kaikki meni

Jos ois sinkula ni ostaisin pois.

miisa - 15:34, 11.9.2020 » Jos ois sinkula ni ostaisin pois.
Korjatkaa jos oon väärässä, mutta eikös tähän kaiken järjen mukaan voi asentaa perus dictan vaparirattaan 10:llä ja ajaa auringonlaskuun? Vai onko tässä joku mystinen pulttinapa?

Oliks tossa kierre- vai 6-pulttiratas?

En muista niistä rakennustriideistä (olivat kyllä hyvää foorumiantia), niin kysytään näin: Minkäkokoisen kuskin setup kuvissa?

174

Frankton - 17:34, 11.9.2020 » 174
Nyt hinta putoaa nopeasti.
DanielBraun - 17:36, 11.9.2020 »
Frankton - 17:34, 11.9.2020 » 174
Nyt hinta putoaa nopeasti.
Putoispa vaan. Mielestäni lyhyiden ihmisten ei muutenkaan pitäisi maksaa asioista yhtä paljon, kuin pitkien.

Tää on nyt alustavasti varattu. Otan silti pk seudulta varauksia

Täää mänt. Kiitos kainille osallistuneille.

inforest - 18:18, 11.9.2020 »
DanielBraun - 17:36, 11.9.2020 »
Frankton - 17:34, 11.9.2020 » 174
Nyt hinta putoaa nopeasti.
Putoispa vaan. Mielestäni lyhyiden ihmisten ei muutenkaan pitäisi maksaa asioista yhtä paljon, kuin pitkien.
Ilmeeni, kun tilailen full custom runkoa koska kaupasta ei löydy tarpeeksi isoja...

höpöhöpö sä vaan haluat setäasennon

“kaikki kenen nikki on tahmatassu ja postaa tähän lankaan, niin haisee kakille”

Tällainen on täysin tarpeetonta ja ikävää kiusaamista. Jos sekoittaa huumorin ja kiusaamisen toisiinsa, on kyllä aika kehittymätön postaaja.

en ole erityisen ylpeä, mutta en kovinkaan pahoillani.
edit. mut oon erityisen ylpeä ollista, kun se kiinnittää huomiota postausten laatuun <3 ja pohtii kiusaamisen, loukkaavan sanaston ja toiminnan eettisyyttä ja vaikutusta yhteisöön.

kaikki ketkä on frankton, katkee niiden ketjut alamäessä

Sano ei kiusaamiselle

Kyllä, kiusaaminen on väärin. Mutta myös jatkuva vihapuhe, toisten haukkuminen, oman tekemisensä buustailu ja ylemmyydennarvoinen jatkuva spämmäys foorumilla on väärin.

Joo hyvä että joku vihdoinkin sanoo Ollille tästä

[:] tervehdys [:]

Ensiksikin paljon onnea onnistuneista kaupoista ja sitten asiaan

On totta että on monenlaisia mielipiteitä tässä maailmassa ja monenlaisia habituksia niitä ilmaisemassa mutta uskoisin kaikkien yhteisen edun nimissä että olisi järkevämpää ohjata tuollainen nettailu energia johonkin yhteiskunnallisesti tuottavanpaaan toimintaan kuten paljastaaksemme kollektiivisesti kuka on varjoissa lymyävä johtaja kenen käsialaa on esimerkiksi chem trails tai se seikka että juomavedessä on fluoria jota käytetään massojen aivopesuun ja mahdollisesti myöskin luomaan epätasapainoa lampaiden omissa ryhmissä. Hajoita ja hallitse on vanhin tapa pitää orjat ruodussaan muistakaa !!

Mä en ole teille se vapahtaja joka vapauttaa teidät maanalaiskansan ohjaksista vapauteen ja takaisin siihen sangriaan joka ihmiskunnalle on joskus jo rakennettu ohjeethan ovat pyramideissä joista kaksi on vielä löytämättä. Jos qanon lopettaisi huomion hakuisen kohupaljastelunsa ja käyttäisi kaiken puhtaan voimaenergiansa etsiäkseen viisasten kiven joka johdattaa taas pyramidien jäljille ja näin kohti paratiisia joka alunperin oli ihmiskunnalle luotu

Muistakaa että covid19 on ihmisen suunnittelema aivan kuten 9/11 oli bush juniorin käsialaa. Varjoja on joka puolella. Valitkaa ystävänne oikein.

Onko taas pakko alkaa vääntämään.

N00bieMcN00bface - 13:12, 12.9.2020 » [:] tervehdys [:] Ensiksikin paljon onnea onnistuneista kaupoista ja sitten asiaan On totta että on monenlaisia mielipiteitä tässä maailmassa ja monenlaisia habituksia niitä ilmaisemassa mutta uskoisin kaikkien yhteisen edun nimissä että olisi järkevämpää ohjata tuollainen nettailu energia johonkin yhteiskunnallisesti tuottavanpaaan toimintaan kuten paljastaaksemme kollektiivisesti kuka on varjoissa lymyävä johtaja kenen käsialaa on esimerkiksi chem trails tai se seikka että juomavedessä on fluoria jota käytetään massojen aivopesuun ja mahdollisesti myöskin luomaan epätasapainoa lampaiden omissa ryhmissä. Hajoita ja hallitse on vanhin tapa pitää orjat ruodussaan muistakaa !! Mä en ole teille se vapahtaja joka vapauttaa teidät maanalaiskansan ohjaksista vapauteen ja takaisin siihen sangriaan joka ihmiskunnalle on joskus jo rakennettu ohjeethan ovat pyramideissä joista kaksi on vielä löytämättä. Jos qanon lopettaisi huomion hakuisen kohupaljastelunsa ja käyttäisi kaiken puhtaan voimaenergiansa etsiäkseen viisasten kiven joka johdattaa taas pyramidien jäljille ja näin kohti paratiisia joka alunperin oli ihmiskunnalle luotu Muistakaa että covid19 on ihmisen suunnittelema aivan kuten 9/11 oli bush juniorin käsialaa. Varjoja on joka puolella. Valitkaa ystävänne oikein.
WILL DO <o