Jyväskylässä tapahtuu 25.8. 18.00->.: huonoa musaa, hengailua ja pyörien rassausta

briefly in english: music, tools and advice if you have problems with your bike. costs nothing because you’ll do the work yourself or at least try your best and get help when needed. location: kortepohja, jyväskylä. garage close to pub kierre (head to kierre and listen where music comes from). date will be at topic title and time will be posted to the thread. feel free to join. come as you are. wii spiik bäd englis but aar kuud compani.

safer space policies will be enforced

OFFICIAL PLAYLIST (feel free to add new stuff)


pistetään topikki tulille niin tulee paineita oikeesti järjestää. ajamishommat aika hiljaisella liekillä paikkakunnalla niin otetaan vähän vaihtoehtoinen lähestymistapa.
eli kävi vähän silleen että kylmään autotalliin “eksyi” jonkinlaiset musavehkeet. watsapissa on huudeltu ja vitsailtu että pitäis pitää pyöränrassausta joku ilta siihen malliin että loppuillasta poliisit tulee paikalle. promillejen mukaan väännetään bass boost -namikkaa, tallin pellit rämisee ja niin edelleen.

no skipataan toi poliisiosuus toivottavasti. mutta ideana siis se, että mulla on vähän jotain työkaluja nurkissa. ja porukalla on kollektiivisesti kokemusta kaikenlaisesta rassaamisesta. eli tule hengailemaan tyyppien kanssa ketkä harrastaa polkupyöriä tai tuo oma pyörä ja ihmetellään yhdessä jos on jotain huolia ja murheita. saa tulla myös kyselemään kaikkea maan ja taivaan väliltä. jotain mitä et uskalla palstalla kysyä mutta kiinnostaisi tietää? matala kynnys, tule sellaisena kun olet ja mitä näitä nyt oli.

päivittelen tähän aloituspostaukseen listausta siitä mitä operaatioita pystyy esimerkiksi tekemään. nyt esimerkiksi omilla listoilla 27.2 satulaputken yläpään takaisin pyöreäksi muuttamiseen jonkinlainen työkalu syntymässä kunhan keksin että minkälainen kannattaisi tehdä.

sijainti: kortepohja, pub kierre kivenheiton päässä.

mitä voi ainakin touhuta
+perus työkaluja
+vähemmän perus työkaluja
esim:
-parafiinivahaushommat graffitijauheineen
-kierteiden eheytystä, yleisimmät pulttikoot + bsa
-shimanon polkimien aukominen (m-520 yms avain löytyy)
-ohjainlaakeriprässi
-rihtauspukki, semi-ok. mittaviisarit ja kaikki
-konelaakerinapaan laakereiden vaihtoon työkalut, on muuten elämä helppoo niillä
-shimano kasettivaparin aukomiseen diy hylsy (shimano sanoo että osta uusi vapari ei voi huoltaa mutta toihan on siis bullshittiä jos tahtoo vaikka 1-3 lisävuotta vanhalle käpälle elinaikaa)
-tubeless napsautteluun kompura ja sielun avain + fairya suihkepullossa
-momenttiavaimia pari, about 5-200Nm väli katettu
-hydraulisten jarrujen ilmauskitti pitäisi toimia yleisimpien mallien kanssa.
-BB30 SI pitäis olla kaikki vaadittavat roippeet
-Lefty oliver 80-90% kaikista työkaluista löytyy, remontti hoitui silti
-HT2 keskiölle pitäisi olla kaikki vaadittavat kamat
-BSA feissaus & rotsaus vermeet
-kuumailmapöhötin säädettävällä lämpötilalla
-jotai perus wet ride ketjuöljyä ja rättejä
-IPAa, öljyä, rasvoja, pienkonebensaa jos se on vielä elossa…
-tubeless litkua saattaa löytyä
-dot 5.1 pitäisi löytyä ainakin pieni tilkka

Asiaa, täytyypä tulla rossinia rassaileen ja bassonjytkettä kuunteleen!

