiasta torilta eurolla kello ja näyttäis vieläkin kävelevän tuolla kaapissa. Toinen ääripää:

Mun tuleva kello:

http://www.seiko.fi/images/products/SNDX97P11.jpg

Imho Suunnon Elementum-malliston kellot on ainakin ihan tarpeeksi pukukelloja, Ambit vähän siinä rajalla kyllä.

Okei, postaan omani koska:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Omega-Seamaster-2531.jpg

Automaatit FTW

http://img27.imageshack.us/img27/373/kuvaeo.jpg