Kawasaki Green Steamroller 59

Blue Lugin flikkeristä tuli ajat sitten fiilisteltyä värikkäitä rollereita ja päätin että mikäli runko tulee joskus hankittua, saa se uuden värin pintaansa.

Lähtöasetelma jossa käyttämätön puhallettu runkosetti

http://farm4.staticflickr.com/3820/9355776167_99092ac595_c.jpg

ja tässä tilanteessa ollaan nyt

http://farm4.staticflickr.com/3702/9470179475_80d9d2df77_c.jpg

http://farm6.staticflickr.com/5525/9472963310_35b723a243_c.jpg

Taximon kartassa RAL 6018 oli lähimpänä ja se valkattiin. Maalaus kävi nopeasti ja vientiä seuraavana päivänä kävin hakemassa. Hinta-laatu-suhteeltaan 50€ maksanut maalaus oli vähintäänkin hyvä, ruotoputkesta tosin piti poistaa maaleja jotta stemi mahtuisi paremmin putken ympärille.

Cane Creekin S-8 jäi mielec-projektista yli ja se laitettiin tähän, kuitenkin oletettavasti mustaa kingiä tulossa tilalle syksyn ameriikan reissun jälkeen.
Muuten osalista tulee näin aluksi koostumaan siitä mitä laatikoista löytyy, lopullisten valintojen kanssa en ole päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen. Kuitenkin kirkasta speksiä tarkoitus ostaa ainakin kampi-osastolle…

Käpy on asentamatta ja ensi viikolla varmaankin pääsee jo testiin. Marlonilla käytiin asentamassa kupit, hieman dremelöitiin tilaa crown racelle ja samalla siistittiin keskiömuhvin reunoja.

Tykkään kovasti sävystä, ite varmaan laittasin tämmoseen mustaa vanneosastolle ja loput kirkkaaksi tjsp

e. myös kokomusta kyl toimii

No nyt. Rungon väri miellyttää sisintäni silmieni välityksellä suuresti. Kuten myös desalssien tarrojen ja rungon väriyhdistelmä. Ja toisin kuin rollereissa yleensä, Surlyn rumat logot ei pistä silmään. (Omastani riivin keulakuvan ja tarrat pois.) Tässä vaiheessa vissiin siis tarkoitus arvostella lähinnä ulkonäköä?

50e pulverimaalauksesta ei kuulosta paljolta. Itse kannuttamalla olisi saanut menemään helposti tuplat (pari kannua, pohjat ja lakat) loputtomasti huonompaan lopputulokseen. Jään venailemaan, että minkä näköinen lopputuloksesta tulee.

eri kombot tosiaan pyörii mielessä, kokomusta-spex mätsäisi stickkersseihin hyvin mut samalla tuntuu snadisti tylsältä. Täysin kirkas taas olis raikkaampi mut lopputulos saattais jäädä vähän valjuksi. makon ehdotus mustista vanteista on mielenkiintoinen.

pulveri vois olla tasaisempi, muttei tossa mikään häiritse ja 50€ oli oikein hyvä hinta siihen nähden.

tässä vaiheessa saa sanoa mitä mieleen juolahtaa, mutta tottakai arvosteltavana on vasta runkosetin ulkonäkö.

Nätti väri!

Musta speksi tois rungon värin paremmin esiin, luulenma. Musta speksi kirkkailla kammilla? Kirkkailla kammilla ja kiekoilla ehkä jopa?

Kawasaki green on khova!

Nonni. Parts bin darrakasaus on täällä… Osa tarroista on melkein suorassa ja osa hieman vähemmän…

Tangonpäätulpat tulossa postissa, tolppa on “parttiarallaa” -korkeudessa ja stemmi saattaa kääntyä alaspäin tulevaisuudessa. Kiekot vaihtuu pulttinavallisiin hetken kuluttua.
Palikka tulee vaihtumaan tulevaisuudessa mutta näillä mennään kunnes jenkeistä saavuttu takaisin.

Tämmöistä tällä kertaa…

http://farm8.staticflickr.com/7378/9577963400_9a974a0540_b.jpg

Rolleri 59

  • Cane Creek S-8
  • Surly kiristin
  • FSA-compact 42cm/Lizard skinz DSP/Airborne titanium/kiinalaiset titanium-erektiorenkaat
  • SG75/Sugino 49T/M540/Veloce/HKK Vertex/takana joku 17T ja saman firman lukkorengas
  • Open Pro/Surly/Gatorskin/4Season
  • Thomson Masterpiece/Toupe Titanium

http://farm4.staticflickr.com/3820/9577964256_4ff49049f4_b.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7357/9575170975_5a468c1401_b.jpg

kunnon kuvat jahka saan tuon ajettua jonnekin. tän voi myös siirtää amoihin minne se tästä lähin kuuluu…

Kaikella kunnioituksella, kyllähän tää näyttää vähän darrassa kasatulta. Stemmi sais miun puolesta mennä, kampien on syytä olla kirkkaat (tai kokonaan mustat) ja stonga suoraan. Stonga näyttää itse asiassa myös vähän hömelöltä pitkän stemmin päässä ilman huppuja. Osta miulta huput, niin korotan arvostelupisteitä.

