Kari's Bike - Roihuvuori/HKI

Eli Roiharin ostarin vieressä on kerrostalon kivijalassa pieni fillaripuoti, ja tämän päivän käynnin perusteella siellä on aika kova meno:

  1. Nippu Schwalben 28-millisiä krossikumeja, ja tais olla 20€ kipale, vanhaa varastoa, mutta hyvin pakattua.
  2. Epäilyttäviä mutta hauskan näköisiä vanhoja juomaputeleita, ratsasin siitä jo campan pullot…
  3. Elite Giussi -pullotelineet kympillä.
  4. Miljoonalootasta löytyi omaan tarpeeseen voittoa, mutta ne läpät menee monivaihteen puolelle.

Myös rotsaushommat ja sen sellaiset hoituu pikkurahalla.

Vai että vanhaa Campaa kohtuuhintaan kivijalasta? Taidan pitää huomenna etäpäivän…

Ei ollut mitään campalootaa jemmassa, ei :smiley: Mutta tarvitsin asian vaihdepuolelle, mitä ei muualta stadista löytynyt.

Samoissa tiloissa vaikutti joku 30 vuotta Roihuvuoren pyörähuolto, mutta niistä rojuista ei taida olla ku nippelit jäljellä. Aika monet osat taitaa maksaa saman asennettuna.

Karilla on käsittääkseni aika monen vuoden kokemus takana näistä hommista…

Mä olen kulmilta lähtöisin ja sillä paikalla on ollu pyöräkauppa / huolto niin kauan kuin muistan, ainakin 1980-. Roihis Oy:ksi sitä kutsun edelleen. Mainio putiikki yhä, Kari on aivan legendaarinen äijä :slight_smile:

Yeaaa.

Kävin paikalla ja vähän tavaraa mukaan. Ei mitään helmeä kassiin tipahtanut, mutta nykyisellä omistajalla kytky edelliseen omistajaan jolta voi löytyä jotain kivaa (esim. 32 reikästä tuubi kehää). Mukava heppu ja jutut

Törmäsin vanhaan Lejeunen runkoon. Satulaputkessa oli tarra Roihis Oy, joten jossakin vaiheessa pyörä on ollut siellä, ehkä. Etsin rungolle ikää, se kun näyttää Peugeotin rungolta, mutta ne teippaukset ovat Lejeunea.