Jyväskylän lyhärit vol. 2 // 10.6. klo 19:00

Keskiviikkona 10.6. sulatellaan taas duranoita ja gaattoreita pitkin kyliä, sillä silloin on aika kesän ensimmäisten älläreiden! Luvassa on jälleen lyhyet ja nopeat ajot matalalla kynnyksellä, eikä tällä kertaa tarvitse edes kiivetä harjulle, ellei välttämättä tahdo.

Lähtö Neron portaiden juurelta kello 19:00. Tule paikalle vaikka 15 minuuttia vaille, niin saat ehkä joihinkin kysymyksiisi vastauksen.

Kalusto on vapaa, mutta sijoituksille pääsevät vain omin lihasvoimin liikkuvat kulkuneuvot. Mukaan tarvitset kynän. Navigoinnissa helpottaa paikallistuntemus, kartta tai älypuhelin.

ULIULI

PS. Ethän tule paikalle, jos tunnet itsesi kipeäksi.

PPS. Onkos kellään hajua, missä DFL-kehä kiertää tällä hetkellä? vastaus saatu

Briefly in English: First alleycat of the summer on June 10th. Start from the bottom of Neron portaat at 19:00. Come a bit before. Bring a pen. Don’t come if you feel ill.

Mukana.

Ainii joo mukana ollaan! Uus durano alla niin kelpaa sulatella.

Mukana, pitäähän tätäkin nyt kokeilla.

Ehottomasti mukana

Mukana.

Mukana

Jaa, kävin tänään ajamassa rastit läpi fubarien välttämiseksi ja vaikuttas siltä, että radalla on mahdollista vetää aika kovaa.

Liikutaan tosiaan Jyväskylän perinteisen opaskartan alueella. Otan niitä starttiin mukaan, että pärjää halutessaan ilman elektronisia apuvälineitä. Kadut on suurimmalle osalle tuttuja.

Huomenna nähdään!

ULIULI

Kahdeksan kuskia. Maali Lutakonaukio, järvenpuoleinen pääty.

Hyvät oli ajot! Kiitos kaelumille järkkäämisestä - lisää on luvassa.

Kiitos kaikille kuskeille ja iso käsi etenkin ekoja älläreitään ajaneille! Kärjessä ajettiin kyllä kovaa ja manifesteja oltiin palauttamassa melkein samalla sekunnilla.

Manifesti

Startti

Maali

Tulokset

Jes hauskaa oli, kiitos Jaakko! Nopeet ja kompaktit ajot, aivotkin toimi suhteellisen hyvin ja reittivalinta oli järkevä. Hienoa myös, että uutta verta on kehissä.

Kiitokset!

Hauskaa kun palautetut manifestit on aina ihan rutussa.

joo pitänee paikalliset spotit käyä scouttaileen et tietää enskerran mitä tekee. Kiitokset kuitenkin kokemuksesta!