Hyvää on väri ja pyörän tulevat buildit. Eiköhän tuo ajaminen paranna myös asiaa.

kampiosastolla on kyllä värit auttamatta väärinpäin. tuleeks tää olemaan syystalvi-lokarit/nappulat tyyliseen ajeluun jota ei cdalella ajella? vai kaipaako välillä terään hellää kosketusta

Mä kyllä ihan tykkään… Stemmi ehkä osuu silmään ja ohjaamo muuten mutta en mä ongelmaksi asti näe. Siis ulkonäöstä jos puhutaan. Kammista tuli vähän miche team / rd2 vibat kirkkaan rattaan takia mutta siitä huolimatta tää on musta kivoimpia rollerikasauksia aikoihin.

Toi stemmi on ihan tietoinen tyrä, ei mätsää oikein mihinkään. tolpan ois tietty voinu vaihtaa päikseen cännärin titaanisen AC:n kanssa ni ne olis ainaki sopinu yhteen, valitettavasti ainoa stemmi joka löyty laatikosta…
Jos joku ostaa sen titaanisen airbornen ebaystä ni voin myydä ton siihen.
Huppuja olin kelannut myös mut neki tulee myöhemmin tähän.

tanwall-paseloita mietin…

Toi tanko on itseasiassa suoremmassa mut takarengas on kuopassa ni näyttää keulivan hieman… :slight_smile: snadi alaviisto-kuvakulma korostaa sitä.
Kirkkaita kampia olin kelannu tähän ja sellaiset itseasiassa löytyykin jo mutta ne makailee odottamassa uudella mantereella. se että mitkä tähän sitte lopulta tuleekaan jää nähtäväksi.

hyviä kommentteja

nutip - 18:22, 23.8.2013 » kampiosastolla on kyllä värit auttamatta väärinpäin. tuleeks tää olemaan syystalvi-lokarit/nappulat tyyliseen ajeluun jota ei cdalella ajella? vai kaipaako välillä terään hellää kosketusta
mullahan on periaatteessa karate monkey talviajokkina mut 35mm ralliranet löytyy vintiltä jotka kelasin laittaa tohon kun kelit käy sellaiseksi.. lokarit sitä ennen varmaanki biltsusta tai käytettynä muualta.

eniten kiinnostaa selvittää onko toi niin kiva kuin appreciation lanka antaa ymmärtää.

En vaihtais mitään, ajaisin vaan täysii. Tykkään.

Missäs maalasit?

taximon setä maalasi viidelläkympillä. puhelimessa vähän tympääntyneen oloinen vaikutti kasvotusten ihan mukavalta kaverilta jonka kanssa pystyi hyvin keskustelemaan.

Stemmi on ainut mikä tökkii, kampiosasto jopa näyttää piristävän kokonaisuutta.
Ja oha toi väri pirtee!

Todella kova. En vaihtais mitään tosta 5/5.

Kopioin tän taustakuvaksi. Ei mulla muuta.

Värinsä puolesta on minusta hieno. Eturatas ehkä mieluummin mustana. Stemmi ja stonga -osastosta ei ole muuta sanottavaa kuin, että niiden asettelu sen mukaan mikä parhaalta tuntuu. (oletan siis, että näin ovat jo)

Satula hämää ehkä itseäni vähän, koska on niin siro ja pieni ja pyörä muuten niin iso, että on vähän yksin siellä korkealla. Mutta: ulkonäköseikat ovat satulan suhteen kokreintaan toisarvoisia.
ajoa vaan
Jotten nyt turhan kriittiseltä vaikuttaisi, niin onhan tämä nyt siisti pyörä. Ajoa vaan!

Tattis

Tää ei siis millään tavalla vastaa mun käsitystä siitä, millainen on siisti kasaus vaan kaikki palat on sitä mitä laatikoista löytyi.

Kiitos kuitenkin kommenteista ja kiva että jotkut kuitenkin arvostaa ja muutaman kuukauden päästä varmaankin sitten se harkittu kokonaisuus…