Kaveriksi edullisten Miche Xpress -kiekkojen tilaukseen? (TKU)

Hep,
osa varmasti bongasikin tuon tnts:n postaaman viestin Muualla myynnissä -ketjuun. Kesäpyörään pitäisi saada kiekot ja tässähän on aikas kova tarjous, mikä on kovin vastustamaton tällaiselle pihistelijälle. Ongelmana on vain, että minimitilaus on kaksi paria, joten olisi näppärää, jos joku tulisi näin etukäteen tilaukseen mukaan toisen kiekkoparin osalta. Laitoin hercehurcalaisille kyselyä eilen, että onko kiekkoja vielä myynnissä. Tänään tuli Arpilta vastaus, että on toki ja hintaa kahdelle parille mustilla navoilla posteineen tulisi 283 euroa (eli 141,5 euroa per pari). Tuohon voi tulla jotain pankkivelotusta päälle, varmaankin max. 5 euroa, jos lainkaan. Kultanapaisiakin taitaa olla vielä tarjolla, voin kysyä tarvittaessa.

Homma pitäisi säätää tilisiirrolla, joten jos joku haluaa mukaan, niin pyytäisin massit etukäteen tilille, niin voin hoitaa maksun eteenpäin Magyariin.

Karmolis täältä ainakin kehui Herce-Hurca/Bajnok Fixie -porukkaa luotettavaksi ja Kaktus oli vissiin jo tilannutkin tuolta onnistuneesti omat kiekkonsa.

Mites, löytyykö TurQ Hoocee RäädRiderzeista hinkua tällaiseen? Tietysti muualtakin on mahdollista osallistua, tällöin kuitenkin nouto Turusta, ellei muutoin sovita.

tnts - 22:37, 3.11.2010 » sain tämmöisen mailin unkarista:
Zigura - 16:43, 21.12.2010 » Kaktus oli vissiin jo tilannutkin tuolta onnistuneesti omat kiekkonsa.
Näin o, palvelukin oli ystävällistä. Joku taisi myös jossain vaiheessa kaupata täällä kahta paria saman sorttisia kiekkoja.

Itse uskaltauduin tilaamaan mm. koska palstalainen kommentoi asioineensa putiikissa, Bagaboon sivuilta löytyi linkin kera maininta liikkeestä ja kiekkojen hinnallekin löytyi uskottava selitys (olivat olleet menossa jonkun paikallisen lafkan pyörämalliin, joka ei ollut kuitenkaan käynyt kaupaksi).

Tietysti paranoidimpi voisi ajatella, että kyseessä on joku pyramidijuoni, jossa ekat saavat hyvän diilin… (pakollinen disclaimer).

Kiekot eivät olleet täydellisen pomminvarmasti pakattu, vaan laatikon kyljessä oli muistaakseni yksi luultavasti akselin puhkaisema reikä. Muutamaa pientä pinnojen maaleissa olevaa naarmua lukuun ottamatta kiekot tuntuvat kuitenkin olevan virheettömässä kunnossa – mihinkään kovin syvälliseen analyysiin ei oma asiantuntemus kylläkään riitä. Käytössä eivät vielä ole olleet.

Laitoin Privaa… :slight_smile: