Käsin juotettuja ratarunkoja

Koht`puoleen saapuu kumiluotiin ensimmäinen satsi Orlowskin käsin juottamia ratarunkoja. Kaverillahan on Keirin- luokitus, eli suomeksi homma hanskassa. Runkoja voi tilata haluamassaan sävyssä RAL -standardin mukaan, eli vaihtoehtoja senkin suhteen riittää. Keulan saa tilattua myös suorana ja joko ahead- tai kierteelliselle ohjainlaakerille. Myös muita runkoja on plakkarissa, ja mikäli mielit jotain tiettyä, do not hesitate to ask our cabincrew.

Jussi Kemppainen
jusssik@gmail.com
KALL 10

Jee!

ja hei saisko karkeaa hinta-arviota siitä mitä on luvassa? hienojahan nuo Orlowskit nimittäin ovat ainakin kuvien perusteella.

Laittakaa kuvia tännekin!


http://bricklanebikes.co.uk/images/195.jpg

ooooooooooohhhh. Tuokaa kuppi kuolalle.

Voi mahoton.

Tuoppi?

Väänsin tuosta Orlowskin Lo-Prosta (ylempi kuva) BLB:n kanssa kauppaa viime syksynä ja homma kariutui vasta loppumetreillä, kun maksamispuoli meni vähän vaikeaksi. Edelleen kyllä himottaisi, mutta sehän on hyvä, kun ei tarvi alkaa enää ulkomailta tilailemaan. Tuo Lo-Pro oli ainakin BLB:lla syksyllä 420 puntaa, mutta punnan kurssihan on tunnetusti hieman laskenut sitten viime syksyn, joten tuo hintahan voi nykyään olla mitä vaan.

Rungot on valmiina siten, että 20.5. saapuu lähetys. Jos on jokin tietty väri/koko jo mielessä niin ei muuta kuin varaamaan. Ja jos ei löydy, niin laitan uutta tilausta vetämään. Nopeasti kun varaa, niin saa sen samaan tilaukseen. Kaikki rungot eivät ole vielä nääs valmiita, ja mr. Orlowskilta loppui dropit kesken. Jia !

Jussi
KALL 10