Käppä trik träk

Viime syksynä tuli aika paljon katsottua fiksien kanssa temppuilua netistä je näytti semmoselta, että olisi itekkin kova juttu hankkia tommonen. Mutta eihän työttömällä ole rahaa ja koska olen muutenkin pihi ja nuuka niin ajattelin että voisi kokeilla jotain halvempaa yritelmää mikä on edes sinne päin… No projekti lähti etenemään niinkin tärkeästä osasta kuin stemmistä sattui osumaan nimittäin aivan täydellinen quill stemmi tähän porjektiin:

siitä se ajatus sitten lähti pikku hiljaa ja sitten otettiin foorumin olliin yhteyttä keulan puiteissa ja Olli lupasikin rakennella vanhasta maastokeulasta sopivan ja barspinnaavan keulan tähän projektiin.

Sitten tullaan tähän päivään ja kotiin tuli kannettua parkerin tallilta vanha cresentti joka pitäisi valjastaa käppä temppuiluun jahka sitä ensin vähän kuohitaan:

kun tätä projektia lähdin tekemään niin ainoat kriteerit oli kierteellinen keula ja se että barspinnaa ja ilmeisesti se saavutetaan. Pooloa varten on tulossa myös DIY-levykiekko tähän!

Ainakin Cressun maailmanmestaruuspyörät barspinnaa ihan orkkis keulallakin. Retkimallin geo ei välttämättä muuten ihan optimaalein ciccailuun.

Pari kokoa liian pieni ni hyvä tulee! Orkkis keula jäi edelliselle omistajalle ja tuleehan siitä vähän paremman näkönen “asiaan soveltuvalla” keulalla!

NONI! tä ylös taas! Hommahan meni niin, että cresentissä ei ollut keskiömuhvissa LAINKAAN kierteitä ja siinä oli kierteetön keskiö mitä ei saanut täysi nkireälle jostain syystä edes lukitteella, eli ei soveltunut fiksiin, joten se hylättiin!

TÄSSÄ ON UUSI TULOKAS!

BIANCHI META!!!Enää uus keula ja AVOT!!!

Jos nään sut ajamassa ohi niin nostan hattua :smiley:

VÄHÄNKÖ HIENO !!! pikkasen niinku kutterpalli! ootko miettiny barspinnaavan etujarrun värkkäämistä? Tosta vois edelleen kehitellä vaikka mmitä!

mull saa kattoa mitä sitä keksii! quill stemmit missä läpivienti tuppaa olemaan vitun rumia ni varmaan breiklessinä!

Sit räkkäilemäänrikkiä! Tää o hyvä:)

Aivan. Vitun. Törkeän. Siisti.

On kyllä mukavasti persoonallisen näköinen peli!

Crusty - 17:55, 27.5.2011 » quill stemmit missä läpivienti
Jos tiiät mistä löytyy, pistä linkki tai kuva!

tähän taistelulajiääniä ja taustalla lausuttavia kungfuviittauksia, jotka hiljalleen feidaa east coast tyyppiseen läskiin hiphop-biittiin Sit Meta rullaa kohti karuja, hämyisiä kujia.
Tykkään!
Me-Tang clan ain’t nothing to fuck with!

Voiski maalata mustaks ja keulan värikkääksi ja tarrottais “ME-TANg”

Triple-triangle = Instant Win :slight_smile:

Nyt META on fiksi, 39/16 välityksellä, vois vaihtaa vielä hampaan - pari taakse, sitten kun saan sellaisen rattaan käsiini, kohta koeajolle!

ps. En todellakaan suosittele ajamaan jarruttomalla sinkulalla…

VITUN KVLT!!! tälle kävi just niin ku mä olisin halunnu sille käyvän! TOTAL SUPPORT!!!

älä koske maalipintaan, nyt se on jo liian awesome!! MAHTUUKO 28MM KUMI PYÖRIMÄÄN?!?!?!

Tää o hiano!

Mahtuu 28 pyörimään ja mahtuis varmaan kokoa isompikin!

maalaan ton kyl sori nyt vaan :frowning: tohon tulee nimittäin BARSPINNAAVA KEULA! ens kuussa ku tohtori palaa töihin ni tilaan siltä!

Mustaks vaan koko pyörä ja keltaiset Me-Tang tarrat + keulamerkiksi Wu-Tangin logo nurinpäin. Toimii!

Hommat etenee! nyt on uudet kammet ja eteen tulee 26" kiekko ni ei toi vaakaputki nouse ja barspinnaa ku ei löydy tohon sopivaa keulaa! HAHAAA!! RÄÄÄÄD TO THE MAX!!!