peltsip - 21:09, 20.4.2017 » -rihtauspukki, semi-ok. mittaviisarit ja kaikki, pieni varaus tälle alkuun koska taitaa kiekkojen kasaus olla vielä toisaalla kesken
Otan mukaan ja katotaan noi kiekkoset kuntoon :)

Jos rihtausruuhkaa odotettavissa, niin voin tuoda pukin myöskin. Ja muutakin romua löytyy taas kivenheiton päästä.

otan omat dubbelit mukaan ja friteeraan niitä parafiinissä

yritän tulla avaamaan rottapalpan keskiön näihin kemuihin, mikäli sopii aikatauluihin. sitä ennen en ilman vahvaa vertaistukea kyllä uskalla

Pub Kierteelle peuccu

testataas tänään ekaa kertaa nopealla aikataululla. ei oo hevoja mutta tallille silti. illalla mutta ajankohta.vielä auki. editoin tähän kun tarkka aika selviää. klo 18-20

http://www.basso.fi/app/uploads/2015/05/HorseAttackSqwad.jpg

ite vois rassata bb7 ja jotain jarruvaijerin katkomista on kyselty.

e: en jaksa nostaa ketjua, nyt on todettu että musiikkia kuuluu ja sade ei haittaa. vähän viileää vielä mutta tuulemaan ei pääse niin ei siellä nyt kylmä ole. ens kerta sit järkevällä varoitusajalla hyvissä ajoin ennakkoon.

Peltsipin mittarilla varustettu rihtauspukki ei ole paikalla tänään.

aloituspostausta vähän päivitelty. musahommat on nyt ihan riittävän hyvin viritelty ja toimivaksi viime kerralla testattu.

vaikka kelit on mitä on niin kai se pitäis kuitupulkkaa pistää ajokuntoon kun kotkajuna alkaa olla vähän niinkun ihan kohta.

eli tallille perjantaina 28.4. klo 18.30 →
peeämmällä saa tarkemmat koordinaatit vaikka oikeesti pitäis kierteen terassilta löytää korvakuulolta paikalle ellei siinä pihalla ole taas joku karaokeperformanssi tai vastaava.

Juu messis

ostin simaa, ottakaa kuppeja mukaan jos maistuu. sinolia on myös.

Aah. Rihtauspukki haetaa jos tarvetta on.

Huomen ilmeisesti taas talleilua. Lämpöä pitäs olla enemmän ja rihtauspukkikin saapuu paikalle. Tilavastaava ja hifimestari kertonee enemmän.

mestoilla

on vähän muuttujia tässä mutta voishan sitä musaa kuunnella huomenna. alustavasti 18-20 sillä varauksella että voi alkaa vähän myöhemminkin kuin tasan 18.

e: satulaputken oikaisijaan alkaa olla jo askelmerkit selvillä itellä mutta ei taida kyllä syntyä ennenkun on 1v9v lusittu. bass boosteja vähän säädetty kohdilleen eli pitäis sijainnin löytyä kunhan kuuntelee hetken.

viimein löytyi läppäriin oikeat äänikortin ajurit ja tuli yhtäkkiä lisää volumea kännykän lähtöön verrattuna. porukkaakin rupesi olemaan. eiköhän sitä viikon päästä keskiviikkona taas ois samanlainen setti. ihan vielä en uskalla luvata täysin varmaksi. mutta infoa seuraa.

kylmähän sitä vielä seisoskellessa tulee. meinasin jo speksata 20kW dieselpöhöttimen mutta totesin että saunakisalämpötiloissa vähän ikävä tehdä asennushommia.

NRGMFXD -suunnalta kuulema tulossa vieraita kaupunkiin niin pitäähän se talli avata. otetaan puoli tuntia hengailuaikaa pois niin kukaan ei ehdi päästä hypotermiaan asti näillä keleillä. tulee sisältöäkin kun luvassa kuhao luovutus tallin seinältä väliaikaissäilöstä omistajalleen.

kai sitä pitäis myös omalla retkipulkalla ottaa ekat polkaisut myös sit.

eli 10.5. ke klo 18.30-20 tervetuloa welcome.

lunta tulee ja kaikkia harmittaa mutta silti nosto, pakko saada toi retkipulkka ajokuntoon oli kelit mitä oli.