Kasettinavan sinkula-spacereita irtotavarana?

Moi! Löytyiskö jostain (netistä tai kivijalkakaupasta) näitä kasettinapaan sopivista sinkulakiteistä tuttuja spacereita? Se mihin aina törmää tahtoo olla se valmis setti, jossa on ratas ja etukäteen valikoitu setti niitä spacereita.

Mulla on haaveissa (ehkä vähän erikoinen) kesäprojekti, jossa kokeilisin kasata itse mun vanhan 5-vaihteisen vaihtajan kanssa juttelevan rataspakan mun kasettinapaan. Kaikki kasettiin sopivat 5-vaihdepakat joita oon löytänyt, on ihan julmetun hintaista spessutyötä, ja mä oon köyhä/saita.

Mee kyselee romupakkoja pyöräliikkeestä, pura ne nii speisereitä löytyy.

Täältä
https://www.cnc-bike.de/index.php?cPath=165_427
löytyy. Lukkorengas mukana, mutta ei ratasta.

Odota sopivaa kimppaa CNC:lle.

Biciolli - 18:18, 3.6.2017 » Täältä https://www.cnc-bike.de/index.php?cPath=165_427 löytyy. Lukkorengas mukana, mutta ei ratasta. Odota sopivaa kimppaa CNC:lle.
Onhan sinkulakittejä ihan kotomaassakin, eikä välttämättä tarvitse kimppaa odotella. Ilmeisesti topikin aloittaja kaipasi yksittäisiä spacereita eikä valmista kittiä.

Joitain olen Arabiassa pussista purkanut että saapi irtona.

Kiitti kaikille!

JJ90: tää on sinänsä hyvä vinkki jonka sain toisaaltakin aiemmin, mutta joko johtuen tumpeloudestani, vajavaisista työkaluista (mulla ei oo mm. ruuvipenkkiä) tai sitten vaan huonosta tuurista ekan pakkayksilön kohdalla, rattaiden irrottaminen ei ollutkaan ihan helppoa. Koitin pukata kiinnitysnipukoita pikku pyörötaltalla ja vasaralla mutta eivät irronneet oikein millään. Kaikki vaan lipsui paikoiltaan. Yhden rattaan sain lopulta ihan silkalla väkivallalla ja sinnillä revittyä pihtien avulla, mutta melko vaiva spacereita varten. Oisko vinkkejä, mitä (kaikkea) oon tehny tuossa väärin?

Biciolli ja Smurf: joo, ihan mieluiten irtotavaraa olisin vailla jos löytyis. Mietin, etteikö pyöräkorjaamoilla olis jotain tukkukontakteja josta sais “kilohinnalla” irto-spacereita.

Mä oon yleensä hionut rälläkällä niitten kolmen tappien ulkonevat päät pois, kevyt naputus niin tapit liukuu pois ja sit koko pakka purkautuu vaivatta.

No toi rälläköinti, sitähän en oo tehny eikä (vaihteeksi) ole välineitäkään. Kiitti vinkistä!

Yksivaihde delivers. Täältä löytyi jo kiva nippu spacereita lähiaikojen tarpeisiin, kiitos! Edelleen saa vinkata, jos löytyy jotain tukkutyyppistä, josta sais irtotavarana erilevyistä spaceria.

Kyllä ainakin ihan fillarikellarista sai noita spacereita 1€ kipale kun pari vuotta sitten hain. En tiedä onko nettiin listattuna.

Rälläkällä voi madaltaa spacereita. :smiley:

Kiitti fillarikellarivinkistä josbanse!
da3bal: noni, mihinkäpä se rälläkkä ei kävis.